Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Merginos, gal apšviestumėt, kaip su tuo Švedų puslapiu, kada jūs užsisakinėjate, kiek maždaug kainuoja siuntimas, ir iki kada galima užsisakyti?
Atsakyti
Viena narė pati siuntėsi, o kitoms atvežė iš Švedijos. Geriausia skaitykit pati sąlygas su vertėju, ten nemažai niuansų užsakant. Pernai pvz negalima buvo kortele atsiskaityt
Atsakyti
Jau paskaiciau doh.gif 15 eurikų siuntimas doh.gif
Atsakyti
http://www.vanmeuwen...ck-rose/61286VM

Koks grožis ir koks brangumas :[
Atsakyti
Reeeeee, čia tik seilę pavarvinti ir lieka...
Atsakyti
Na iš sutervės psl tai pernai viena ten gyvenanti narė grįžo į Lietuvą ir parvežė mums tas gėles, išgyveno man pvz, gal apie pusę..vienom vienos veislės, kitom kitos geriau išsilaikė, tai dabar tik keitinėjamės- dauginamės turimas veisles...yra ir kas parduoda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 15 balandžio 2012 - 09:42
mano yra Bakopa ta melyna ir dar balta turiu thumbup.gif kur maisyta su pelargonijom tai manau jos draugaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 15, 00:36)

labai panašių tikrai yra Lietuvoje, pardavinėja daigais visur. aš pernai auginau tas vyno spalvos. tik jas labai amarai mėgo ėsti, būtent tą spalvą
Atsakyti
taip, pernai Vilniuj Kalvarijų turguje po 15 lt vazonas su nemažu augalu..
Atsakyti
Buvau va nesenai KAlvarijų turguje, dar neprivežė gėlyčių :[
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aciu merginos, cia mane neblogai apsvietet biggrin.gif sieno as tikrai nenoriu doh.gif biggrin.gif jeigu is tu mano lobeliju skystalu kazkas isaugs, tai ziuresiu, kur as ten jas ikisiu... biggrin.gif
O kazin bakopu dar nebutu per velu pasiseti? unsure.gif
Nors gal jau veloka, jei ka, bus grazu ir be jokiu ten papildomu gelyciu bigsmile.gif
Atsakyti
gražu ir be gėlių, arba gali šlamučio daigelių nusipirkt, užteks po vieną šlamutį į lovį su perlargonijom
Atsakyti