Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

o cia mano kvietkos user posted image
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 11, 19:19)
Džiaugsmas visiškai suprantamas ir nejuokingas smile.gif O žiedas gražus. Čia gal Sibyl? (ar Sybil)?

Nu vat ir ne=inau pavadinimo doh.gif Pamačiau žalioje stotelėj foto ir pirkau doh.gif
Atsakyti
Esposa - wub.gif

Kristule - wub.gif

Partizane, kantrybės, nu maks po 3 dienų jau bus šaknys, pažadu 4u.gif Mano "motinos' tai šakojasi, bet visumoj skurdukės, nes jau labai negailėdama jas genėjau, kai pamačiau, kad įmanoma rožiažiedes prisijaukint ir daugint.Nu bet tikiu, kad sulapos dar, ale tas bus kai auginiai matyt, jau žydėt ims...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 11 balandžio 2012 - 18:58
QUOTE(esposa @ 2012 04 11, 19:47)
o cia mano kvietkos

Oj, koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2012 04 11, 18:53)
labai gražios sveikos gėlės, tik pagalvojau, kad svyrančioms dar šiek tiek paūgėjus gal vos vos pakirpčiau viršūnėles, kad imtų leist daugiau šoninių šakų...nes kai stiebas vienas ir ilgokas, tai vėjui nulaužus nieko nebeliktų iš kero, o va jei apatinė medėjanti dalis turės daugiau šakų šoninių, tai pats keras bus tvirtesnis, šakos pinsis, daugiau žiedų bus savaime... g.gif

Viena savaime išsišakojo, vienai jau nugnybau viršūnę, o kitų dviejų tai laukiu kol paaugs viršūnėlė, nes dabar įlindus tarp dviejų lapų, tai baisu juos pažeist..
Bet šiaip gaila buvo gnybti, nors ir žinau, kad reikia blush2.gif

QUOTE(Kristule05 @ 2012 04 11, 19:14)
O čia mano svyrančioji viena žydi thumbup.gif Kadangi pirmos mano tos gėlės,ir labai gražūs žiedai thumbup.gif Kažkaip įpratus tas senoviškas,kur močiutės augino matyti,tai taip džiaugiuosi sava blush2.gif

Labai graži spalvytė wub.gif

o cia mano kvietkos

Oho kaip suvešėjusios thumbup.gif gražu wub.gif

O aš šiandien nuvažiavau į senukus visai kitais reikalais, bet kažkaip parsivežiau dar dvi pelargonijas doh.gif biggrin.gif Peppermint Twist ir Perlenkette Sabine. Jos jau buvo su žiedukais, tai dėl to ir paėmiau, kad jau būčiau užtikrinta dėl spalvų. Persodinau ir skaudančia širdim nukirpau tuos žiedus, nes daigeliai mažyčiai unsure.gif

Bet kaip pelargonijų liga man užprogresavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2012 04 11, 19:55)
nes jau labai negailėdama jas genėjau

nu ir aš negailėjau, yra daigas, kur palikau tik du narelius, kad augtų dvi šakelės. o auga viena doh.gif

yra kur palikau keturis narelius, rigi auga tik viena, iš pat viršaus doh.gif

yra kur buvo išsišakojusi ragatkė į dvi dalis labai aukštai. abiejų viršų nukirpau, kad apačioj šakotųsi. sumoje auga dvi ragatkės toliau rolleyes.gif

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2012 04 11, 20:31)
Bet kaip pelargonijų liga man užprogresavo 

taip, ji nelengva...
nori pasunkinsiu lotuliukas.gif

http://www.sutarve.s...45949359980a31f

Atsakyti
na, reiks prie progos pafotkint kaip sekasi formuoti ir turėti kompaktiškus krūmus. Galingesni jie, nei eilinių vardinių, bet suturėt dar vis pavyksta.

Kristule05 labai labai saldi spalvytė wub.gif

Elar, na ir koks jausmas, kai taip gražiai atželia lovely? bigsmile.gif Tik aš dar per centrą sutvirtinčiau patį lovį viršuj, labai jau jie mėgsta išsiskėtot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 balandžio 2012 - 20:37
Gal pasidalinsit patirtimi, kaip tuos lovius sutvirtinti, MB pripirko tokiu ilgoku, siaubingai atrodo issizioje, gerai , kad loviai, ne MB bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 11, 20:58)

Geras! lotuliukas.gif
Jau balandzio galas, beveik tongue.gif tai as dar nesulaukiau eileje prie svedukiu? doh.gif kada kada...? biggrin.gif taip bijau nepraziopsoti tos dienos ax.gif
Atsakyti
Esposa, kokios grazios wub.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 11, 21:35)
Elar, na ir koks jausmas, kai taip gražiai atželia lovely?  bigsmile.gif Tik aš dar per centrą sutvirtinčiau patį lovį viršuj, labai jau jie mėgsta išsiskėtot.

Jauciuosi va taip yess.gif laugh.gif
Aciu visoms uz patarimus ankstesnius 4u.gif

Aha, loviai po keliu metu biski skeciasi-kaip tvirtinat?
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 04 11, 18:47)
o cia mano kvietkos

Grazu wub.gif 4u.gif

O kokias ten violetines gelytes naudojot lovelio uzpildymui?
Atsakyti
o cia mano kvietkos

wub.gif koks grožis wub.gif
na ateis ir pas mus šiltos dienos ir sužydės gėlės wub.gif
Atsakyti