Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Ačiū! 4u.gif Džiugina kiekvienas žiedelis smile.gif

Ši žiema itin gausi kaktusų netektimis... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aupo: 11 kovo 2012 - 18:51
Labai gaila, mano tai astrofitumas vienas užsilenkė, ripsalis nudžiuvo, o šiandien žiūriu du litopsiukai kažko sudžiuvo verysad.gif
Atsakyti
Aupo wub.gif
Atsakyti
Aupo, labai mielas tavo daržiukas smile.gif
Dėl netekčių labai labai užjaučiu. Bet jų tikriausiai neišvengia niekas, kas augina gyvus augalus. Aš tokia vieną frailėja turiu-- jau kokie 6 metai auginau ir kažkaip šiuo metu ji niekaip nesumasto ar gyventi , ar keliauti į kaktusų rojų.
Labai nenoriu, kad iškeliautų, noriu noriu kokias 10 rūšių jų augint.
Atsakyti
Ar imanoma pagelbeti, vietoj saknu va toks vaizdas verysad.gif
user posted image
Ar yra tikimybe kad isgyvens g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurventa @ 2012 03 12, 14:58)
Ar imanoma pagelbeti, vietoj saknu va toks vaizdas verysad.gif

Ar yra tikimybe kad isgyvens g.gif

žinoma, kad yra smile.gif

imat plokščią platų vazoną, dedat drenažo, kaktusinės žemės o viršutinis sluoksnis -~2cm rupaus žvyro. tada pastatot kaktusą, tarp spyglių prakišat 2-3 pagalaičius ir įsmeigiat į žemę - čia bus kaktuso ramentai, kad neparvirstų, nenugriūtų , savo naujų šaknyčių ar kokių smalsuolių nesužalotų.
Laistom iš apačios į lėkštutę, simboliškai.
Patį kaktusą šiltom dienom galima apipurkšti.

Apsišarvuojam kantrybe - kol prisiaugins normaliai šaknų gali trukt apie metus.
Atsakyti
Patiko ramentu ideja thumbup.gif nesugalvociau.
Atsakyti
Aš savo patį pirmą kaktusą,tokį pat ferokaktusą lygiai taip pat reanimavau. Auga iki šios dienos kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už patarima 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su jau prasiskleidusiu žiedeliu , gal galėtumėt įvardint , kas tai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Jurventa mano neatsigavo feras,vegetavo taip kokius 2m ir ismeciau,matyt kantrybes pritruko,ir feru nuo tada nemegstu.Turiu dar viena didely kaip kamuolys-rauksletis nori,lyg sviesesniu rauksliu jame randasi g.gif sviesos pakankamai,nes vonioje su langu stovi,ir dregna. unsure.gif
rrine, Parodia haselbergeri
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 03 12, 19:44)

rrine, Parodia haselbergeri

ačiū labai labai 4u.gif
Atsakyti