+2012 03 19, 08:41-->
QUOTE(drauge

@ 2012 03 19, 08:41)
labas rytas,sedejau ir galvojau,noriu atsakymo kas zinot i mano klausima,nes man jau galva susisuko
vyras gauna alga 750lt as gaunu 520+52uz vaika,vyras gavo premija 1150lt bet nuo ju sake dar nuskaiciuos tai gal kokius 200-300lt.man mokejimas baigiasi balandzio 4d kai sueina 24metai.pazymas nesiu del kompensaciju ir socialines geguzes menesi.tai klausimas dabar toks:ar uz balandy gausiu socialine?
nes kaip as mastau tai moka uz praejusi menesi,tai geguze uz balandy as gausiu apie 100lt dar o tos pajamos kur nesiu geguze ieis i geguze,birzeli,liepa tai balandy kaip as suprantu musu su vyru pajamos bus apie 850lt
tikiuosi supratot
O jums kartais su ta premija pajamos jau neviršija? jei balandžio 4 nutraukia, tai už balandį jau nebegausit, balandį tik gausit už kovą.
Šiaip nelabai aiškiai parašėt, nesuprantu kada už ką ką gavot... todėl ir sunku ką aiškiau... kad už balandį gautumėt jums reikia atitikt kitą kriterijų, nes jau yra 24 metai(spėju mokotės, nes man tas buvo iki 24 metų

) stokit į Darbo biržą. Tuomet gausit.
Jei ne tą tikėjotės, kad parašysiu, parašykit tiksliau, ką kokį mėnesį gavot, vyras suprantu už darbą, jūs dekretines ar kažką kito? ir ką jūs veikiat?
Papildyta:
Bet prisiminkit, kad jei jau paskirta socialinė, bet yra pinigau tame laikotarpyje padidėję, turit pranešt, nes bus permoka. O tada ir teisę kreiptis galima prarast. Ir dar gražint gali tekti.