Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 16

QUOTE(dovilasas @ 2012 03 18, 11:01)
labukas,gal kas gales atsakyti ax.gif ,deklaravau pajamas,ar kai gausiu sie pinigeliai isiskaiciuos apskaiciuojant soc. pasalpa?deklaravau uz 2008m ir 2009m.

QUOTE(Asveja @ 2012 03 18, 11:51)
Man irgi idomu sis dalykas, as deklaravau uz 2011 metus, tai gausiu koki balandzio menesi, tai socialinis juos paskaiciuos ar ne g.gif kaip pajamas?

Prasime yra tokia grafa
"Kitos faktiškai gautos lėšos (grąžintos gyventojų pajamų mokesčio permokų sumos ir kt.)10 (nurodyti):"
Vadinasi ieina i pajamas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 18, 15:41)
Prasime yra tokia grafa
"Kitos faktiškai gautos lėšos (grąžintos gyventojų pajamų mokesčio permokų sumos ir kt.)10 (nurodyti):"
Vadinasi ieina i pajamas.

TAI IR UZ DEKLARACIJA IEIS I PAJAMAS?KOSMARAS KAZKOKS doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drauge :): 18 kovo 2012 - 21:02
smile.gif+2012 03 18, 22:02-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 18, 22:02)
TAI IR UZ DEKLARACIJA IEIS I PAJAMAS?KOSMARAS KAZKOKS doh.gif blink.gif

Taip,praeitais metais to nebuvo.
Atsakyti
labas rytas,sedejau ir galvojau,noriu atsakymo kas zinot i mano klausima,nes man jau galva susisuko doh.gif
vyras gauna alga 750lt as gaunu 520+52uz vaika,vyras gavo premija 1150lt bet nuo ju sake dar nuskaiciuos tai gal kokius 200-300lt.man mokejimas baigiasi balandzio 4d kai sueina 24metai.pazymas nesiu del kompensaciju ir socialines geguzes menesi.tai klausimas dabar toks:ar uz balandy gausiu socialine?
nes kaip as mastau tai moka uz praejusi menesi,tai geguze uz balandy as gausiu apie 100lt dar o tos pajamos kur nesiu geguze ieis i geguze,birzeli,liepa tai balandy kaip as suprantu musu su vyru pajamos bus apie 850lt
tikiuosi supratot 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 19, 08:41-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 19, 08:41)
labas rytas,sedejau ir galvojau,noriu atsakymo kas zinot i mano klausima,nes man jau galva susisuko doh.gif
vyras gauna alga 750lt as gaunu 520+52uz vaika,vyras gavo premija 1150lt bet nuo ju sake dar nuskaiciuos tai gal kokius 200-300lt.man mokejimas baigiasi balandzio 4d kai sueina 24metai.pazymas nesiu del kompensaciju ir socialines geguzes menesi.tai klausimas dabar toks:ar uz balandy gausiu socialine?
nes kaip as mastau tai moka uz praejusi menesi,tai geguze uz balandy as gausiu apie 100lt dar o tos pajamos kur nesiu geguze ieis i geguze,birzeli,liepa tai balandy kaip as suprantu musu su vyru pajamos bus apie 850lt
tikiuosi supratot 4u.gif

O jums kartais su ta premija pajamos jau neviršija? jei balandžio 4 nutraukia, tai už balandį jau nebegausit, balandį tik gausit už kovą.

Šiaip nelabai aiškiai parašėt, nesuprantu kada už ką ką gavot... todėl ir sunku ką aiškiau... kad už balandį gautumėt jums reikia atitikt kitą kriterijų, nes jau yra 24 metai(spėju mokotės, nes man tas buvo iki 24 metų g.gif ) stokit į Darbo biržą. Tuomet gausit.

Jei ne tą tikėjotės, kad parašysiu, parašykit tiksliau, ką kokį mėnesį gavot, vyras suprantu už darbą, jūs dekretines ar kažką kito? ir ką jūs veikiat?
Papildyta:
Bet prisiminkit, kad jei jau paskirta socialinė, bet yra pinigau tame laikotarpyje padidėję, turit pranešt, nes bus permoka. O tada ir teisę kreiptis galima prarast. Ir dar gražint gali tekti.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 19, 10:49)
O jums kartais su ta premija pajamos jau neviršija? jei balandžio 4 nutraukia, tai už balandį jau nebegausit, balandį tik gausit už kovą.

Šiaip nelabai aiškiai parašėt, nesuprantu kada už ką ką gavot... todėl ir sunku ką aiškiau... kad už balandį gautumėt jums reikia atitikt kitą kriterijų, nes jau yra 24 metai(spėju mokotės, nes man tas buvo iki 24 metų g.gif ) stokit į Darbo biržą. Tuomet gausit.

Jei ne tą tikėjotės, kad parašysiu, parašykit tiksliau, ką kokį mėnesį gavot, vyras suprantu už darbą, jūs dekretines ar kažką kito? ir ką jūs veikiat?
Papildyta:
Bet prisiminkit, kad jei jau paskirta socialinė, bet yra pinigau tame laikotarpyje padidėję, turit pranešt, nes bus permoka. O tada ir teisę kreiptis galima prarast. Ir dar gražint gali tekti.

as negaunu socialines gaunu naslaicio pinigelius bet balandzio 4 man sueina 24metai ir baigia moketi.klausimas buvo toks nesiu geguze pazymas su pajamom tai jos ieis i geguze birze liepa?tai geguze uz balandy musu pajamos bus 750+100lr kazkur tai socialine gausiu uz viena menesi?i birza stosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drauge :): 19 kovo 2012 - 09:53
smile.gif+2012 03 19, 09:52-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 19, 09:52)
as negaunu socialines gaunu naslaicio pinigelius bet balandzio 4 man sueina 24metai ir baigia moketi.klausimas buvo toks nesiu geguze pazymas su pajamom tai jos ieis i geguze birze liepa?tai geguze uz balandy musu pajamos bus 750+100lr kazkur tai socialine gausiu uz viena menesi?

Aaa dabar supratau, na kai aš gavau našlaitės man skaičiavo iš vieno mėnesio socialinės, bet mano našlaitės buvo tik 325lt ir kartu buvau socialinę pašalpą gaudavau ir toliau iš to vieno mėnesio pajamų paskyrė trims ateinantiems mėnesiams, bet vieną mėnesį vis tiek gyvenau su maža socialine. Bet jums tas netinka.

O jums kiek kitaip manau bus, nes iki tol nebuvot soc. remtina.

Jei iki tol socialinės pašalpos negavot už atgalinį mėnesį socialinės negausite, paskirs tik tam mėnesiui kurį tvarkotės, ir ateinantiems, iš viso trims. Tarkim kaip sakot eisit gegužę (tai pajamas jus reikės rodyti už vasarį, kovą, balandį) tuomet skirtų soc pašalpą (gegužei, birželiui, liepai) tačiau jei pajamos praėjusių mėnesių išnešė o kai nešit gegužę nebeišneša, galite prašyti, kad socialinę skaičiuotų iš einamo mėnesio, T.y. Gegužės mėnesio. Šiaip siūlyčiau nueiti į patį socialinį ir informacijoje viską tiksliai susižinoti, nes jūsų situacija kiek kitokia, nes iki tol nebuvot soc. remtina. Neatsimenu kaip yra su tuo kai pirmą kartą kreipiamasi, ar galima iš einamo skaičiuoti ar skaičiuoja būtinai už 3 praėjusius.

Tikiuosi gerai supratau, ir nieko neprimaišiau 4u.gif jei ką rašykit vėl taisysiu informaciją. blush2.gif
Atsakyti
man jau visai galva susisuko,nes pagal mane uz viena menesi turetu sumoketi o paskui jau nepriklausys doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 19, 10:09-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 03 19, 10:09)
man jau visai galva susisuko,nes pagal mane uz viena menesi turetu sumoketi o paskui jau nepriklausys doh.gif

pagal jus už kurį mėn jums turėtų sumokėti? atgaliniui mėnesiui pirmą kartą tvarkantis tikrai neskirs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 19, 11:11)
pagal jus už kurį mėn jums turėtų sumokėti? atgaliniui mėnesiui pirmą kartą tvarkantis tikrai neskirs schmoll.gif

pagal mane geguze tureciau gauti uz balandy,nes gi pazymas nesiu geguze tai jos ieeis i geguze birzely liepa,o balandy musu pajamos bus apie 850lt trim zmonem.tai kur dingsta balandis?
Atsakyti
Visada yra geriausia nueiti į soc skyrių ir ten susižinoti tiksliai, bet kokiu atveju aš jums siūlau taip ir padaryti, jos vis tiek ten geriau supranta situaciją ir pasakys kaip kas.
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 19, 11:13)
Visada yra geriausia nueiti į soc skyrių ir ten susižinoti tiksliai, bet kokiu atveju aš jums siūlau taip ir padaryti, jos vis tiek ten geriau supranta situaciją ir pasakys kaip kas.

pirma cia klausiu,nes daug kas nusimano,bet teks gal ir ten eiti kitaip nebus doh.gif
Atsakyti