Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

mano nauja gyventoja nuo mamos kovo 8 proga lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Gražios naujokės wub.gif
Atsakyti
Labai vilioja maximoje falenopsis - baltas su rausvais taškučiais, bet tik vienas žiedukas kabo, o kaina 24.99, o negali būti, kad sekantį žydėjimo kartą taškučiai dings ir liks viena baltas žiedas? Ermitaže pirkau falenopsį didžiažiedį, laaaabai didelį kelmą biggrin.gif , jo kaina 44.90, tai su visom nuolaidom gavosi 23,99 thumbup.gif , dar vieną pirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 03 05, 17:57)
kelios foto maniškiu......

o čia naujokė.....

labai gražūs žiedai,o naujokė,tai vau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ogo, kokie grožiai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2012 03 05, 19:49)
mano nauja gyventoja nuo mamos kovo 8 proga  lotuliukas.gif

labai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos vis paskaitneju jusu forumiuka pasigroziu jusu nuostabiom gelytem, sakau gal ir mane priimsit blush2.gif as taip pat namuosia auginu 5 orchidejas......

truputi pasirodom
Cia atzalele pasodinta, laukiu kol is jos isaugs grazi orchideja
user posted image

Sios dvi pas mane jau metai(laukiam nauju ziedu)
user posted image
user posted image

O cia naujokes atkeliavusios tik vakar...Sia pirkau pati
user posted image
user posted image

O sios as begalo norejau ir vakar drauge atidave cia taip pat atzalele, tik jau siek tiek paaugusi ir isleidusi stiebuka ir ruosiasi zydet, lauksiu dabar ziedeliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2012 03 06, 09:23)
Cia atzalele pasodinta, laukiu kol is jos isaugs grazi orchideja

Sios dvi pas mane jau metai(laukiam nauju ziedu)

o apačioje yra bent skylutė?

tiesą sakant, atrodo nelabai sveikai... kartais šaknys nepapuvusios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 kovo 2012 - 09:41
QUOTE(zuzla @ 2012 03 06, 09:26)
o apačioje yra bent skylutė?

tiesą sakant, atrodo nelabai sveikai... kartais šaknys nepapuvusios?

Taip yra skylute apacioj......Na nezinau tik vakar is drauges as ja parsiveziau. As jos prasiau atzalos kai bus pas ja sios gelytes tai va sulauke ir pasodino man. Seip saknys lyg normaliai atrodo (bent jau kiek pro vazonelio sonus matosi) Nes pas jos gelyte jau visai vazonelis pilnas saknu tai taip pat tokios baltos, sviesios saknys.....Na nezinau is tikro zuresiu kaip jinai augs toliau.....
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2012 03 06, 09:38)
Taip yra skylute apacioj......Na nezinau tik vakar is drauges as ja parsiveziau. As jos prasiau atzalos kai bus pas ja sios gelytes tai va sulauke ir pasodino man. Seip saknys lyg normaliai atrodo (bent jau kiek pro vazonelio sonus matosi) Nes pas jos gelyte jau visai vazonelis pilnas saknu tai taip pat tokios baltos, sviesios saknys.....Na nezinau is tikro zuresiu kaip jinai augs toliau.....

pataisiau postą, netyčia palikau ne tą nuotrauką. kalbėjau apie du suaugusius falenopsius
Atsakyti
jop ir man vaizdelis nelabai sveikai atrodo... g.gif o ir keikis kaip durpyne g.gif
Atsakyti
Aš tai pjaučiau tų dviejų senesnių phal žiedstiebius,nes tie stagarai...naudos 0 smile.gif ataugs nauji,gražūs,o dabar...išstekens gal žiedą,o gal ir ne wink.gif Naujokės gražios o ir iš draugės gauta thumbup.gif bulvė matosi nesusiraukšlėjus-prižiūrėta smile.gif lauksim žiedų.
Atsakyti