Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Linetax @ 2012 03 04, 15:36)
Norim pasirodyt 4u.gif

Grazuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kada pas mane tokios bus g.gif
Atsakyti

Ačiū visoms 4u.gif
QUOTE(ritaava @ 2012 03 05, 12:31)
Grazuoles  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , kada pas mane tokios bus g.gif

Neseniai ir aš taip sakiau biggrin.gif Nors dar nedidelė mano "plantacija", žadu dar truputį plėstis mirksiukas.gif
Atsakyti
Linetax, kokie gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 05, 17:26)
Linetax, kokie gražūs žiedai  wub.gif

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Pas mane prasideda žydėjimo sezonas. Žinoma tokia gausa, kaip pas Ice tea negalėsiu pasigirti
user posted image
Atsakyti
Kokia graži spalva ir kaip gražiai žiedlapiai užsiraitę wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Siandien parsinesiau amarili su dviem ziedynais wub.gif Raso, kad "Cybister" Grazuolis wub.gif

rytoj foto idesiu, ziedai i pabaiga, bet vis tiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 06, 21:16)
Pas mane prasideda žydėjimo sezonas. Žinoma tokia gausa, kaip pas Ice tea negalėsiu pasigirti

Koks gražumas wub.gif mano ne toks schmoll.gif tikrai ne tiek užsiraitę žiedlapiai, o spalva argi ne labiau ryški pas Rilona g.gif , labai įspūdinga thumbup.gif

QUOTE(nila_ks @ 2012 03 06, 22:23)
Labukas  4u.gif

Siandien parsinesiau amarili su dviem ziedynais  wub.gif Raso, kad "Cybister" Grazuolis  wub.gif

rytoj foto idesiu, ziedai i pabaiga, bet vis tiek  wub.gif

Laukiam laukiam, ir kur Tu gauni tuos cibisterius, o vaikų nėra? Jei yra aš noriu 4u.gif mirksiukas.gif nors ir nemačiau, bet vistiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 06, 19:16)

Kokia graži spalvytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 06, 19:16)

Gražūs žiedai o spalva,tiesiog pasakiška blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 03 06, 21:38)
Laukiam laukiam, ir kur Tu gauni tuos cibisterius, o vaikų nėra? Jei yra aš noriu 4u.gif  mirksiukas.gif nors ir nemačiau, bet vistiek blush2.gif

biggrin.gif Bige ejau ir pamaciau, nu negalejau palikti tokio grozio wub.gif
Nea vaiku neturi. Nelabai patiko, kad svogunas minkstokas, namuose pralupau, tai zalias. Jauciu perlaistytas arba ne g.gif
ir manoji juoduke, pradejo busti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 06 kovo 2012 - 22:54
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 07, 00:54)
biggrin.gif Bige ejau ir pamaciau, nu negalejau palikti tokio grozio  wub.gif
Nea vaiku neturi. Nelabai patiko, kad svogunas minkstokas, namuose pralupau, tai zalias. Jauciu perlaistytas arba ne  g.gif
ir manoji juoduke, pradejo busti  wub.gif

Geros pas Tave parduotuvės thumbup.gif O mano juodukė jau taip gražiai apsisalotinus wub.gif ir svogūnėlis matosi, kad puikiai auga.
Atsakyti