Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Mergaitės gražuoliai Jūsų žiedai thumbup.gif wub.gif
O čia maniškė Lady Jane su kokių 7cm.kotu doh.gif lotuliukas.gif ir taip jau treti metai,niekaip ilgesnis neužauga..vienais tai beveik be koto pražydo-iškart iš svogūno rolleyes.gif O kaip jums su šia rūšim,normalūs kotai užauga? g.gif
http://public.fotki....2012-kovas.html
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 03 27, 11:40)
Pažįstamas jausmas mirksiukas.gif keikiu tą dieną, kai užsiregistravau doh.gif Prieš mėnesį neturėjau nė vieno, dabar jau 10 doh.gif laukiu dar dviejų atsiunčiant lotuliukas.gif

Reikia pasiskiepiti[sugadinant kompiūterį] biggrin.gif man sakė taikys priverstinį gydimą lotuliukas.gif
Bet iš kitos pusės žiūrint,greičiau užsikrausi palanges,greičiau apsiraminsi...........
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2012 03 27, 14:28)

Bet iš kitos pusės žiūrint,greičiau užsikrausi palanges,greičiau apsiraminsi...........

hah.gif Nieko nebus.schmoll.gif Patikėk
Atsakyti
Sveikutės, gražūs visų žiedai. Su tuo violetiniu, kad suintrigavot, bet į eilę net nestoju doh.gif jau enta būčiau lotuliukas.gif Reiktų ebay pasidsairyt cool.gif Tik kaip vardas to gražuolio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 27, 14:31)
hah.gif  Nieko nebus.schmoll.gif  Patikėk

Tikiu biggrin.gif nebent vyras pasakys SKYRYBOS lotuliukas.gif bet jis pas mane kantrus, reiškia gėliukų dar bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 26, 21:00)
Nu ir zinokit is neziniuku kazkoks violetinis skleidziasi - nesu dar maciusi tokios spalvos, tai baisiai laukiu..

Laukiu pamatyti koks bus violetinis amarilis bigsmile.gif bigsmile.gif O vaizduose radau tik tokį . Nepanašus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katukou32: 27 kovo 2012 - 17:47
Man tai toks vaizduotėj biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Žiūrėkit, kokį būdą radau, kaip auginti amarilius ir ne tik thumbup.gif

Čia
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 27, 16:31)
hah.gif  Nieko nebus.schmoll.gif  Patikėk

drinks_cheers.gif tikrai pritariu
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 19:56)
Man tai toks vaizduotėj  biggrin.gif

Žiūrėkit, kokį būdą radau, kaip auginti amarilius ir ne tik  thumbup.gif

Čia

Man tas auginimas menzūrėlėse doh.gif , augalų kankinimas.

Zebrina, graži Tavo Jane, mano pernai irgi viena ant trumpuko koto žydėjo, o šiemet ne tik kad kotą paauginusi ilgesnį, tai dar ir nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 03 27, 18:56)
Man tai toks vaizduotėj 
Žiūrėkit, kokį būdą radau, kaip auginti amarilius ir ne tik  thumbup.gif

Šitas būdas tinka pražydinumui. Amarilių auginimui nemanau, kad gerai, nes jų svogūnai jautrūs puviniui, o čia pasrovi drėgmė.
Graži vaizduotė, bet ne tas smile.gif
Lauksim žiedų, gal tik pumpuras violetinis, o žiedai bus koki bordiniai, nors labai norėčiau, kad ne taip būtų.
Ech tas violetinis karsta.gif Gal kada atrasiu pavadinimą. Buvau kažkur užsirašius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 27 kovo 2012 - 18:29
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 27, 19:22)
Ech tas violetinis karsta.gif   Gal kada atrasiu pavadinimą. Buvau kažkur užsirašius

Oi laukiam su nekantrumu kol sužydės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 27 kovo 2012 - 18:41
o aš radau dar toki HONEYMOON.Ne tas?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 03 27, 18:10)
drinks_cheers.gif tikrai pritariu

Man tas auginimas menzūrėlėse doh.gif , augalų kankinimas.

Zebrina, graži Tavo Jane, mano pernai irgi viena ant trumpuko koto žydėjo, o šiemet ne tik kad kotą paauginusi ilgesnį, tai dar ir  nestuke.gif

Ačiu 4u.gif mano irgi nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti