Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(inezzza @ 2012 03 10, 14:28)
tai kad tas tikejimas ir belieka...o skaiciai kalba patys uz save...ir vel viskas kartojas...treciadieni paskirtas vandenu tyrimas,tai bet kokiu atveju viskas bus aisku galutinai...

console.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 03 10, 15:28)
tai kad tas tikejimas ir belieka...o skaiciai kalba patys uz save...ir vel viskas kartojas...treciadieni paskirtas vandenu tyrimas,tai bet kokiu atveju viskas bus aisku galutinai...

inezzza, isivaizduoju, ka tu dabar isgyveni .... laikykis, mergyt, mes su tavim. Dar laukiam tu atsakymu, tada bus aisku. 4u.gif
As tavo vietoj, buciau i Vilniu vaziavus, nu bet aisku, cia jusu pasirinikimas.
Atsakyti
Va,gal jau ir pavasario sulaukeme 4u.gif
Atsakyti
tikrai....pagaliau PAVASARIS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 03 13, 11:03)
Va,gal jau ir pavasario sulaukeme 4u.gif

Taip, pagaliau pavasaris, o tau krr jau nedaug iki leliuko gimimo liko, jau tuoj sveikinti galesim thumbup.gif

O as vakar vaisiaus vanedenu tyrima dariausi, tai dabar laukiu atsakymo kaip ant adatu ir kuo toliau, tuo sunkiau laukti sekasi. Taip norisi tiketi, kad viskas bus gerai, bet vis kazkoks kipsas koja kisa. Neisivaizduoju, kur cia save padeti, kad greiciau rytojus ateitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 03 13, 12:11)
Taip, pagaliau pavasaris, o tau krr jau nedaug iki leliuko gimimo liko, jau tuoj sveikinti galesim thumbup.gif

O as vakar vaisiaus vanedenu tyrima dariausi, tai dabar laukiu atsakymo kaip ant adatu ir kuo toliau, tuo sunkiau laukti sekasi. Taip norisi tiketi, kad viskas bus gerai, bet vis kazkoks kipsas koja kisa. Neisivaizduoju, kur cia save padeti, kad greiciau rytojus ateitu g.gif

Viskas bus gerai,tai ir nervintis nera ko 4u.gif o del leliuko,tai gal bus ramu,kai jau turesiu,vis kazkaip nervinuosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 13 kovo 2012 - 12:19
QUOTE(krr @ 2012 03 13, 12:18)
Viskas bus gerai,tai ir nervintis nera ko 4u.gif o del leliuko,tai gal bus ramu,kai jau turesiu,vis kazkaip nervinuosi g.gif

nu cia visom taip, turbut.
Pas mane geros naujienos, tyrimo atsakymas - apsigimimu nera, - net silpna pasidare, kai suzinojau smile.gif))

Dar viena gera pabaiga ir irodymas, kad statistika klysta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 03 13, 21:12)
Pas mane geros naujienos, tyrimo atsakymas - apsigimimu nera, - net silpna pasidare, kai suzinojau smile.gif))

Sveikinam !!! drinks_cheers.gif
Primink, kokia pas jus buvo tikimybe? Ir kam?
Atsakyti
sveikos. na as jau rasiau savo istorija. rauksle ismatavo 3,15, prisca pirmas daunui gavosi 1:50. vykau i Klaipedos universitetine pas genetike. nusiunte echo pas maciulionyte. ten nerado jokiu anomaliju kudykio vystymesi, beto itare, kad rauksle buvo blogai pamatuota ir nestumas per mazas nustatytas, todel Prisca I realiai iskreiptas. padare prisca II ir rezultatai tikrai neblogi: prasciausias dauno 1:1250. bet pasiule vaisiaus vandenu tyrima daryt del neaiskiu pirmu tyrimu - vakar vaziavau i kauna- paeme vaisiaus vandenuku. procedura nemaloni, nemarina, bet greita ir jokiu valandos gulejimo, kaip kazkuri rase bent jau kaune nera. vakare biski spazmavo, bet siandien viskas tvarkoje. 5dieni suzinosiu rezultatus.
geriausi zodziai genetikei Asmonienei - superine gydytoja. atvyko ne savo darbo laiku, israse siuntimus ir susitare su gydytoju, kad mane priimtu. tik labai kalta jauciuos, kad nepasitaike kaip atsidekoti - nes kabinete buvo dar 2 gydytojos. galvoju, kad nuvaziuoti i ligonine kai ji bus klaipedoje ir nuvezti saldainiu, kavos ir buteli.
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 03 13, 20:12)

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ateinu po vandenu tyrimo tam,kad laukiancias jo nuraminciau...psichologine baime buvo didesne uz skausma ir nemalonius pojucius...viskas trunka trumpai...man neramu nes teko durti per placenta...baisu,kad nieko neatsitiktu...gimda nori paspazmuoti...ir kaip sulaukti penktadienio dar baisiau...
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 03 14, 15:03)
Ateinu po vandenu tyrimo tam,kad laukiancias jo nuraminciau...psichologine baime buvo didesne uz skausma ir nemalonius pojucius...viskas trunka trumpai...man neramu nes teko durti per placenta...baisu,kad nieko neatsitiktu...gimda nori paspazmuoti...ir kaip sulaukti penktadienio dar baisiau...

laikysim kumštukus, kad tik viskas būtų gerai ir galėtum pagaliau atsipalaiduoti 4u.gif o tu geri magnį?
Atsakyti