Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2012 04 01, 18:21)
Jau parasiau AZ del kompensacijos  mirksiukas.gif

nejuokauk... kokia dar kompensacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesvarbu jog rasei, kad tai pasto kalte, sulamdyta dezute ar kazkas tokio, bet jei issirinksi dar ka nors (kai papildysiu albuma), rasiu tau dovanu gasteria obtusa mirksiukas.gif
Noriu, kad butu patenkinti is manes perkantys. Visada, jei augaliukas turi kokiu demeliu, idedu nuotrauka, kad jos matytusi. O tu, kurie neverti pardavimo, tiesiog padovanoju, kaip kad Fejai savo opuncijas. Dar dovaneliu jai idejau, kad ji jas priglaude is manes.
Atsakyti
dovanoju 2 kaktusiukus, nesiunciu Vilnius i a.z.
user posted image
Atsakyti
Mano senukas
user posted image
Naujokai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 31, 23:03)
Oi tie mažieji pagalbininkai  lotuliukas.gif
O kaip su pleispilom  g.gif kaip ir su litopsais, kai išsineria tada pradėt liet ?

Nežinau tiksliai g.gif retai jas laistau, gal rečiau nei lithopsus rolleyes.gif
O čia dar pora žiedo nuotraukų vakarykščių smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Grazu 4u.gif
Atsakyti
EljaRo*, mammi spinosisima (jei nemaisau) kokia grazia karuna pasipuosus wub.gif
Atsakyti
Tina,tokia m.spinosisima prateriojau,radau pirkti su karuna sia bigsmile.gif
O astrophytumas ornata 2foto ar ne?triu toky su daug spygliu,tai gal sis bespygle rusis g.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 02, 17:33)
O astrophytumas ornata 2foto ar ne?triu toky su daug spygliu,tai gal sis bespygle rusis g.gif

Astrophytum myriostygma antroje nuotraukoje o ne Ornatum. Jis būna bespyglis,būna skirtingu kiekiu briaunų ir dar būna žalias.

Žiedų nuotraukos wub.gif wub.gif

Tokį pat senuką turiu ir aš,tik be akinių biggrin.gif Nuo jo prasidėjo mano kaktusų auginimo ir kolekcionavimo istorija,tai buvo kogero jau prieš 10 metų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 02 balandžio 2012 - 16:40
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 02, 17:33)
Tina,tokia m.spinosisima prateriojau,radau pirkti su karuna sia bigsmile.gif

As tokia didele padovanojau praeita savaite.
Papildyta:
O mano kaktusu auginimas prasidejo pries daug daug metu, kai pamaciau ziedeli ant sios mammi wub.gif http://public.fotki....uso_ziedas.html
Ir nors per praeita savaite isdalinau visas savo euphorbijas, opuncijas ir mammi, bet sia pasilikau kaip koki simboli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 02 balandžio 2012 - 16:45
QUOTE(Tina* @ 2012 04 02, 17:43)

sia pasilikau kaip koki simboli  wub.gif

Tokį simbolį ir aš turiu,jau trečią kartą atkeliauja į namus... dabar sūnus augina smile.gif
Mano numylėta mammi buvo šita,bet atsisveikinau išnešdama į mokyklą ax.gif Pasilikau tik ferą.

user posted image

Sentimentali diena šiandien bigsmile.gif Net peržiūrėjau senas nuotraukas,jau ir užmiršus jas buvau,prisiminiau ko nebėr,pamačiau kaip kas paaugę....
Atsakyti
Kur Vilniuje yra geriausios kaktusines? 4u.gif
Noreciau labai Astrophytum.
Daug daug rusiu ir maziuku, ne dideliu. Neturiu tokiu smile.gif
Atsakyti