Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(spoolga @ 2012 03 14, 14:44)
Sveikos merginos 4u.gif  gal kuri galit padovanoti įvairių kaktusų vaikučių, būčiau labai dėkinga 4u.gif  Vilnius

Arba gal parduotumet uz simboline kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 03 15, 11:59)
Arba gal parduotumet uz simboline kaina  4u.gif

o iš kur Jūs?
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 03 15, 11:38)
o iš kur Jūs?

Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 03 14, 15:44)
Sveikos merginos 4u.gif  gal kuri galit padovanoti įvairių kaktusų vaikučių, būčiau labai dėkinga 4u.gif  Vilnius

Sveika, galėsiu paskainioti vaikučių. Tik nežinau, kokių turi, ar tiks bet kokie?
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2012 03 15, 15:19)
Sveika, galėsiu paskainioti vaikučių. Tik nežinau, kokių turi, ar tiks bet kokie?

Tiks bet koki, nes tik pradejau kolekcionuoti ir labai mazai turiu 4u.gif

O kurioj vietoj jus? ax.gif
Atsakyti
Aciu Kaunui!!!
naujieji...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 14, 16:08)
O aš pirkčiau rebutijų, gimnų, echinopsių, lobivijų vaikiukus, gal kas turite pardavimui  ax.gif

Turiu echinopsių vaikų... bet matyt turėsit tokius. Tiksliai nepasakysiu kokių, kiek pamenu žydi vienas baltai, kitas rusvai. Kadangi šiemet apsivaikiavo, tai nežydėjo... Bent jau jų buvusi šeimininkė sakė kad nežydėjo dar :] Mielai keisiu į kitokius kaktusiukus :]

Esu iš Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 03 15, 21:28)
Turiu echinopsių vaikų... bet matyt turėsit tokius. Tiksliai nepasakysiu kokių, kiek pamenu žydi vienas baltai, kitas rusvai. Kadangi šiemet apsivaikiavo, tai nežydėjo... Bent jau jų buvusi šeimininkė sakė kad nežydėjo dar :] Mielai keisiu į kitokius kaktusiukus :]

Esu iš Vilniaus

Aš iš Rokiškio, parašysiu jums AŽ 4u.gif
Atsakyti
Čeko atsakymas.

Большой благодарность взамен вашей заявку.Очень вас прошу о внесение платы авансы порядка половины стоимости (5000, - чешская крона) заблаговременно. Тем способом себя разделить о риск.Стала себя мне то есть неприятность. Посылать состою растения в Bmlorusi. Органы посылка заняли а растения уничтожить. Не знаю каковы являются условия в Lithuana. Прошу о отчёт а заблаговременно большое благодаря –Павел

Kažkaip tas avansas manęs nepradžiugino. Dar pusės nelabai suprantu, ką jis čia parašė.
Atsakyti
Kaip supratau, jis čia parašė, kad siuntė į Baltarusiją ir konfiskavo siuntinį. Tai bijo kad ir mūsų konfiskuos. Negi neatsimena, kad ne pirmą kartą mums siunčia, ir tvarkingai gauna pinigus g.gif Gal galima jam parašyti, kad į Lietuvą siųsti galima laisvai, ne Baltarusija juk smile.gif
Atsakyti
Pasakykit kad Europos Sąjungoje mes. Tai viskas ok turi būt. Baltarusija nepriklauso, dėl to. Pas mus viskas laisvai siunčiasi.
Atsakyti
Sveikos, žmogus patyrė nuostolį, tai ir bijo, gal tikrai jis nežino, kad mes ES priklausom g.gif , gal nusiramintų, bet jei nesutiks, tai reiks avansą pervest, bet tada ir mums reikės po du pavedimus daryt, nes nežinom ką iš jo gausim doh.gif Bet tai jis sąlygas diktuoja ax.gif
Atsakyti