Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

O sakykit, kas jau buvote užsisakę iš eurogėlių amarilius, per kiek, maždaug, laiko juos atsiunčia? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katukou32: 15 kovo 2012 - 21:48
Aš tai ilgai laukiau, buvo sumaišę ir vietoj Rokiškio į Radviliškį nusiuntę, šiemet vėl bandysiu, gal nebebus nesusipratimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 03 15, 21:06)
keista, dėl atspalvio nesiginčysiu, bet kainą tikrai mačiau apie 15 litų, gal jau visai susimaišiau. lauksiu foto, bo jau užkabino  lotuliukas.gif

Matai, kaina turbut numusta, nes jie visi jau i pabaiga zydejimo mirksiukas.gif O foto bus tik kita savaite ax.gif
Atsakyti
Negaliu patiket, kad 16-02-2012 as sukisau svogunus i vazonus, juos ta diena gavus, o siandien as jau dziaugiuosi ziedasi bigsmile.gif
Benfica:
user posted image
Obuoliukas:
user posted image
Visa palange:
user posted image
Temptation siom dienom taip pat skleisis thumbup.gif Obuoliukas ir tempa turi du ziedztiebius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 16 kovo 2012 - 14:23
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 16, 15:20)
Negaliu patiket, kad 16-02-2012 as sukisau svogunus i vazonus, juos ta diena gavus, o siandien as jau dziaugiuosi ziedasi  bigsmile.gif

Normaliai. Jau mėnesis praėjo.
Benfikos spalva tikroviška ar natūroje tamsesnė?
Atsakyti
Sveikutės,
~♥KaipTaiKaip♥~ , graži jūsų palangė wub.gif
O aš neatsilaikiau ir iš EG užsisakiau Papilio ir Charismą ax.gif Vakar visą dien save atkalbinėjau doh.gif , neturiu valios blush2.gif , pasirodo visai neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Ne Jus viena Pavilionyte tokia,be valios lotuliukas.gif Aš 23h. ėjau į eg ir taip pat užsisakiau Charisma ir Royal Velvet.Liga plinta smarkiai wub.gif
Atsakyti
friends.gif tai pradedam laukt siuntinuko, ir prašyčiau be ,,jūs" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 16 kovo 2012 - 18:05
Laba. Mergaites noriu paklausti apie amariliu auginima . Vienais metais gavau nerealiai drazia zydincia amarile . Nuzydejo , nupjoviau, pastaciau ''miegot''. Po ''miego''pastacius ant palanges ir palaiscius pradejo leist lapelius,- persodinau...bet ziedu taip ir nesulaukiau verysad.gif , lapeliai ilgiausi, bet pumpuro nesukrove..Siemet po ''miego''pradejau laistyt ir vel pradeda leist lapelius.., sakau gal man nukirpt tuos augancius lapelius , gal tada sukraus pumpura ? aciu l. uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
Sveika, suklydot augindama, tai ir nesulaukiat žiedų, paskaitykit 1 puslapiuke apie amarilių auginimą mirksiukas.gif tiek info pridėta ax.gif
Trumpai, kai nužydi, ne migdyt reikia, o laistyt, tręšt, kad subujotų ir kuo daugiau jėgų sukauptų. Rudenį nebeliet, nudžiovins lapus pats ir užmigs. Laikyti visiškai sausai, pvz rūsyje. Pavasarį pradėt liet tik kai išlenda žiedstiebis.
Atsakyti
Supratau , aciu labai, pasiskaitysiu pradzioj...as nuo rudens nelaisciau , laikiau rusyje ...Man klausimas del karpymo iskilo, nes matau pardavime su nukirptais lapeliais , tik su stiebeliu...tai kaip supratau karpyt lapeliu nereik? kaip man cia dabar ta klida protingai istaisyt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 16, 12:56)
Normaliai. Jau mėnesis praėjo.
Benfikos spalva  tikroviška ar natūroje tamsesnė?

TAmsesne ax.gif Nepavyko isgaut kitaip blush2.gif
Atsakyti