Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 16

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 02, 17:51)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 02, 19:54)
Gal kovo pabaigoje  smile.gif
Gausit tik geguzes menesi,nebent spes paskaiciuoti,tai galit ir si menesi sulaukti.

Siaubas doh.gif prirašiau nesąmonę, dokumentus nunešiau vasario pabaigoje, kovo mėn. negavau pinigėlių ir laiško kolkas negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrytė @ 2012 04 02, 20:36)
Siaubas  doh.gif prirašiau nesąmonę, dokumentus nunešiau vasario pabaigoje, kovo mėn. negavau pinigėlių ir laiško kolkas negavau  g.gif

si menesi gausit uz 2 men.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 02, 21:05)
si menesi gausit uz 2 men.

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Dar iškilo toks klausimas.Ar išėjus iš darbo mėnesio socialinė pašalpa iškart nutraukiama ar išmokama už visus tris mėnesius? Na pvz aš išstovėjau tik mėnesį biržoje, ar gausiu už visus tris mėnesius kaip priklauso pašalpa? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2012 04 03, 11:52)
Dar iškilo toks klausimas.Ar išėjus iš darbo mėnesio socialinė pašalpa iškart nutraukiama ar išmokama už visus tris mėnesius? Na pvz aš išstovėjau tik mėnesį biržoje, ar gausiu už visus tris mėnesius kaip priklauso pašalpa? ačiū 4u.gif

Nemanau, kad gausit už visus. Kai vyrą išbraukė iš biržos tai gavo tik už tą mėn, o už kt jau ne.. Mat reikia pranešti, kad nebesi registruotas biržoje.
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2012 04 03, 11:52)

negausit,nes reikes pranesti ir tiesiog pasalpa bus nutraukta,jeigu nepranesit ir gausit uz visus 3 men nors ir nepriklause,teks grazinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 balandžio 2012 - 11:00
Laba diena,na merginos paskaiciuokit kiek turiu gauti soc pasalpos,esam 3,vyras nieko negauna,as gaunu 650 is DB+52 uz vaika. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2012 04 03, 16:46)
Laba diena,na merginos paskaiciuokit kiek turiu gauti soc pasalpos,esam 3,vyras nieko negauna,as gaunu 650 is DB+52 uz vaika. 4u.gif

man socialiniam viso priskaiciavo kad gausiu 831lt,ar gerai cia suskaiciavo?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 03, 16:49)
Papildyta:

man socialiniam viso priskaiciavo kad gausiu 831lt,ar gerai cia suskaiciavo?

per daug cia kazkaip 3-ju asmenu seimai.
Cia gal uz 3 men jums paskaiciavo?
Nes 350*3=1050-650-52=348/3=116 pirmam,antram 80% bus 92.80,treciam 70% bus 81.20,tai is viso soc.pasalpa vieno menesio 116+92.80+81.20=290 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 balandžio 2012 - 16:55
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 03, 17:52)
per daug cia kazkaip 3-ju asmenu seimai,cia gal uz 2 men?

as kiek supratau,cia bendrai su birza smile.gif ar kazka ne taip supratau?ar galejo soc matyti kiek as gaunu is birzos?dabar jau nieko nesuprantu doh.gif man soc pasake kad kita men bus pinigai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2012 04 03, 17:57)
as kiek supratau,cia bendrai su birza smile.gif ar kazka ne taip supratau?ar galejo soc matyti kiek as gaunu is birzos?dabar jau nieko nesuprantu doh.gif man soc pasake kad kita men bus pinigai 4u.gif

o gal cia bendra suma visu 3 men?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 04 03, 17:57)

O jus pasaket,kad jums priklauso bedarbio pasalpa,nes gal nebuvo dar priskaiciuota,tai jie nemate ir paskaiciavo kaip be jos,nes cia tikrai perdaug,as nei pavydziu,nei ka,tiesiog kad nereiketu grazinti paskui.Mes 4 asmenu seima,mano pajamos 500 lt ir gaunam tik apie 700 lt,o jus 3-ju asmenu seima ir pajamos 700 lt,tai niekaip negali tokia suma buti.
Vat 3-ju visu menesiu tai jau tiketina,bet tikrai ne vieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 balandžio 2012 - 17:01
As su klausimu, gal kas nors susidure ax.gif 4u.gif
Vyras priduoda metalo lauza,jam sake kad kitais metais jis gales susigrazinti GMP.Taciau jis yra bedarbis, stovi darbo birzoj, gauname kompensacija sildymui.Ar nebus taip kad mums situos gautus pinigus uz metalo lauza paskaiciuotas kaip gautas pajamas, ir nebegausime kompensacijos g.gif nes jeigu eina susigrazinti GPM, tai sitos pajamos traktuojamos kaip pajamos susijusios su darbo santykiais ar kaip cia yra g.gif 4u.gif
Atsakyti