O sakykit, kas jau buvote užsisakę iš eurogėlių amarilius, per kiek, maždaug, laiko juos atsiunčia?

Aš tai ilgai laukiau, buvo sumaišę ir vietoj Rokiškio į Radviliškį nusiuntę, šiemet vėl bandysiu, gal nebebus nesusipratimų

QUOTE(rrine @ 2012 03 15, 21:06)
keista, dėl atspalvio nesiginčysiu, bet kainą tikrai mačiau apie 15 litų, gal jau visai susimaišiau. lauksiu foto, bo jau užkabino 

Matai, kaina turbut numusta, nes jie visi jau i pabaiga zydejimo

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 16, 15:20)
Negaliu patiket, kad 16-02-2012 as sukisau svogunus i vazonus, juos ta diena gavus, o siandien as jau dziaugiuosi ziedasi

Normaliai. Jau mėnesis praėjo.
Benfikos spalva tikroviška ar natūroje tamsesnė?
Sveikutės,
~♥KaipTaiKaip♥~ , graži jūsų palangė
O aš neatsilaikiau ir iš EG užsisakiau Papilio ir Charismą
Vakar visą dien save atkalbinėjau
, neturiu valios
, pasirodo visai neturiu
~♥KaipTaiKaip♥~ , graži jūsų palangė

O aš neatsilaikiau ir iš EG užsisakiau Papilio ir Charismą

Ne Jus viena Pavilionyte tokia,be valios
Aš 23h. ėjau į eg ir taip pat užsisakiau Charisma ir Royal Velvet.Liga plinta smarkiai

Laba. Mergaites noriu paklausti apie amariliu auginima . Vienais metais gavau nerealiai drazia zydincia amarile . Nuzydejo , nupjoviau, pastaciau ''miegot''. Po ''miego''pastacius ant palanges ir palaiscius pradejo leist lapelius,- persodinau...bet ziedu taip ir nesulaukiau
, lapeliai ilgiausi, bet pumpuro nesukrove..Siemet po ''miego''pradejau laistyt ir vel pradeda leist lapelius.., sakau gal man nukirpt tuos augancius lapelius , gal tada sukraus pumpura ? aciu l. uz atsakyma

Sveika, suklydot augindama, tai ir nesulaukiat žiedų, paskaitykit 1 puslapiuke apie amarilių auginimą
tiek info pridėta
Trumpai, kai nužydi, ne migdyt reikia, o laistyt, tręšt, kad subujotų ir kuo daugiau jėgų sukauptų. Rudenį nebeliet, nudžiovins lapus pats ir užmigs. Laikyti visiškai sausai, pvz rūsyje. Pavasarį pradėt liet tik kai išlenda žiedstiebis.

Trumpai, kai nužydi, ne migdyt reikia, o laistyt, tręšt, kad subujotų ir kuo daugiau jėgų sukauptų. Rudenį nebeliet, nudžiovins lapus pats ir užmigs. Laikyti visiškai sausai, pvz rūsyje. Pavasarį pradėt liet tik kai išlenda žiedstiebis.
Supratau , aciu labai, pasiskaitysiu pradzioj...as nuo rudens nelaisciau , laikiau rusyje ...Man klausimas del karpymo iskilo, nes matau pardavime su nukirptais lapeliais , tik su stiebeliu...tai kaip supratau karpyt lapeliu nereik? kaip man cia dabar ta klida protingai istaisyt ?

QUOTE(Lutpede @ 2012 03 16, 12:56)
TAmsesne