QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 09, 16:43)
Nu nieko sau, kaip nuskilo..
Lygiai tą patį norėjau parašyti. Sekasi gi

kiek gražių žiedų, Exotic Star
, Chico
pas mus tai nieko blatno neatveža, praktiškai vient raudoni.
GIZZI5, neprarask vilties, tu čia kur buvai, eurogėlės? Aš ir laukiu atšilimo, kad galėčiau Papilio užsisakyt.

GIZZI5, neprarask vilties, tu čia kur buvai, eurogėlės? Aš ir laukiu atšilimo, kad galėčiau Papilio užsisakyt.
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 09, 19:04)
kiek gražių žiedų, Exotic Star
, Chico

Taip EG, bet grįžusi pasižiūrėjau int. psl. aiškiai parašyta nuo kovo 15, ko man susisuko, kad jau dabar gali veikti

oi, nepagyriau Lutpėdės gražuolio

Ale tu ir slidinėji su fotiku, jumoristė
O kas pas tamstelę žydi ar žydėt ruošiasi ?

QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 09, 19:18)
Ale tu ir slidinėji su fotiku, jumoristė
O kas pas tamstelę žydi ar žydėt ruošiasi ?

Kad aš tik palaikiau trumpammm

QUOTE(GIZZI5 @ 2012 03 09, 17:11)
Taip EG, bet grįžusi pasižiūrėjau int. psl. aiškiai parašyta nuo kovo 15, ko man susisuko, kad jau dabar gali veikti
Siunčia tik nuo 15d., bet aš užsisakiau jau dabar

QUOTE(GIZZI5 @ 2012 03 09, 19:28)
Kad aš tik palaikiau trumpammm
,
Suskaičiavau apsipumpuravusių 12
, greičiausiai sulauksiu Exoticos 

Oi laukiam laukiam tavo žiedų gausos, kaip Exotica, rašei labai mažas žiedas, ar paaugo? Mano du greit skleisis, kiti dar laukia.
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 09, 21:22)

Oi laukiam laukiam tavo žiedų gausos, kaip Exotica, rašei labai mažas žiedas, ar paaugo? Mano du greit skleisis, kiti dar laukia.

Pumpuras tikrai mažutis, net nesitikėjau kad šiemet žydės, o dar kai pastrigo

QUOTE(amazing @ 2012 03 09, 22:13)
Sveiki,
Vėliau pamačiau, kad raudonos dėmės ir jos išpuvusios. Ėmiausi gydyti, kaip manot ar vaikiuką bus įmanoma išgydyt?
Vėliau pamačiau, kad raudonos dėmės ir jos išpuvusios. Ėmiausi gydyti, kaip manot ar vaikiuką bus įmanoma išgydyt?
Vaikiukui tai jau batai. Bent jau man iki siol nepavyko nei vieno vaikiuko isgydyti. o vat tas, kur prisikabines, tai tikriausiai gyvens..

QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 03 10, 00:27)
Vaikiukui tai jau batai. Bent jau man iki siol nepavyko nei vieno vaikiuko isgydyti. o vat tas, kur prisikabines, tai tikriausiai gyvens.. 

Jokių batų nematau

Amazing, viskas bus gerai pamatysi