Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Tina*, ačiū už info, einu matuot palangių smile.gif
@sta, gražuolis pavasarinis žiedas, čia gal iš čeko užsakytas ? Maniškis tai dar toks mažulis, bet ir tavo ne gigantas, koks jo skersmuo maždaug g.gif Mano, kaip 5 centai ax.gif
Ir dar numiriojo mano ripsalis verysad.gif , jei kuri turit ir pavasarį genėsit, būkit geros, prašau mažulytės šakelės, mielai nupirkčiau, man labai brangus augalas, nežinau, kaip sugebėjau jį numarinti doh.gif , buvo va toks user posted image, dar turėjau vilčių, kad atsigaus, bet veltui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 03 kovo 2012 - 15:06
QUOTE(@asta @ 2012 03 03, 14:25)
O koks kaktusas? Jei pumpurai dar nedideli,tai  gali parsinešti,tik neliek iš karto,lai kelias dienas adaptuojasi naujoje vietoje

rebutija,parsinešiau 'arčiau akių',noris pasigrožėt smile.gif

QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 03, 16:01)

Ir dar numiriojo mano ripsalis  verysad.gif , jei kuri turit ir pavasarį genėsit, būkit geros, prašau mažulytės šakelės, mielai nupirkčiau, man labai brangus augalas, nežinau, kaip sugebėjau jį numarinti  doh.gif ,

būtum kur arčiau,visą vazoną galėčiau padovanot.Nežinau kiek metų turiu,vis vietoj stovi,kažin ar per metus nors cm paauga rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius norus, šitas dar mano mamos augintas, tai todėl labai gaila. o ir viso vazono nereikia lotuliukas.gif , užtektų kokios šakelės, gal orams atšilus būtų galimybė siųst blush2.gif , sumokėčiau, o gal kur arčiau užmatysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 03 03, 14:25)

Ne dėl to prasčiau žydėjo smile.gif gal poilsis nelabai tinkamas buvo  g.gif

Turbinicarpus Valdezianus

Tai vat kad žiemoja jie pas mane jau kelintus metus vienodai,ir anksčiau būdavo, kad po lietaus tarsi atsigauna ir visi pradeda augimą, o pernai taip ir nesulaukiau tokio akivaizdaus pribudimo po žiemos rolleyes.gif Na bet žiūrėsiu kaip bus šiemet cool.gif

O Turbinicarpus labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 03, 16:33)
Ačiū už gražius norus, šitas dar mano mamos augintas, tai todėl labai gaila. o ir viso vazono nereikia  lotuliukas.gif , užtektų kokios šakelės, gal orams atšilus būtų galimybė siųst  blush2.gif , sumokėčiau, o gal kur arčiau užmatysiu  mirksiukas.gif

turiu labai gyvent norintį ripsalį, kai atšils galėsiu banderole išsiųsti šakelę. Bus įvairovė iš kelių augintojų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 03 03, 17:27)
Tai vat kad žiemoja jie pas mane jau kelintus metus vienodai,ir anksčiau būdavo, kad po lietaus tarsi atsigauna ir visi pradeda augimą

Vienas kaktusų augintojas man kažkada patarė pavasarį kaktusus palaistyti sušaldytu į ledą ir atitirpdytu vandeniu, tada jie labai atsigauna (bet dabar dar ankstoka), ypač gerai tokiu vandeniu purkšti rebutijas smile.gif
Asta, fantastiškas valdezianus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 03, 15:01)
Ir dar numiriojo mano ripsalis  verysad.gif , jei kuri turit ir pavasarį genėsit, būkit geros, prašau mažulytės šakelės, mielai nupirkčiau, man labai brangus augalas, nežinau, kaip sugebėjau jį numarinti  doh.gif

As turiu kazkoki, bet pas manaji storesni stiebai. Galeciau duot ax.gif
Atsakyti
Asta, gražuolis valdezianus wub.gif Jie iš tų anksčiausiai pražystančių. Bet mano šiemet dar miega, gal kad saulės mažai.

Žiūriu,daug kas tais minkštais vazonėliais susidomėjote. Sakyčiau, reiktų atsargiai kilnoti juos , kad nepažeisti šaknų. Taip galima susipūdyti jautresnius augaliukus.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2012 03 03, 21:23)

Žiūriu,daug kas tais minkštais vazonėliais susidomėjote. Sakyčiau, reiktų atsargiai kilnoti juos , kad nepažeisti šaknų. Taip galima susipūdyti jautresnius augaliukus.

oi unsure.gif
Apskritai nežinau ką su tais keliais jautruoliais daryti. blush2.gif Eisiu praeitų metų pavasario patarimus paskaitysiu kad vėl nenumarinčiau gražuoliukų ax.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad tema siek tiek atsigavo 4u.gif mmmm jauciasi, kad pavasaris, visos kazka veikia.. bigsmile.gif mano turbiukai, tai giliai miega schmoll.gif o galetu jau ir budintis, matucana tik bando pumpurelis kysoti g.gif
Atsakyti
Ir pas mane kolekcijoj jau trys savaitgaliai kaip didelės permainos vyksta bigsmile.gif Ir pasirodo ne aš viena susidomėjau kvadratinių vazonėlių idėja. Beveik viską jau baigiau, 5 kaktusai liko kitam savaitgaliui, nes vazonėlių pritrūkau biggrin.gif Pasirodom ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, kiek daug atsiliepėt į mano prašymą, labai ačiū 4u.gif Enija, Tina*, kai atšils, tai bandysiu su jumis susisiekt per až ax.gif
JuzTea, kaip gražiai ir tvarkingai atrodo persodinta kolekcija thumbup.gif
Atsakyti