Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Maniskis obuoliukas smile.gif
user posted image
Nu ir zinokit is neziniuku kazkoks violetinis skleidziasi - nesu dar maciusi tokios spalvos, tai baisiai laukiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 26 kovo 2012 - 21:01
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 26, 18:23)
Spalva atitinka. Deje pamečiau lentelę su pavadinimu

Spalva neapsakomai graži wub.gif
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 26, 21:00)
Maniskis obuoliukas smile.gif

Fainuolis,o ar kvepia?
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 03 26, 22:18)
Fainuolis,o ar kvepia?

Ne, mano obuoliukai nekvepia.. verysad.gif Uostau jau trecia diena
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 26, 23:00)
Nu ir zinokit is neziniuku kazkoks violetinis skleidziasi - nesu dar maciusi tokios spalvos, tai baisiai laukiu..

Suintrigavai bigsmile.gif taip jau ir violetinis g.gif kur gavai? Pirmą kartą žydės bigsmile.gif jei ką aš vaiko noriu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 26, 22:00)

Lauksiu su nekantrumu nuotraukos ir stoju į eilę vaikiukui.
Mano meilė šitoms gėlėms prasidėjo nuo violetinio. Mačiau savo akim žiedus, buvau sumedžiojus svogūną, bet sode jį patvarkė kurkliai. Nuo tada daugiau neteko matyti violetinio.
Atsakyti
Aš pirma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 26, 21:00)

Violetinis bigsmile.gif stoju i eilę prie vaikų trečia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasab @ 2012 03 27, 01:00)
Violetinis  bigsmile.gif stoju i eilę prie vaikų trečia  biggrin.gif

Kažin per kiek metų svogūnas užaugins tiek vaikiukų, aš - ketvirta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 03 26, 17:26)
viskas kuo puikiausiai su jusu Apple blossom mirksiukas.gif

Ačių už pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
na turbūt ir mano liga sunki,nes pamačius jūsų grožius, net silpna darosi blink.gif ,Eurogelese užsisakiau Double Jewel,tai dabar laukiu..
Atsakyti
QUOTE(Jumisi @ 2012 03 27, 10:09)
na turbūt ir mano liga sunki,nes pamačius jūsų grožius, net silpna darosi blink.gif ,Eurogelese užsisakiau Double Jewel,tai dabar laukiu..

Žinai Jumisi,visiškai nesistebiu jog susirgai lotuliukas.gif tai normalu jei lankaisi tokiuose forumuose.
Aš pereitais metais buvau ''pasiskiepijus''nes stengiausi nesilankytis bent jau šitame puslapyje,nors virusas vistiek prispaudė.
Taip,kad sirk ir nepalik mūsų.Kuo daugiau,tuo linksmiau.
Atsakyti
QUOTE(Jumisi @ 2012 03 27, 09:09)

Pažįstamas jausmas mirksiukas.gif keikiu tą dieną, kai užsiregistravau doh.gif Prieš mėnesį neturėjau nė vieno, dabar jau 10 doh.gif laukiu dar dviejų atsiunčiant lotuliukas.gif
Atsakyti