Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai , šukuosenos ir ...

4u.gif Sveikos

Mes taip pat vartojam "nai nai kaip gražu" eina savo ševeliūra iššukuot prie veidrodžio , dar sesei vyresnėliai prie jos rišu ir pasakojam jai kaip gražu nai nai ir tu tokia busi biggrin.gif kolkas suveikia duodasi...tik kad bėda jog labai veliasi plaukučiai pakaušiukį na siaubingai tepu truputį avon aliejų skirta kad nesiveltų kitaip neįmanoma nieko padaryt ..kame priežastis kad ten taip veliasi doh.gif g.gif
it d iki vasaros suvartojom ir vartojam iki šios vasaros pradžios nuo gimimo dabar mums 2m4 mėn ..pirma pertrauka tačiau nuo rugsejo pirmos gers viso strys panos kartu ..dičkės prisijunks prie leliuko....

gal aš ir ne į temą dabar leptelsiu bet daug kur skaičiau info kad mums lietuviams vit d reikia gerti visiems ir apvalius metus nes saulės nera daug o ir natūraliai mes niekaip tiek nesuvalgom nei žuvies nei daržovių kad jo pakaktų mūsų organizmui pasisavint mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus ir ta pati problema su vėlimusi .Bet buna kiek laiko lyg ir nesivelia , o poto vel tas pats . gerem ir mes D vit ilgokai , bet tas pats.dabar zuvu taukus geriam jau kuris laikas .
Bet gal sakau nuaugs tie plaukuciai , mes vis i kirpykla keliaujam pasikirpti juos . Tai kirpeja sako , kad turetu nuaugti ir sustipreti .
Na labai tikiuosi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 08 06, 23:07)
gal aš ir ne į temą dabar leptelsiu bet daug kur skaičiau info kad mums lietuviams vit d reikia gerti visiems ir apvalius metus nes saulės nera daug o ir natūraliai mes niekaip tiek nesuvalgom nei žuvies nei daržovių kad jo pakaktų mūsų organizmui pasisavint  mirksiukas.gif

na, toki dalyka as girdejau is savo lietuvio gydytojo cia (Airijoj), kad reikia beveik istisus metus gerti D vit., o Lietuvoj tik ziema, nes saules vasara pilnai uztenka smile.gif ne taip kaip cia, kad pasviecia geriausiu atveju viena menesi per visus metus, o daugiau tik lietus doh.gif
kazkur esu skaiciusi, kad gamintusi D vitaminas organizme, reikia sauluteje sildyti saules rezgini smile.gif
bet cia jau irgi as ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Sveikos! Kalbant apie plaukučių vėlimasi... ka manote apie nuplaunamo plaukų balzamo naudojima vaikams? Gal bandėt? Gal būna kokių vaikiškų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2012 09 04, 12:01)
Sveikos! Kalbant apie plaukučių vėlimasi... ka manote apie nuplaunamo plaukų balzamo naudojima vaikams? Gal bandėt? Gal būna kokių vaikiškų?  ax.gif

kažkodėl manau, kad vaikui nuo pat kūdikystės nereikėtų kišti tos "chemijos" g.gif
Atsakyti
sveikos,
turiu klausima gal kokių idėjų turite kaip gražiai surišti 1 metų mergaitei ilgus plaukus. jau daugiau nesugalvoju blush2.gif
Atsakyti
maniškė prie gumyčių segučių priprato tik pradėjus eiti į darželį, ten užsižaisdavo, užsimiršdavo, matydavo kaip kitas mergaites auklėtojos šukuoja pina, pati žinoma, užsimanydavo biggrin.gif pradėjom eiti į darželį 1,9m, iki to labai sunkiai su kasytėm išbūdavom, tai ir nekankinau aš jos, tik kirpčiukus dar iki dabar turim, ir nešiosim dar iki pati pareikš norą užsiiauginti kirpčiukus, man taip paprasčiau, o ir bėdos mažiau, kai išsitraukia namie gumytes iš plaukų kartais smile.gif
Atsakyti
kodel tema tokia mirus? nejaugi mamytes nepuosia savo princesiu? 4u.gif
mes sukuojames nuo puses metuku, dar kai gumyte uz kasyte dvigubai didesne budavo biggrin.gif man labai grazu susukuotos mergaites, todel net budamos namie visada stengiames susipinti plaukucius smile.gif kadangi panele pripratus, tai ramiai "islaukia" kol susipinsim smile.gif nors stengiuosi labai, naktimis is youtubes mokausi kaip pinti, bet ne visada graziai pavyksta. dar ir plaukuciai musu labai ploni, tai sunku juos sugaudyti... o va cia siandienine musu sukuosena, tik nesenai graziai ismokau "persukti" tas gyvateles. nera labai kruopstus darbas, nes mazyle ziurejo filmuka ir laaabai lingavo i takta doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo errrn: 12 sausio 2013 - 12:50
QUOTE(errrn @ 2013 01 12, 13:46)
kodel tema tokia mirus? nejaugi mamytes nepuosia savo princesiu? 4u.gif 
mes sukuojames nuo puses metuku, dar kai gumyte uz kasyte dvigubai didesne budavo biggrin.gif  man labai grazu susukuotos mergaites, todel net budamos namie visada stengiames susipinti plaukucius smile.gif  kadangi panele pripratus, tai ramiai "islaukia" kol susipinsim smile.gif nors stengiuosi labai, naktimis is youtubes mokausi kaip pinti, bet ne visada graziai pavyksta. dar ir plaukuciai musu labai ploni, tai sunku juos sugaudyti... o va cia siandienine musu sukuosena, tik nesenai graziai ismokau "persukti" tas gyvateles. nera labai kruopstus darbas, nes mazyle ziurejo filmuka ir laaabai lingavo i takta doh.gif

labai gražu thumbup.gif ,
nu nieko po metų laiko ir mes jau galėsime taip pintis, dar šiek tiek per trumpi plaukučiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(errrn @ 2013 01 12, 14:46)

wub.gif labai graziai .
Atsakyti
mums 1.4m ir musu plaukai iki peciu,risames dvi kasytes flirt.gif mieganciai kartais pavyksta supinti eglute,kitaip nesiduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 12 sausio 2013 - 20:37
as daznai sukuoju kompiuteryje ijungus filmuka smile.gif ypac kai rimtesne sukuosenyte daromes smile.gif taip prisipratinau... doh.gif
bet kartais ir siaip issedi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo errrn: 12 sausio 2013 - 21:34