Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2012 03 30, 20:20)
Kaktusai jau atiduoti tavo vyrui  mirksiukas.gif sesuo sake jog jis biski nusigando tos dezes, net nezinojo uz kurio galo ja ciupt lotuliukas.gif

dar karteli dideliausias jum aciu ir tikiuosi tos mazos dovaneles nepamirso palikt.....na jis man neseniai skambino nieko nesake, tik kai nuvazevo pas mano sese mano sese sake kai dejo tase iejo i masina ir klause dievuleliau o kas cia, o jis tik susijuoke ir atsake, kad tai jus geriau jei pasiskambinkit ir paklauskit as vos infarkto negavau kai pamaciau, ot boba pakvaiso doh.gif lotuliukas.gif

dabar jau lauksiu, nesulauksiu rytojaus ir kaktusiuku parvaziuojant, butinai ikelsiu parodyt jusu augalalelius kai ikurdinsiu pas save ax.gif tikiuosi kelte nenusals ir nieko jiem nenutiks.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FėJa.: 30 kovo 2012 - 20:42
Sveikos tongue.gif
O va aš pasirodau, kaip žydėjo mano Pleiospilos smile.gif Visgi pražydo, kai saulė švietė cool.gif
user posted image
Atsakyti
Akmenukai prazydo biggrin.gif
Atsakyti
vakarvakare,
Koks grožis, kad maniškės taip pradžiūgintų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 30 kovo 2012 - 21:22
QUOTE(FėJa. @ 2012 03 30, 21:41)
o jis tik susijuoke ir atsake, kad tai jus geriau jei pasiskambinkit ir paklauskit as vos infarkto negavau kai pamaciau, ot boba pakvaiso doh.gif  lotuliukas.gif

Tai cia as gal perdaug isismaginau blush2.gif nieko, is tu dideliu liks tik atzaleles, kai apsiskabysit. Lietuvoj tokiu opunciju jau niekam nebereikia, visi ju turi... Dar ten smulkmes pridejau. O siaip kas nepatiks - tiesiog meskit lauk ir nesukit galvos.
Atsakyti
koks akmenukas grazus bigsmile.gif manajam dukryte su piestuku vidu praplatino,oi bariau ......lindo tipo ziedeliu ieskoti,ot kopijuotoja,tik kad dar ir su yrankiu iesko. verysad.gif
Atsakyti
Oi tie mažieji pagalbininkai lotuliukas.gif
O kaip su pleispilom g.gif kaip ir su litopsais, kai išsineria tada pradėt liet ?
Atsakyti
Gal ne visai į temą, bet gal susigundysit, šiaulietės. Mielai pasikeisčiau į kitokių augalų (kaktusų, sanpaulijų, streptokarpų, klivijų ir kt.) daigelius šių kaktusų ir kitokių sukulentų vaikus (kai kurie susodinti, kitus atskirčiau nuo patikusio motininio kero): 4 rūšių žydinčios mammiliarijos, kalėdinis rausvas kaktusiukas, pūkuotos eševeros, 2 rūšių alijošiai. Arba dovanočiau už čiupačiupsą. Rašykit į až.

Kai kuriuos "senolius" kaktusus galit pamatyti čia http://public.fotki....te/kaktusiukai/
Atsakyti
Labas rytas

Tina* dideliausias aciu dar karteli kaktusiukus visus gavau.......kai turesiu laiko butinai padarysiu foto sesija kaip ikurdinau juos......
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2012 04 01, 10:42)
Tina* dideliausias aciu dar karteli kaktusiukus visus gavau.......kai turesiu laiko butinai padarysiu foto sesija kaip ikurdinau juos......

Prasom, tau irgi aciu, kad juos priglaudei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš džiaugiuosi gėlyte taip pat, Tina 4u.gif
Tik vieną gavau košę... Tą kur reikėjo pamerkus laikyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2012 04 01, 16:37)
Sveikos 4u.gif
Aš džiaugiuosi gėlyte taip pat, Tina  4u.gif
Tik vieną gavau košę... Tą kur reikėjo pamerkus laikyti verysad.gif

Jau parasiau AZ del kompensacijos mirksiukas.gif
Atsakyti