Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(FėJa. @ 2012 03 09, 18:55)
Na ka siandien pasidariau sau paveluota kovo 8 dovana blush2.gif seniai jau as jo norejau ir vis paciupinedavau, pasigrozedavau ir praeidavau...

O as simet sita supudziau, didelis jau buvo, bet kazkas man uzplauke - negaila cool.gif ryskus poreikis mazinti kolekcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 03 10, 14:59)
sumastem zydet. kaip tik ant gimtadienio.
kokia rusis kaktuselio? (sorry uz foto kokybe)

Gal- http://mammillaria.f...aria-microhelia
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 10, 17:41)
O as simet sita supudziau, didelis jau buvo, bet kazkas man uzplauke - negaila  cool.gif ryskus poreikis mazinti kolekcija  biggrin.gif

Man tai gaila visu, as negaliu jeigu nusiperku ir neisgyvena pas mane smile.gif Pa smane tai atvirksciai dabar uzplaukus manija kazkokia negaliu praeit pro kaktusus ir visokias tokias idomybes, bet beda kad jau tuoj vietos namie nebus kur juos stayt blush2.gif mb sake prie lango prisuks 5 palanges kad tilptu visos mano geles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2012 03 11, 12:48)
Man tai gaila visu, as negaliu jeigu nusiperku ir neisgyvena pas mane smile.gif  Pa smane tai atvirksciai dabar uzplaukus manija kazkokia negaliu praeit pro kaktusus ir visokias tokias idomybes, bet beda kad jau tuoj vietos namie nebus kur juos stayt blush2.gif mb sake prie lango prisuks 5 palanges kad tilptu visos mano geles biggrin.gif

o as, kad ir noriu nusipirkt, tai pas mus Taurageje nera nieko normalaus.
visi milziniski, o man patinka nuo mazens juos augint...
ir siaip, pasirinkimas - be rysioooo.

gal zinot kur butu galima Siauliuose ka grazaus nusipirkt? wink.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2012 03 11, 11:48)
Man tai gaila visu, as negaliu jeigu nusiperku ir neisgyvena pas mane smile.gif  Pa smane tai atvirksciai dabar uzplaukus manija kazkokia negaliu praeit pro kaktusus ir visokias tokias idomybes, bet beda kad jau tuoj vietos namie nebus kur juos stayt blush2.gif mb sake prie lango prisuks 5 palanges kad tilptu visos mano geles biggrin.gif

Koks protingas vyras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rrine, ačiū, kad pasidalinai žiedu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 11 kovo 2012 - 13:05
QUOTE(rrine @ 2012 03 11, 12:54)

nuostabus ziedas wub.gif

QUOTE(Ortija @ 2012 03 11, 13:04)
Koks protingas vyras thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na siandien namie buvo perversmas turejau viska perstayt geles pernesiot kitur perdeliot ir sakau, kad jetus kaip cia tos vietos mazai (2 aukstu name) tai jis mat man dave pasiulyma....
Atsakyti
rrine, gražiai žydi wub.gif
FėJa, šaunuolis vyras, dėl žmonos pomėgio tokios protingos jam mintys gimsta lotuliukas.gif (kad man taip dviejų aukštų namas)
Atsakyti
smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aupo: 11 kovo 2012 - 15:22
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 11, 15:03)
rrine, gražiai žydi  wub.gif
FėJa, šaunuolis vyras, dėl žmonos pomėgio tokios protingos jam mintys gimsta  lotuliukas.gif (kad man taip dviejų aukštų namas)

bet zinok man vietos vistiek mazai ir netelpa mano visos geles blush2.gif kai reikia perstatyt, perdet man vis reikia daugiau vietos, nes niekas netelpa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2012 03 11, 16:22)

grazu!!! ka jus visos darot, kd zydi visi kaktusiukai pas jus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(FėJa. @ 2012 03 11, 16:33)
bet zinok man vietos vistiek mazai ir netelpa mano visos geles blush2.gif  kai reikia perstatyt, perdet man vis reikia daugiau vietos, nes niekas netelpa blush2.gif

o jus gal norit savo turta parodyt mum? smile.gif
Atsakyti
Aupo, su kiekvienu kaktuso žiedu pavasaris vis artyn, gražūs žiedai smile.gif
Atsakyti