Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Ačiū merginos. O exotic star vieni iš retesnių meilenių? Tokio nebuvau mačius nei girdėjus prieš tai.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 09, 16:43)
Nu nieko sau, kaip nuskilo..

Lygiai tą patį norėjau parašyti. Sekasi gi thumbup.gif , tai ne man hihihi.gif Nuvažiuoju į Žalią palapinę, jau susiruošusi papirkti Papilio doh.gif tai vartai užrakinti ir schmoll.gif pasibrazdinau apie vartelius ir nieko nepešusi grįžau namo. Na matyt ne mano diena šiandien.
Atsakyti
kiek gražių žiedų, Exotic Star wub.gif , Chico wub.gif
pas mus tai nieko blatno neatveža, praktiškai vient raudoni.
GIZZI5, neprarask vilties, tu čia kur buvai, eurogėlės? Aš ir laukiu atšilimo, kad galėčiau Papilio užsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 09, 19:04)
kiek gražių žiedų, Exotic Star  wub.gif , Chico  wub.gif
pas mus tai nieko blatno neatveža, praktiškai vient raudoni.
GIZZI5, neprarask vilties, tu čia kur buvai, eurogėlės? Aš ir laukiu atšilimo, kad galėčiau Papilio užsisakyt.

Taip EG, bet grįžusi pasižiūrėjau int. psl. aiškiai parašyta nuo kovo 15, ko man susisuko, kad jau dabar gali veikti g.gif matyt tikrai saulės bangos veikia lotuliukas.gif
oi, nepagyriau Lutpėdės gražuolio wub.gif jei ne paslaptis su kokiu fotiku pyškini blush2.gif , maniškis blogai nusileido slidinėjant blush2.gif tai dabar ieškau naujo, o tai nori fotkina, nori ne.
Atsakyti
Ale tu ir slidinėji su fotiku, jumoristė lotuliukas.gif O kas pas tamstelę žydi ar žydėt ruošiasi ?
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 09, 19:18)
Ale tu ir slidinėji su fotiku, jumoristė  lotuliukas.gif O kas pas tamstelę žydi ar žydėt ruošiasi ?

Kad aš tik palaikiau trumpammm blush2.gif , lotuliukas.gif Suskaičiavau apsipumpuravusių 12 thumbup.gif , greičiausiai sulauksiu Exoticos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 03 09, 17:11)
Taip EG, bet grįžusi pasižiūrėjau int. psl. aiškiai parašyta nuo kovo 15, ko man susisuko, kad jau dabar gali veikti

Siunčia tik nuo 15d., bet aš užsisakiau jau dabar biggrin.gif Laukiu, nesulaukiu savo amarilių.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 03 09, 19:28)
Kad aš tik palaikiau trumpammm blush2.giflotuliukas.gif Suskaičiavau apsipumpuravusių 12 thumbup.gif , greičiausiai sulauksiu Exoticos wub.gif

lotuliukas.gif aha ir belaikant slidės pačios čiužu čiuožt pradėjo lotuliukas.gif
Oi laukiam laukiam tavo žiedų gausos, kaip Exotica, rašei labai mažas žiedas, ar paaugo? Mano du greit skleisis, kiti dar laukia.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 09, 21:22)
lotuliukas.gif aha ir belaikant slidės pačios čiužu čiuožt pradėjo  lotuliukas.gif
Oi laukiam laukiam tavo žiedų gausos, kaip Exotica, rašei labai mažas žiedas, ar paaugo? Mano du greit skleisis, kiti dar laukia.

nono.gif juokis juokis
Pumpuras tikrai mažutis, net nesitikėjau kad šiemet žydės, o dar kai pastrigo doh.gif tai tikrai nusiminiau, nes pernai po žydėjimo, labai susitraukė, o ėmė rudeniop ir nudžiovino lapus. Galėjo cibulį augint, bet ne, susigalvojo žydėt.
Atsakyti
Sveiki,
Aš vėl patarimų 4u.gif Įsigijau ir jau namie pražydinau

user posted image

Vėliau pamačiau, kad raudonos dėmės ir jos išpuvusios. Ėmiausi gydyti, kaip manot ar vaikiuką bus įmanoma išgydyt?
user posted image
Ir dar vienas radinys po tuo pagedusiu lukštu guzas didelis, pamaniau, kad "auglys" koks, nulupus lukšta va koks radinys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amazing @ 2012 03 09, 22:13)
Sveiki,
Vėliau pamačiau, kad raudonos dėmės ir jos išpuvusios. Ėmiausi gydyti, kaip manot ar vaikiuką bus įmanoma išgydyt?

Vaikiukui tai jau batai. Bent jau man iki siol nepavyko nei vieno vaikiuko isgydyti. o vat tas, kur prisikabines, tai tikriausiai gyvens.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 10, 00:27)
Vaikiukui tai jau batai. Bent jau man iki siol nepavyko nei vieno vaikiuko isgydyti. o vat tas, kur prisikabines, tai tikriausiai gyvens.. unsure.gif

Jokių batų nematau schmoll.gif , tupdyti į vazoną ir auginti, laistant tik į lėkštutę, o kur prisikabinęs vaikiukas tai sveikas kaip ridikas, tegul auga prie mamos, man tokie išgyvena visi mirksiukas.gif
Amazing, viskas bus gerai pamatysi 4u.gif
Atsakyti