Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

janudi, super thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif Man labiau butu patikes fanelopsis koks idomesnis, noriu geltonu orchideju kampeli uzveisti, reikes paciai raitotis rankoves ax.gif
Bet, jei si kambrija po zydejimo rodys nora augti (kas jauciu retai buna), tai butu super thumbup.gif Kiek pirkau nuzydejusiu nukainuotu, tai nei viena nerodo noro augti g.gif Vienintele Burrageara Nelly Isler tik nuzydejusi isleido nauja ziedyna ir jau tuoj tuoj skleisis wub.gif
Atsakyti
Sveikos,visas su praejusia kovo 8-a 4u.gif 4u.gif smagu kai vyrai dovanoja orchidejas,as tai tulpiu gavau biggrin.gif biggrin.gif
pasirodau su savo naminukem,paprastutem ax.gif kai katik fotografovau zieda,jis buvo vienintelis ant ziedztebio,o kai nusisukau,dukra paeme ir nuplese verysad.gif verysad.gif stai mano vargsele
user posted image
o sita jau savaite kai negali niekaip pilnai prasiskleist doh.gif
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jele25: 09 kovo 2012 - 11:19
Liepa, o kur Jus pirkote ta nukainuota raibuole??
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 03 09, 09:55)
vakarykste 4u.gif

na tikrai graži....man kambrijos tai patinka,gerai auga,vaikus augina,ir žydi, neužsispyrusios jos...

jele25 gražu,nenusimink bus dar tų žiedų... thumbup.gif
Atsakyti
As siandien buvau 'Tik gelese', tai uz 5 Lt parsitempiau dendrobi (kur daug smulkiu violetiniu zieduku, kazkada toki zydinti gundziaus pirkti) ir nukainuota vanda uz 35,- Robert's Delight Red. Gal kuri turit tokia ir pas jus zydejo. Butu idomu pamatyt. Nors jauciu nudves ji pas mane doh.gif Tiesa, dar palikau Black ir Blue rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 09, 12:57)
As siandien buvau 'Tik gelese', tai uz 5 Lt parsitempiau dendrobi (kur daug smulkiu violetiniu zieduku, kazkada toki zydinti gundziaus pirkti) ir nukainuota vanda uz 35,- Robert's Delight Red. Gal kuri turit tokia ir pas jus zydejo. Butu idomu pamatyt. Nors jauciu nudves ji pas mane  doh.gif Tiesa, dar palikau Black ir Blue  rolleyes.gif

Tina* kaip tavo Bulb. medusae auga?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 09, 12:57)
As siandien buvau 'Tik gelese', tai uz 5 Lt parsitempiau dendrobi (kur daug smulkiu violetiniu zieduku, kazkada toki zydinti gundziaus pirkti) ir nukainuota vanda uz 35,- Robert's Delight Red. Gal kuri turit tokia ir pas jus zydejo. Butu idomu pamatyt. Nors jauciu nudves ji pas mane  doh.gif Tiesa, dar palikau Black ir Blue  rolleyes.gif

na kaip sekasi..vandute už tokia kaina...kaip norių vandos...viena tokia mizerna tai jau nustekenau,noriu kitos ax.gif

gal įkelsi kaip atrodo,na ir kas ,kad be žiedų...įdomu k už tokia kaina gali gaut 4u.gif ir dendrobio žiedelį nors vieną... smile.gif
Atsakyti
rosebud1, Ačiū 4u.gif

janudi, Pasistengė MB wub.gif
Labai gražus violetinis kampelis 4u.gif Ir naujokė tikrai super thumbup.gif

jele25,
Ta kuri negali išsiskleist, galbūt ir nebeišsiskleis. Galbūt pritrūko maisto medžiagų, dėl to žiedas deformavos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orfeja: 09 kovo 2012 - 12:26
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 03 09, 12:48)
Liepa, o kur Jus pirkote ta nukainuota raibuole??

Aciu ,mergaites uz pagyras 4u.gif

Pirkau praeitais metais "Tik geles" uz 10 lt, paeksperimentuoti. smile.gif . Va ir taip netycia ziedeliu sulaukiau smile.gif
Atsakyti
Man vat tokios zalios dryžuotukės trūksta iki visiško "parduotuvinės" kolekcijos užpildymo biggrin.gif Kiek teko užmatyt mūsų parduotuvių asortimentą, tai pas mus parduodamos žalialapės rudai žydinčios, tamsiai vyšniniais žiedais, ryškiai geltonos ir vat tokios margalapės dryžuotukės (aišku bevardžiai hibridai, bet pražydinamos daug lengviau nei rūšinės ir auginamos paprasčiau). Pirmas tris jau turiu, tai liko sumedžiot paskutiniąją cool.gif O tas užtrunka, nes norisi ir pigiai, ir gražaus augalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 09, 02:57)

Tina, turiu as ja, pirkau rugpjuti, bet dar nezydejo, nes ziema pas mane joms salygos nelabai patinka. Stai pirkau is cia ; http://royalorchidcl...;categories_id=
Atsakyti