Laba diena visiems
Skaitineju jus jau turbut apie puse metu, nemazai ir senu temu perskaiciau, taciau tik dabar isdrisau jungtis i jusu bury. Priimsit?
Tobuleti ir mokytis man dar labai stipriai reikia, taciau manau, kad su jusu pagalba man pavyks padaryti pazanga.
Zinau, kad naujokiu kalbos mazai kam idomios, tad startuoju su pirmuoju n.d.
Nors plagijavimas pas jus netoleruotinas, prisipazinsiu, kad ideja pasiskolinau is erikamaja. Ateity, tikiuosi, atrasiu savo sedevrus
QUOTE(Maggie @ 2012 03 08, 10:37)
Sveikutes.
Na va mano pirmiejo Lomo darbeliai.
Labai fainai O Lomo juk nekeičia objk, ar čia koks specialiai fisheye aparačiukas? Įdomu, pasakok Norėčiau ekonominoi varianto, žaidimams Na va mano pirmiejo Lomo darbeliai.
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 08, 10:43)
labas, puikiai, užskaitau, net jei kas sakys, kad fokusas per lengvas pirmoj
rG, aciu labai, kaip pirmokei pries pirmaja pamoka sirdis drebejo dedant sita n.d.
QUOTE(robobebras @ 2012 03 07, 16:32)
iki pirmo kablelio pagalvojau, kad i kita puse jis tau rengtis liepe
me2
QUOTE(rG @ 2012 03 07, 15:06)
Neapsigaukit dėl tų blyksčių.
as nusipirkau gal pries 2 metus. irgi "baisiai reikejo". panaudojau 2x gal. neishmokau. tingiu. o ir nesiekiu to. blin, ismeciau tik pinigus. nors ir nepardavineju, galvoju, o gal prireiks.
Labas mergaitės,
Su moterų diena
Kadangi Maggie pritrūko fokuso trečiojo namų darbo pirmoj foto, tai kartoju
3ND
18mm
35mm
55mm
Su moterų diena
Kadangi Maggie pritrūko fokuso trečiojo namų darbo pirmoj foto, tai kartoju
3ND
18mm
35mm
55mm
QUOTE(Maggie @ 2012 03 08, 11:30)
me2
as nusipirkau gal pries 2 metus. irgi "baisiai reikejo". panaudojau 2x gal. neishmokau. tingiu. o ir nesiekiu to. blin, ismeciau tik pinigus. nors ir nepardavineju, galvoju, o gal prireiks.
man net baisu pagalvot, aš ant blyksčių du gabalus padėjau ir nenaudoju.. vieną kinietišką už 500 lt nusipirkau, o kitą už 1500 lt.. pats nereikalingiausias pirkinys namuose.. net mėsmalę dažniau naudoju, nei blykstę, nors mėsą ir maximoj gali sumalt
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 08, 12:48)
man net baisu pagalvot, aš ant blyksčių du gabalus padėjau ir nenaudoju.. vieną kinietišką už 500 lt nusipirkau, o kitą už 1500 lt.. pats nereikalingiausias pirkinys namuose.. net mėsmalę dažniau naudoju, nei blykstę, nors mėsą ir maximoj gali sumalt
as tarpini varianta pirkau, 430, tai ji lyg ir apie 900lt kainavo, but still idiote, galejau pataupyt 50mm "normaliam", o ne fotkint n metu su 50mm 1.8
Pabusiu akiplesa - Maggie, Svajone musu, ar sulauksiu is jusu TAIP ?
QUOTE(Maggie @ 2012 03 08, 10:37)
Sveikutes.
Na va mano pirmiejo Lomo darbeliai. Galeciau pasakyt, kad vienos juosteles jau man ir gana pazaidziau, ishbandziau ir net nezinau ar noriu dar, nes is esmes tai tik 4 fun (niekaip nesuprantu kam pirkti pvz skaitmenau fish eye'u, jie kraupiai brangus, o daug naudos nera, aishku faina, bet ar verta..?).
Na va mano pirmiejo Lomo darbeliai. Galeciau pasakyt, kad vienos juosteles jau man ir gana pazaidziau, ishbandziau ir net nezinau ar noriu dar, nes is esmes tai tik 4 fun (niekaip nesuprantu kam pirkti pvz skaitmenau fish eye'u, jie kraupiai brangus, o daug naudos nera, aishku faina, bet ar verta..?).
man irgi fisheye foto visiskai ziauriai nezavi, nesu mates ne vienos zavincios. Ale va placiakampis - visai kas kita, todel tikrai mano planuose egzistuoja uzsiprekinimas kazko is placiakampiu..
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 08, 12:19)
TAIP
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 08, 13:48)
Baikit!!!Man gyvent su ja reiks!!Bet vis tik kokia itaka SM daro!!!! Prisiskaiciau, kad blykste reikalinga, geris, o cia rasot, kad pats nereikalingiausias daiktas Net sudvejojus buvau, ar man tikrai jos reik. Bet vis tik reik. Visokie gimtadieniai kai kambario apsvietimas tik su keliomis lempomis, sventes, naktis mieste...Reikia man jos, jau anksciau reikejo..
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 08, 12:19)
Na as ne Maggie, bet taip:)