Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Orfeja @ 2012 03 07, 14:12)
Pasirodau savo naminius žiedukus:

man visos gražios.... bigsmile.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 07, 16:38)
Tai, kad rytoj tulpiu daug uzsives  biggrin.gif nuo kada orchidejas kovo 8 proga pardavineja, noretumet  biggrin.gif

Aga, noreciau mirksiukas.gif Mes irgi nesvenciam, pernai vyras nepasveikino nei manes, nei dukros, tai dukra paskaita atskaite wub.gif , mat labai didele motera jauciasi lotuliukas.gif
Atsakyti
va ia tai...

ar tokių Lt auga man labai į raibuoles panaši.... thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites:) ir as siandien gavau grazia sia gelyte:) padovanojo anksciau wub.gif kaip miela...o jau pora metu vis zadu pirkti. be galo grazios man sios gelytes wub.gif o jusu nuotraukeles fantastiskos,ryt pasirodysiu ir as:)dabar klausimas koki vazona man nusipirkti persodinimui ? kokia zeme?suprantu kad spec biggrin.gif bet ji buna tokia kaip medzio zieves? kokia geriausia?toliau pas mane yra zaliu lapukai vidutinio didzio gal 4,ir balti ziedeliai gal taiapt 4,ir is vazono dugno(pirktinio)islindusios gan nemazai sudziuvusios saknys,ir salia lapuku tokie zali kaip usai .kaip stiebai nusvire g.gif nuo ko man pradeti ja susitvarkyti kad tureciau grazia drauge?
mano identiska siai tik maziau ziedeliu matot tas usas islindes
g.gif ir saknys vazoneli zalios o islinde per skilutes apdziuvusios g.gif
atsiprasau uz skolinta kazkieno foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neducio mamyte: 07 kovo 2012 - 20:27
Del visa ko supazindinau vyra su "brassia" per google vaizdus biggrin.gif sake fui kokia baisi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 03 07, 18:30)
man visos gražios.... bigsmile.gif  wub.gif

Ačiū smile.gif
Visas su KOVO 8 -ąja 4u.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif Wauuu....ačiū ir tave ir visas visas 4u.gif
Atsakyti
Aš jau rodausi:
Vyro dovana flirt.gif
user posted image
Atsakyti
Su gražia moteriška švente visas wub.gif Kad vyrai namo gėlių parneštų ne tik tokia proga, o daug daug dažniau ir netikėtai biggrin.gif

Prasilėkiau šiandien per miestą su reikalais ir aišku ta proga aplankiau gėlių pardes - jau seniai nemačiau tokio graudaus ir nusibodusio asortimento doh.gif Orchės elementarių elementariausios, suvargę, o vyrai vis tiek jas glėbiais velka lotuliukas.gif Nė prie vienos ilgėliau net nestabtelėjau, o tas būna laaabai retai blush2.gif

Šiandien visur "valdo" tulpės, tai lieka tikėtis, kad orchidėjų valanda dar išauš thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 08 kovo 2012 - 17:59
QUOTE(Orfeja @ 2012 03 08, 18:39)
Aš jau rodausi:
Vyro dovana  flirt.gif

labai graži... bigsmile.gif wub.gif
aš paskambinau savo vyrui liepiau nieko nepirkt,sakiau važiuosi kita dien pati išsirinksiu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 03 08, 19:24)
labai graži... bigsmile.gif  wub.gif
aš paskambinau savo vyrui liepiau nieko nepirkt,sakiau važiuosi kita dien pati išsirinksiu.. biggrin.gif

As vakar irgi ta pati sakiau, bet siandien grizo su gelem bigsmile.gif ir net labai simpatiska rado nupirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 03 08, 19:39)
Aš jau rodausi:
Vyro dovana  flirt.gif

kokia gražuolė bigsmile.gif
Atsakyti