Gali ir nuo erkių nupurksti, ir dar ir nupjauti ir įšaknindinti.
Ir nepjauti,,, nes kažkaip atsimenu ir echinopsiui kazkas panasiai buo- maniau dves, bet ne. O mamka užsilenkė.
Ir dar pamačiau, kad manoji Pleiospilos pirmą kartą man žada žiedą Galbūt galų gale ji prisitaikė Lithopsai lengviau auga, o šitos tai užsispyrę buvo labai.
vakar nusipirkau naujoka i savo kaktusu kolekcija, apsedo manija kaktusams, pamatau ir negaliu praeit Bet nezinau kaip sitas mano naujokas vadinasi, kas cia per kaktusiukas gal kuri zinote?
Wilmaw gal trūko nuo drėgmės trūkumo Nežinau,lygiai taip pat suskilus buvo ir mano viena sena mamkė.Čia gal dėl taip vadinamao medėjimo Bet nelaidok jo pirma laiko. Tik žiūrėk ,kad vanduo į plyšiuką nepatektų.
vakarvakare sveikinu,belieka sulaukti kada pilno žiedo
FėJa. tai įskiepytas Chamaecereus`as tik jo gyvavimas trumapalikis.
Taip dažnai nutinka, svarbu jo nelaistyk kuo ilgiau. Bijau sumeluot, bet savųjų šitų apie metus laiko neliejau, nes vis supūdavo iki šiol, o va jau treti metai ir pumpurėlis.
O maniškė viena rebutija jau spėjo saulėj nukept, neapžiūrėjau, tiksliau nepagalvojau O štai pilnai išsiskleidęs pirmas pavasario pranašas, gal galit padėt atpažint
O maniškė viena rebutija jau spėjo saulėj nukept, neapžiūrėjau, tiksliau nepagalvojau
O štai pilnai išsiskleidęs pirmas pavasario pranašas, gal galit padėt atpažint
Kai kurios tos dėmės tai gali būti ne medėjimas , o gal koks grybelis ar dar kas. Turiu irgi kelis gymnus apėjusius gana aukštai tom dėmėm. Bet neturiu laiko nei sąlygų užsiimti su kokia chemija , tai ir stovi taip.
Dar norėjau patarimo, kai nusiperki kaktusą pasodintą durpių substrate ir norit persodint, kaip atikratot tų durpių, jos būna taip prikepę prie šaknų, o su jomis nesinori persodint, gal galima pamirkyt vandenį Kaip jūs darot Šiandien mačiau įdomių karpažolių Maximoj, tai vat ir galvoju apie persodinimą.