Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Wilmaw @ 2012 03 05, 22:35)
doh.gif baisu.. na bet ziuresiu kas toliau bus... Tikiuosi viskas bus i gera, gaila prarasti toki dideli kaktusiuka verysad.gif

Gali ir nuo erkių nupurksti, ir dar ir nupjauti ir įšaknindinti.
Ir nepjauti,,, nes kažkaip atsimenu ir echinopsiui kazkas panasiai buo- maniau dves, bet ne. O mamka užsilenkė.
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 03 05, 14:33)
Ir dar pamačiau, kad manoji Pleiospilos pirmą kartą man žada žiedą bigsmile.gif Galbūt galų gale ji prisitaikė rolleyes.gif  Lithopsai lengviau auga, o šitos tai užsispyrę buvo labai.
user posted image

Ir as toky nusipirkau naujoka,bet pumpuras vysta:(
Atsakyti
Sveikos

vakar nusipirkau naujoka i savo kaktusu kolekcija, apsedo manija kaktusams, pamatau ir negaliu praeit blush2.gif
Bet nezinau kaip sitas mano naujokas vadinasi, kas cia per kaktusiukas gal kuri zinote?
user posted image
Atsakyti
Wilmaw gal trūko nuo drėgmės trūkumo g.gif Nežinau,lygiai taip pat suskilus buvo ir mano viena sena mamkė.Čia gal dėl taip vadinamao medėjimo g.gif Bet nelaidok jo pirma laiko. Tik žiūrėk ,kad vanduo į plyšiuką nepatektų.

vakarvakare bigsmile.gif sveikinu,belieka sulaukti kada pilno žiedo wub.gif

FėJa. tai įskiepytas Chamaecereus`as tik jo gyvavimas trumapalikis.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 03 06, 09:54)
Čia gal dėl taip vadinamao medėjimo  g.gif

Sitas medejimas mane kaip nervina, negaliu schmoll.gif visa augalo grozi sugadina.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 06, 10:43)
Sitas medejimas mane kaip nervina, negaliu  schmoll.gif visa augalo grozi sugadina.

unsure.gif
jeigu tai medėjimas tai pykstu ant jo. Nes negražu. unsure.gif Turiu irgi kelis tokius pabaisiukus ir nežinau ką daryt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 03 06, 01:29)
Ir as toky nusipirkau naujoka,bet pumpuras vysta:(

Taip dažnai nutinka, svarbu jo nelaistyk kuo ilgiau. Bijau sumeluot, bet savųjų šitų apie metus laiko neliejau, nes vis supūdavo iki šiol, o va jau treti metai ir pumpurėlis.
Atsakyti
O maniškė viena rebutija jau spėjo saulėj nukept, neapžiūrėjau, tiksliau nepagalvojau verysad.gif
O štai pilnai išsiskleidęs pirmas pavasario pranašas, gal galit padėt atpažint user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 03 06, 12:56)
O maniškė viena rebutija jau spėjo saulėj nukept, neapžiūrėjau, tiksliau nepagalvojau  verysad.gif
O štai pilnai išsiskleidęs pirmas pavasario pranašas, gal galit padėt atpažint

Parodia Chrysacanthion

Dėl rebutijos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, @asta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2012 03 06, 13:05)
unsure.gif
jeigu tai medėjimas tai pykstu ant jo. Nes negražu.  unsure.gif  Turiu irgi kelis tokius pabaisiukus ir nežinau ką daryt.  unsure.gif

Kai kurios tos dėmės tai gali būti ne medėjimas , o gal koks grybelis ar dar kas. Turiu irgi kelis gymnus apėjusius gana aukštai tom dėmėm. Bet neturiu laiko nei sąlygų užsiimti su kokia chemija , tai ir stovi taip.
Atsakyti
Dar norėjau patarimo, kai nusiperki kaktusą pasodintą durpių substrate ir norit persodint, kaip atikratot tų durpių, jos būna taip prikepę prie šaknų, o su jomis nesinori persodint, gal galima pamirkyt vandenį g.gif Kaip jūs darot schmoll.gif Šiandien mačiau įdomių karpažolių Maximoj, tai vat ir galvoju apie persodinimą.
Atsakyti