Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(ritaava @ 2012 03 08, 21:32)

Panašus į Bingo
user posted image
Atsakyti
Sveikutė, pirmas tai tikrai palangės grožis , o jau antras tai grožių grožis, gal vaiką auginasi, tai stočiau į eilę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 08, 18:35)
Merginos, o ką galvojam su užsakymu iš lenkų, ten gėliukų jau masiškai mažėja, turiu ne amarilius omeny  mirksiukas.gif

kas dingo? Mano tai niekas smile.gif Manau, kita savaite, jeigu jau nezades dideliu salciu, bus galima formuoti uzsakyma. Kol salciai yra - be sansu ka nors parsisiust. Susals
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2012 03 08, 22:32)
Sveikutes, su KOVO 8 mielosios!!!
Nebuvau tik kelias dienas o jau groziu pridejot seile iki zemes, na turiu ir as kelis pasirodysiu tik pavadinimu tikrai nezinau gal padesit ax.gif

Palangių grožis ir Bingo wub.gif pas mane neseniai žydėjo, tai tikrai toks pats.

Giedre, temutėj pašūkauk kai darysi užsakymą mirksiukas.gif vis dėlto yra ten gerų dalykų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 08 kovo 2012 - 22:27
Kokie pas visas gražūs amariliai žydi.Pas Arctic white,tai tikrai įspūdingai atrodo žiedai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 08 kovo 2012 - 22:44
Labai gražus Bingo wub.gif Ir aš tokio norėčiau...

Mano du amarilių svogūnai matyt šiemet jau neparodys žiedo g.gif Pradėjo leisti lapelius žiedo užuomazgos nematyti. Kažin ar tokį svogūną jau sodinti, ar dar laukti g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 09, 12:09)

Pasakiskas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba diena merginos,
visas su praėjusia švente smile.gif

norėčiau pasirodyti kokio žiedelio sulaukiau iš nupiginto svogūnėlio, pavadinimo nežinau. Tai jei kas pasakysite, galėsiu įtraukti į savo sarašėlį.
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=jole_juli,2012 03 09, 15:44]
norėčiau pasirodyti kokio žiedelio sulaukiau iš nupiginto svogūnėlio, pavadinimo nežinau. Tai jei kas pasakysite, galėsiu įtraukti į savo sarašėlį.

Labai didelis įtarimas, kad Papiliopažiūrėk ir palygink

Aš pasigirsiu kaip gydausi nuo amarilių blush2.gif ermitaže nusipirkau raudoną kolibrį, manoji charizma buvo po klaustuku (išgyvens ar ne- išgyveno) tai nusipirkau charizmą su lendančiais snapukais, ir gervaze su snapukais. Bet ar tikrai tokios kol nepražydo negaliu garantuoti
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2012 03 09, 14:44)

Nuskilo tau 4u.gif
Exotic Star
Mano pernykštis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 09 kovo 2012 - 14:44
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 09, 15:20)
Nuskilo tau  4u.gif
Exotic Star

Nu nieko sau, kaip nuskilo..