Ši žiema itin gausi kaktusų netektimis...
Ačiū!
Džiugina kiekvienas žiedelis 
Labai gaila, mano tai astrofitumas vienas užsilenkė, ripsalis nudžiuvo, o šiandien žiūriu du litopsiukai kažko sudžiuvo
Aupo
Aupo, labai mielas tavo daržiukas 
Dėl netekčių labai labai užjaučiu. Bet jų tikriausiai neišvengia niekas, kas augina gyvus augalus. Aš tokia vieną frailėja turiu-- jau kokie 6 metai auginau ir kažkaip šiuo metu ji niekaip nesumasto ar gyventi , ar keliauti į kaktusų rojų.
Labai nenoriu, kad iškeliautų, noriu noriu kokias 10 rūšių jų augint.
Dėl netekčių labai labai užjaučiu. Bet jų tikriausiai neišvengia niekas, kas augina gyvus augalus. Aš tokia vieną frailėja turiu-- jau kokie 6 metai auginau ir kažkaip šiuo metu ji niekaip nesumasto ar gyventi , ar keliauti į kaktusų rojų.
Labai nenoriu, kad iškeliautų, noriu noriu kokias 10 rūšių jų augint.
QUOTE(jurventa @ 2012 03 12, 14:58)
žinoma, kad yra
imat plokščią platų vazoną, dedat drenažo, kaktusinės žemės o viršutinis sluoksnis -~2cm rupaus žvyro. tada pastatot kaktusą, tarp spyglių prakišat 2-3 pagalaičius ir įsmeigiat į žemę - čia bus kaktuso ramentai, kad neparvirstų, nenugriūtų , savo naujų šaknyčių ar kokių smalsuolių nesužalotų.
Laistom iš apačios į lėkštutę, simboliškai.
Patį kaktusą šiltom dienom galima apipurkšti.
Apsišarvuojam kantrybe - kol prisiaugins normaliai šaknų gali trukt apie metus.
Patiko ramentu ideja
nesugalvociau.
Aš savo patį pirmą kaktusą,tokį pat ferokaktusą lygiai taip pat reanimavau. Auga iki šios dienos kuo puikiausiai
Ačiū už patarima