Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai , šukuosenos ir ...

QUOTE(Obelėlis @ 2013 01 15, 21:07)
O dar klausimėlis, ar kirpote ar skutot plikai kasnors savo dukreles, kad atseit geriau augtu plaukučiai?

ne, netikiu šiuo prietaru. aš dar net galiukų nepakirpusi esu. juk plaukas yra negyvas, koks skirtumas, geriau aliejais galvos oda masažuoti, aš karts nuo karto migdolų aliejumi įtrinu, koso aliejumi, tai tikriau veiksmingiau nei skutimas ar pakirpimas. jau geriau masažuoti tiesiog galvos oda ir plaukas bus sveikesnis
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 01 15, 21:47)
ne, netikiu šiuo prietaru. aš dar net galiukų nepakirpusi esu. juk plaukas yra negyvas, koks skirtumas, geriau aliejais galvos oda masažuoti, aš karts nuo karto migdolų aliejumi įtrinu, koso aliejumi, tai tikriau veiksmingiau nei skutimas ar pakirpimas. jau geriau masažuoti tiesiog galvos oda ir plaukas bus sveikesnis

mes irgi nekirpom mažiukės, kažkaip gaila pasirodė ax.gif bet va aliejukų nebandėm, reikės išbandyti. liux idėja thumbup.gif dėkui smile.gif vis noris tankesnių, gražesnių plaukučių.
Kiek esu girdėjusi, plaukučio galimas užaugti ilgis ir storis yra užprogramuotas genuose, matyt mes galim tik padėt palaikyt juos sveikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obelėlis @ 2013 01 16, 09:42)
mes irgi nekirpom mažiukės, kažkaip gaila pasirodė  ax.gif bet va aliejukų nebandėm, reikės išbandyti. liux idėja  thumbup.gif dėkui smile.gif vis noris tankesnių, gražesnių plaukučių.
Kiek esu girdėjusi, plaukučio galimas užaugti ilgis ir storis yra užprogramuotas genuose, matyt mes galim tik padėt palaikyt juos sveikus  smile.gif

taip padėti galime ir be chemijos 4u.gif
Atsakyti
mes ir nekirpom, jauciu pakirpus garbanos isnyktu g.gif va grifute vis pakerpa tevelis smile.gif jis maudo pas mus mazia kviecia viena vakara vasara sako pazek i vaika ojezau net apsiverkiau sakau ka padarei
maniskes baisei velaisi plaukuciai doh.gif del to ji nenori sukuotis pesa jai
kuo plaunat plaukucius?
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 01 16, 13:27)
mes ir nekirpom, jauciu pakirpus garbanos isnyktu  g.gif  va grifute vis pakerpa tevelis smile.gif  jis maudo  pas mus mazia kviecia viena vakara  vasara sako pazek i vaika  ojezau net apsiverkiau sakau ka padarei
maniskes baisei velaisi plaukuciai  doh.gif  del to ji nenori sukuotis  pesa jai
kuo plaunat plaukucius?

šampūnu Neutral, bet paskui pamačiau per telika kad ten yra parabenų, kurie išlieka organizme. tai dabar reikia galvoti kuom plauti juos plaukučius. ir karta į savaite ištepu aliejumi.
Atsakyti
manau jau auga damute mano 4u.gif vis dazniau pavyksta susukuot smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 01 18, 11:48)
manau jau auga damute mano  4u.gif  vis dazniau pavyksta susukuot smile.gif

tikrai auga ir labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
mes neskutom, o galiukus vos vos pakirpom kai buvo 2metai 3 men., iki to laiko gaila buvo garbanas kirpt, o vasara (saule, jura) padare savo.
plaukuciai galbanojasi ir kol buvo trumpesni vis velesi, dabar plaukas ilgesnis ir sunkesnis, retai kada susivelia. garbanos liko tik nuo puses ilgio.
Atsakyti
Mus skatino visi kirpti mazajai plaukus lb trumpai, kad ataugtu grazesni ir tvirtesni, bet nepasidaviau, o ir MB norejo kad augtu kasytes, mazoji jau gime su daug graziu juodu plaukuciu, laikui begant dauguma isslinko, kai suejo metukai kirpom tik galiukus visur po biskiuka, nes daznai y akytes lysdavo, bet dabar ziuriu jie vel ataugo visi. Nugaros plaukuciau siektiek veliasi, bet po vonios vel viskas susitvarko. Nematau bedos jei greitai augancius plaukucius reikia vis pakirpti, bet kai dauguma liepia skusti tai jau cia per daug. smile.gif
Atsakyti
as tik viena karta savo vyresnelei esu pakirpusi siek tiek plauku galiukus ir viskas, auginam plaukucius tad nesinori ju kirpti, ir netikiu as tokiais prietarais kad nukirpus augs geriau schmoll.gif gal kazkiek plaukas ir sustipretu bet augimo tai manau tikrai nepaskatintu...
o kas del sukuosenu, tai siaip leidzia pinti, tik kad ramiai nelabai issedi ilgiau tad ir kazko idomesnio neina pabandyti supinti g.gif
va o mazoji tai pakolkas kokiu gumyciu segtuku nepripazysta viska plesia is plauku ka tik irisi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetukea: 20 sausio 2013 - 15:33
Manau, čia iš rusų atėjęs tas išmislas, skusti vaikui plaukučius, kad geriau augtų. Pastebėjau, kad tik jie taip ir daro doh.gif Aš tokių nesąmonių iki to laiko net girdėjusi nebuvau, o turiu kelias sesytes. biggrin.gif Savo dukrytei neskutau plaukučių, viena mano pažįstama tuo metu savo vaiką plikai nuskuto (mergytę). Tragiškai atrodė doh.gif Na ir ką, mano pupos plaukučiai daug storesni ir gražesni nei nuskustos mergytės. biggrin.gif
Atsakyti
nesuprantu, kaip mergytes leidziasi pinamos kasytes, manoji nei saguciu, nei gumyciu, nei paprasto sukavimo net nepripazista... pilnas stalcius grazuoliu segtuku, gumyciu, na gal ateis tas laikas smile.gif
Atsakyti