Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Ortija 4u.gif

Aš dar nei lieju,nei persodinu. blush2.gif Po liejimo neturiu sąlygų šilčiau pastatyti,sodinu dabar pomidorus,tad kaktusai antrame plane.Gėda,bet tokia realybė smile.gif Noriu pastatyti šiltnamiuką,būtent kaktusams,tai ieškau idėjų,skačiuoju,projektuoju....

Tiesa,pražydo pirmas žiedas,turbiniukas wub.gif Vėliau įkelsiu nuotrauką pasipuikuoti ax.gif
Atsakyti
Stai kas pas mane vyksta, tik sitam dabar sudejau 9 vienodus vazoniukus, o i mazesnius lovius desiu tuos mazesnius vazoniukus. Jie pasislepia ir ant palanges grazu. Bei liet patogu.
[attachmentid=220131]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 03 kovo 2012 - 00:07
wub.gif grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 03, 00:07)
Stai kas pas mane vyksta, tik sitam dabar sudejau 9 vienodus vazoniukus, o i mazesnius lovius desiu tuos mazesnius vazoniukus. Jie pasislepia ir ant palanges grazu. Bei liet patogu.

thumbup.gif labai gražiai atrodo ir patogu keist kompozicijas. Lėksiu ieškoti kokių nors tų "vidinių" plastikinių, nes vis tik labai patiko ax.gif
Atsakyti
ir aš dabar žiūriu kaip Tina darbuojasi, turbūt irgi darysiu panašiai, pavogsiu idėją, jei galima aišku. nors turiu du didelius vazonus nusipirkusi tai dar ir į juos sodinsiu, aš tai jau visų gėlių persodinimą pradėjau ir kai kurias apgenėjau jau, gal ir per anksti bet man jau pavasaris
Atsakyti
Kaip čia pasielgus, mano vienas kaktusas krauna žiedus,bet jis yra laikomas vėsiai,jei parsineščiau kambarin,turbūt numestų visus žiedus g.gif
O gal jau reikia visus nešti kur šilčiau?Pradėti laistyt?
Atsakyti
Labai gražiai atrodo persodinti kaktusėliai bigsmile.gif

Aš taip anksti kaktusų nežadinu, dar tegul miega ir patys, kai jau pradės nuo saulės busti, tada reiks palaistyti. Ir iš vis žadu šiemet išnešti į lauką visus per lietų, kad gerai prigertų, kai šilta jau bus, nes pernai taip nepadariau ir man atrodo dėl to blogiau žydėjo g.gif
Atsakyti
tai kad mano kaktusas kiaurą vasarą po atviru dangumi stovi, ant lietaus, saulės, visko. kai tik ėmiau taip laikyt, tai ir žydi visą vasarą be perstojo.
Tina, ką ten pabarstai ant viršaus? keramzito?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 03, 00:07)
Stai kas pas mane vyksta,

Liuks thumbup.gif

QUOTE(eliss @ 2012 03 03, 09:55)
Kaip čia pasielgus, mano vienas kaktusas krauna žiedus,bet jis yra laikomas vėsiai,jei parsineščiau kambarin,turbūt numestų visus žiedus g.gif
O gal jau reikia visus nešti kur šilčiau?Pradėti laistyt?

O koks kaktusas? Jei pumpurai dar nedideli,tai gali parsinešti,tik neliek iš karto,lai kelias dienas adaptuojasi naujoje vietoje

QUOTE(vakarvakare @ 2012 03 03, 11:28)
pernai taip nepadariau ir man atrodo dėl to blogiau žydėjo g.gif

Ne dėl to prasčiau žydėjo smile.gif gal poilsis nelabai tinkamas buvo g.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 03, 11:44)
tai kad mano kaktusas kiaurą vasarą po atviru dangumi stovi, ant lietaus, saulės, visko. kai tik ėmiau taip laikyt, tai ir žydi visą vasarą be perstojo.

O koks kaktusas ? Tokios sąlygos tikrai ne visiems tinka unsure.gif

Žadėta nuotrauka ax.gif

Turbinicarpus Valdezianus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 03 kovo 2012 - 13:51
Labutis, šiandien tokia pavasariška diena, kad jau norisi rankas į žemę kišti smile.gif
Tina*, gražiai darbuojiesi, o tavo palangės plačios tokios ar čia taip vizualiai atrodo, kad ta dėžutė tokia didelė, ir jei ne paslaptis, kur jų įsigijai ir ar yra visokių dydžių?
Atsakyti
Tina, Asta wub.gif kaip grazu
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 03 03, 08:35)
ir aš dabar žiūriu kaip Tina darbuojasi, turbūt irgi darysiu panašiai, pavogsiu idėją, jei galima aišku.

I sveikata. 4u.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 03, 11:44)
Tina, ką ten pabarstai ant viršaus? keramzito?

Taip.

QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 03, 13:55)
Tina*, gražiai darbuojiesi, o tavo palangės plačios tokios ar čia taip vizualiai atrodo, kad ta dėžutė tokia didelė, ir jei ne paslaptis, kur jų įsigijai ir ar yra visokių dydžių?

Taip, mano palanges placios. O situ keramikiniu loviu buna pirkt Maximoj, i juos kaip tik telpa 9 vnt. vazoneliu daigyklu.
Papildyta:
Didesnio lovio ismatavimai: 27x29 cm
Mazesnio: 22x21
Atsakyti