Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 15, 17:10)
Pala, čia miestelis ar kaimelis, iš kur ten tokio grožio užveža  bigsmile.gif Ir ko dar buvo, ar apsimoka man draugytę siųst  ax.gif Čia į kurią pusę nuo Gargždų, Dovilų ar Vėžaičių ar dar kur kitur  g.gif

Cia didmenininkai, kurie isvezioja po visa Lietuva. As vaziuoju per Agluonenu puse, dar galima pro Sernus. Galima sakyti, kad nuo Klaipedos vaziuojant, gautusi uz Gargzdu. Iveskit i google maps "Tik jum" ar kkaip ten, nebezinau.

O ten visokiooooo gerio, nuo bonsu, azaliju, kaktusu, amariliu, orchideju, kaliju, kliviju beje maciau geltona ir daaaaug ko visko. Bet reikia uztaikyti, kada uzsiveza, nes gali buti tuscia
Atsakyti
Ar jie nesiunčia, parašiau ir pagalvojau, jei didmenininkai tai gal ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 15, 17:46)
Nu bet kaip tu susitarei, aš tariaus tariaus, bet nesiuntė, sako Klaipėdoj ar Gargžduos pasiimt, tai bloga aš derybininkė  blush2.gif Bet VAIKO ir aš NORIUUU, dar nieks į eilę kiek pamenu neužsirašė, rašyk mane  tongue.gif

Ir dar nuo šiandien Eurogėlės siuntimą pradeda, einu medituot, kad man nereikia Papilio  doh.gif Kaina kaip kaina, bet siuntimas 9 LT  doh.gif

Darbas toks lotuliukas.gif svarbiausia pora argumentų bigsmile.gif
EG tai geros kainos, bet siuntimas schmoll.gif iki namų tai 14lt.
QUOTE(Rasab @ 2012 03 15, 18:17)
kiek žinau , garantuotas būdas- svogūno pjaustymas, bet kas čia norės rizikuot vieninteliu per vargus gautu ir myyylimu gražuoliuku ? kartais tik netyčia gaunas biggrin.gif maniškis Lemon Lime po puvinio operacijų tam šone vaika auginas

Tikrai žinau, kad garantuotas, bet tokio gražuolio niekada nepjaustyčiau, nei už ką schmoll.gif Yra paprastesnis būdas, nepersodinėti porą metų, tada vaikuojasi, bet gali būti ir išimčių, gal Evergreen išvis sunkiai vaikuojasi.
Atsakyti
Turiu atliekama Lady Jane paaugusi vaikiuka, zydes taip http://public.fotki....-lady-jane.html
taip pat turiu maza Benfica vaikiuka, noriu mainyti i kitoki pilnaviduri amarili, ypac i visai balta.
Atsakyti
[quote=Ice tea,2012 03 15, 18:03]
Vsio ryt vaziuoju i Prisma bigsmile.gif thumbup.gif Aciu uz info mirksiukas.gif
Papildyta:

kadangi sergu, ir paskutiniu metu buvau tik 2 pardėse, tai gal dėl visa ko patikrink ir senukus, juk šalia- bijau apsimeluot blush2.gif ir dar dabar suku galvą kur tiksliai mačiau , atsimenu , kad jų buvo daug 4u.gif jei prisiminsiu tiksliai - parašysiu mirksiukas.gif

nila- pasaka wub.gif wub.gif wub.gif

ir kaip man gražu , kai auga krūvoje jų daug, tik kažin ar rasčiau vietos pas save taip verysad.gif
viskas lekiu iš šitos temos, nes trečios ligos jau man nereikia, palangės neguminės biggrin.gif
Gražių žiedų visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 15 kovo 2012 - 17:29
QUOTE(Rasab @ 2012 03 15, 18:17)
kiek žinau , garantuotas būdas- svogūno pjaustymas, bet kas čia norės rizikuot vieninteliu per vargus gautu ir myyylimu gražuoliuku ? kartais tik netyčia gaunas biggrin.gif maniškis Lemon Lime po puvinio operacijų tam šone vaika auginas

Nerizikuočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 15, 18:10)
Pala, čia miestelis ar kaimelis, iš kur ten tokio grožio užveža  bigsmile.gif Ir ko dar buvo, ar apsimoka man draugytę siųst  ax.gif Čia į kurią pusę nuo Gargždų, Dovilų ar Vėžaičių ar dar kur kitur  g.gif

Sakykite,o kokių rūšių amarilių buvo Macuičiuose,mastau ar verta važiuoti,pasidalinkite,kas buvote.
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 03 15, 17:26)
nila- pasaka wub.gif  wub.gif  wub.gif

ir kaip man gražu , kai auga krūvoje jų daug, tik kažin ar rasčiau vietos pas save taip verysad.gif
viskas lekiu iš šitos temos, nes trečios ligos jau man nereikia, palangės neguminės biggrin.gif
Gražių žiedų visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif

del to ir as cia labai retai uzsuku biggrin.gif nes tu ligu jau labai daug doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠMAMA @ 2012 03 15, 18:22)
Sakykite,o kokių rūšių amarilių buvo Macuičiuose,mastau ar verta važiuoti,pasidalinkite,kas buvote.

Baltu, raudonu, gigantisku baltu ir raudonu. Situ maziuciuku, dar vienas toks raiskiai rozinis, isvirtes svogunas ir bebaigiantis zydeti.
Is pavadinimu pamenu tik red rojal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 03 15, 17:26)
kadangi sergu, ir paskutiniu metu buvau tik 2 pardėse, tai gal dėl visa ko patikrink ir senukus, juk šalia- bijau apsimeluot blush2.gif ir dar dabar suku galvą kur tiksliai mačiau , atsimenu , kad jų buvo daug 4u.gif

blush2.gif jau buvau blush2.gif Kaina 9,99. Nemazai prilaistyti. Ryt butinai reiks perodinti rolleyes.gif Bet ju spalva nera blankiai oranzine kaip Lutpedes foto unsure.gif Bet vis tiek prigriebiau viena su dviem ziedstiebiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 03 15, 16:30)
O galima papretenduoti i vaika?  ax.gif

Tai kad tas žirniukas jau pažadėtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 03 15, 21:33)
blush2.gif jau buvau blush2.gif Kaina 9,99. Nemazai prilaistyti. Ryt butinai reiks perodinti rolleyes.gif Bet ju spalva nera blankiai oranzine kaip Lutpedes foto unsure.gif Bet vis tiek prigriebiau viena su dviem ziedstiebiais doh.gif

keista, dėl atspalvio nesiginčysiu, bet kainą tikrai mačiau apie 15 litų, gal jau visai susimaišiau. lauksiu foto, bo jau užkabino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasab @ 2012 03 15, 20:39)
Tai kad tas žirniukas jau pažadėtas  ax.gif

doh.gif
Atsakyti