Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Nu labai graži tavo Denise, Partizane, iš pažiūros būč sakius, kad appleblossom rosebund pražydo, nes baisiai panaši....o dėl šakojimosi, taviškė, matyt panaši į yellow first - nemenka iš tavo man duoto daigiuko gėlė išaugo, aukšta, bet daugint nu nėr ką..o šiaip smagu, kad yra kuo džiaugtis iš pernai metų triūso..ir dabar jau sakyk tiesiai, kur geriau atrodo, natūroj ar fotkėse?...pas mane trys loviai rožinių balkone, o jų žiedų laukiu taip kaip ir nėštumo galo Tai įdomu, ar atitiks lūkesčius g.gif

ir kurk naują temą, aš dabar kitus reikalus tvarkau, neturiu kada visai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 01 gegužės 2012 - 21:07
QUOTE(Violeta* @ 2012 05 01, 22:04)
Nu labai graži tavo Denise, Partizane, iš pažiūros būč sakius, kad appleblossom rosebund pražydo, nes baisiai panaši....o dėl šakojimosi, taviškė, matyt panaši į yellow first - nemenka iš tavo man duoto daigiuko  gėlė išaugo, aukšta, bet daugint nu nėr ką..o šiaip smagu, kad yra kuo džiaugtis iš pernai metų triūso..ir dabar jau sakyk tiesiai, kur geriau atrodo, natūroj ar fotkėse?...pas mane trys loviai rožinių balkone, o jų žiedų laukiu taip kaip ir nėštumo galo Tai įdomu, ar atitiks lūkesčius g.gif

ir kurk naują temą, aš dabar kitus reikalus tvarkau, neturiu kada visai  mirksiukas.gif

yellow man visiškai nunykusi po pernai amarų užpuolimo. dabar toks storas kotas, iš kurio vos ne vos lenda trys lapeliai, labai jautrūs, lėti ir t.t.

visos rožiažiedės geriau atrodo nuotraukose. ši, laimei, dar nėra smulki, kaip kitos, bet vistiek, jos kaip modeliai - fotogeniškos nuotraukose biggrin.gif
Atsakyti
As tyliai pernai metais jums pavydejau, nes praziopsojau, kai vyko didzioji akcija smile.gif
kazkada buvo mb sesuo atvaziavus(gyvena jav) uzsiminiau, kad noreciau obelziedziu seklu, ir pasirodo nepamirso, pries savaite per broli atsiunte wub.gif bet NE TAS verysad.gif doh.gif
taigi gavau stai tokias:
black velvet appleblossom hybrid,
orbit appleblossom hybrid,
ice red hybrid,
inspire appleblossom hybrid ir
geranium appleblossom va sitas
pirmosios visai ne tai ko norejau doh.gif belieka tiketis, kad paskutiniosios bus tos kuriu norejau g.gif
suprantu, kad zydejimui jau per velu daigintis dabar, o ir savo jegomis nepasitikiu, tai nezinau dabar ka su visuo tuo geriu daryti g.gif doh.gif
Atsakyti
Nauja tema
taigi primušam šią ir tada keliaujam į naują 4u.gif

milaa, na reik manyt, kad tos, kur tikiesi obelžiedžių, bus ne tos pačios, kaip mes kad užsirovėm. nuotrauka būtent ši, o žydi elementariais paprastučiais rausvais žiedeliais smile.gif

daiginkis kitąmet jau kokį sausį. pradžiai gal pašviest su kokia lempa reikės, o paskui augs gerai. aš irgi bijojau, bet išsidaiginau šiemet pirmąsyk. kažkaip visai normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 01, 22:36)
Nauja tema
taigi primušam šią ir tada keliaujam į naują  4u.gif
milaa, na reik manyt, kad tos, kur tikiesi obelžiedžių, bus ne tos pačios, kaip mes kad užsirovėm. nuotrauka būtent ši, o žydi elementariais paprastučiais rausvais žiedeliais smile.gif

daiginkis kitąmet jau kokį sausį. pradžiai gal pašviest su kokia lempa reikės, o paskui augs gerai. aš irgi bijojau, bet išsidaiginau šiemet pirmąsyk. kažkaip visai normaliai  4u.gif

na tos pirmosios tai taip doh.gif bet manai, kad ir paskutines irgi blink.gif ten identiska nuotrauka ant pakelio g.gif
ar jus kazkuomet irgi, kai is jav siuntetes, tokias pat atsisiuntet? ant pakio tokios, kaip reikia, o viduj bilekas g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 05 01, 22:41)
na tos pirmosios tai taip doh.gif bet manai, kad ir paskutines irgi blink.gif ten identiska nuotrauka ant pakelio g.gif
ar jus kazkuomet irgi, kai is jav siuntetes, tokias pat atsisiuntet? ant pakio tokios, kaip reikia, o viduj bilekas g.gif  blink.gif

dar iki pirkimo iš Švedijos visos masiškai supuolėm pirkt internetu iš Jav, bet sėklas, ne daigus 4u.gif
gavome pakelius su tokia vat grynai ta pačia nuotrauka. buvo kas išsidaigino skubiai, pražydo ir išvydo žiedelius nieko bendra su nuotrauka. labiau primenančius štai tokias:
user posted image
aš tai tebeturiu tų sėklų, nesisėjau sužinojusi biggrin.gif
esmė tame, kad jos, kaip ir taviškės kitos, irgi vadinasi appleblossom 4u.gif

bet tavo gal bus geros ir tikros, taigi būtinai bandyk daigintis 4u.gif
Atsakyti
atsimenu sita istorija 4u.gif bet turejau vilciu, kad gal sitos nebus tokios doh.gif jeigu butu galimybe, butu smagu pamatyti to pakelio nuotrauka bigsmile.gif maniskiu siuntejas/pakuotojas outsidepride.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 05 01, 23:01)
atsimenu sita istorija 4u.gif  bet turejau vilciu, kad gal sitos nebus tokios doh.gif jeigu butu galimybe, butu smagu pamatyti to pakelio nuotrauka bigsmile.gif maniskiu siuntejas/pakuotojas outsidepride.com  4u.gif

hehehe biggrin.gif http://www.amazon.co...m/dp/B004HXCAT0

dar ryt nueisiu pažiūrėt pakelį 4u.gif bet manau tai bus tas pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 05 01, 22:01)
atsimenu sita istorija 4u.gif  bet turejau vilciu, kad gal sitos nebus tokios doh.gif jeigu butu galimybe, butu smagu pamatyti to pakelio nuotrauka bigsmile.gif maniskiu siuntejas/pakuotojas outsidepride.com  4u.gif

ir mūsų tas pats pakuotojas/siuntėjas bigsmile.gif

Ne ta pelargonija, bet man ji visai patiko. Visiškai neįnoringa ir krauna žiedynus vienus po kitų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 01, 23:08)
ir mūsų tas pats pakuotojas/siuntėjas  bigsmile.gif

Ne ta pelargonija, bet man ji visai patiko. Visiškai neįnoringa ir krauna žiedynus vienus po kitų  wub.gif

NUO-TRAU-KŲ!!! kiek gi galima kaulyti biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti