Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Lutpede @ 2012 03 03, 00:29)

Ech sunki  mano ligos forma blush2.gif  Vis negana ir negana. Jau sakau  taškas, o gaunasi daugtaškis

Dar kokį naują įsigijote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 03, 00:34)
Vyras sako, o zinai, skaiciau, kad miegamajame geliu auginti negalima, jos deguoni sunaudoja.
Nu tai aisku, lyg as dabar TURECIAU savo amarilius garaze auginti...

Ir maniškis matyt norėtų mano visus kvietkus į kokį garažą išgabent , bet aš jį jau nuteikinėju prieš kovo8- jokių tulpių schmoll.gif , bet būčiau nieko prieš vieną naują amarilį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 03 kovo 2012 - 14:35
QUOTE(jediara @ 2012 03 03, 11:23)
Dar kokį naują įsigijote? bigsmile.gif

Ačiū Dievui dar ne, bet jei Royalis ką nors įdomaus pateiks, tai gal susigundysiu
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 03, 19:59)
Ačiū Dievui dar ne, bet jei Royalis  ką nors įdomaus pateiks, tai gal susigundysiu

Aš jau taip pat stengiuosi "nesigundyti" blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš iš Royalio norėtau Sweet Nymph ir gal Estellos wub.gif ale kainos truputį gąsdina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 04, 13:57)
Sveikutės, aš iš Royalio norėtau Sweet Nymph ir gal Estellos  wub.gif ale kainos truputį gąsdina  blush2.gif

nematai užrašo Estella "Sorry, this item is temporarily unavailable."
Panašu, kad jie pavasariui neatnaujino asortimento
Atsakyti
Sveikutes, ziuriu merginos nusitaike papirkti kvietku ir taip gydytis nuo amarinliges, tai zinokit ir as su jumis mirksiukas.gif Vyras rekauja kad nebera vietos, bet as jam sakau man kovo 8 ne tulpiu o geliu vazonais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 04, 14:35)
nematai užrašo Estella "Sorry, this item is temporarily unavailable."
Panašu, kad jie pavasariui neatnaujino asortimento

Labai kalta, bet nemačiau ax.gif o ir rašau, kad tokių norėčiau, bet mano piniginė matyt neneštų jei ir žodžiai ,,sorry" ten nebūtų prikabinti, svajot gi nieks nedraudžia mirksiukas.gif

ritaava, griežtai jokių mirusių tulpių, nebent su cibuliais vazonike pasodintų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 04 kovo 2012 - 15:03
Norim pasirodyt 4u.gif
Baltas ( gal turi kokį vardą, man jis tik "baltas" smile.gif )
user posted image

Mano gražuolė Charisma
user posted image

Pasistengė - išaugino du žiedstiebius, ant jų aštuoni žiedai
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2012 03 04, 16:33)
Sveikutes, ziuriu merginos nusitaike papirkti kvietku ir taip gydytis nuo amarinliges, tai zinokit ir as su jumis mirksiukas.gif Vyras rekauja kad nebera vietos, bet as jam sakau man kovo 8 ne tulpiu o geliu vazonais ax.gif

Ai, ką tie vyrai supranta lotuliukas.gif aš jau irgi pasisiūliau per Kovo 8 važiuot kartu blush2.gif , iki žalios palapinės lotuliukas.gif , o tai priperka nuskintų schmoll.gif

QUOTE(Linetax @ 2012 03 04, 17:36)
Norim pasirodyt 4u.gif

Gražumėlis thumbup.gif , Charisma fantastiška wub.gif , o ar parduotuvinis žydėjimas, ar jau naminis?
Atsakyti
Kokia graži Charisma wub.gif wub.gif wub.gif O aš jau irgi greit, tikriausiai, turėsiu naujų amarilių... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 03 04, 17:36)
Gražumėlis thumbup.gif , Charisma fantastiška wub.gif , o ar parduotuvinis žydėjimas, ar jau naminis?

Pernai pirktas. Tai jau būtų naminis. Tikriausiai tiek buvo primaitintas, kad dviem žydėjimam užteko biggrin.gif Aš irgi mylėjau, tręšiau. Beje, atsisiūstas iš eurogėlių.
Atsakyti