Sveikutes.
Na va mano pirmiejo Lomo darbeliai. Galeciau pasakyt, kad vienos juosteles jau man ir gana
pazaidziau, ishbandziau ir net nezinau ar noriu dar, nes is esmes tai tik 4 fun (niekaip nesuprantu kam pirkti pvz skaitmenau fish eye'u, jie kraupiai brangus, o daug naudos nera, aishku faina, bet ar verta..?).
Siek tiek informacijos. Buvo ideta kodak 400 iso juosta, labai bijojau, kad bus nekas, bet is esmes kaip matau geriausi kadrai isejo "didziausioje sauleje", kur vos vos ji pasislepdavo uz debesu, jau vaizdas nebetoks ir ziauriai lenda grudas. baisu ir pagalvot, kas gautusi pvz su iso 200
kadrai patalpoje nesigavo, nors yra blykste
Ka manot? Svajone?
mergaites kaziuke
sese
as
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 03 07, 13:41)
Kaip sako Say, iš šono geriau matosi. Tai norėčiau žvilgsnio iš šono šitam kadrui:
jenifer aniston
p jei apie foto - vertimas nepatinka, murzinas.
QUOTE(Ka @ 2012 03 04, 18:36)
Man auto savotiška terapija. Priėmimas savęs tokios, kokia esu. O tai gana nelengva.
pritariu.
QUOTE(gotte @ 2012 03 04, 19:16)
kitą vertus aš sutikčiau su nuomone, kad kažkas tvarkyta negerai...ar blurinai kažkaip ar su spot healing'u darei..bet vat pirmiausiai kliūva ta oda...ir ne todėl, kad ji netobula, o todėl, kad kažkokiu būdu bandyta ją pagražinti..ir galutiniam variante kažkaip vis tiek ne taip...
sutinku. man sis Ka auto ne ochen. suspaustas veidas, tiesiai taip tas veidas, plokscias, gal reiktu siek tiek sonu, daugiau plauku. na sugebi geriau. laukiu nauju.