Aš tai viršutinį sluoksnį nulupu , ten kur nėra šaknų, ties kaktuso apačia, o visą šaknų gniužulą pamaigau, patrupinu ir sodinu tokį, išbyra koks trečdalis tų durbių, kolkas viskas gerai būdavo, nes išsisakoja savaime šaknys į naujas žemes.

QUOTE(anril @ 2012 03 06, 15:32)
Kai kurios tos dėmės tai gali būti ne medėjimas , o gal koks grybelis ar dar kas. Turiu irgi kelis gymnus apėjusius gana aukštai tom dėmėm. Bet neturiu laiko nei sąlygų užsiimti su kokia chemija , tai ir stovi taip.
dėkoju.
gali būt ir grybelis

Yra dar viena nenatūralaus medėjimo, išdžiūvusių dėmių priežastis - tai per šaltas žiemojimas.
QUOTE(JuzTea @ 2012 03 06, 21:29)
Aš tai viršutinį sluoksnį nulupu , ten kur nėra šaknų, ties kaktuso apačia, o visą šaknų gniužulą pamaigau, patrupinu ir sodinu tokį, išbyra koks trečdalis tų durbių, kolkas viskas gerai būdavo, nes išsisakoja savaime šaknys į naujas žemes. 

As labai panasiai darau, kartais dar atmirkinu, jei labai jau ten neimanoma nupurtyt.
QUOTE(@asta @ 2012 03 06, 10:54)
Wilmaw gal trūko nuo drėgmės trūkumo
Nežinau,lygiai taip pat suskilus buvo ir mano viena sena mamkė.Čia gal dėl taip vadinamao medėjimo
Bet nelaidok jo pirma laiko. Tik žiūrėk ,kad vanduo į plyšiuką nepatektų.

Tikrai nelaidosiu anksciau laiko

Labai graziai atrodo atskirti kaktusiukai, bet sakykit kaip su po laistymu nubegusiu vandeniu i padekla, kad ji ispiltumet visus iskraustinejat, ispilat ir vel sukraustinejat?

Laba,
kaip prabudinti kaktusa, kuris jau 3m. miega ir nepaaugo ne per nago juodyma.
gal jau laikas atsisveikinti?
kaip prabudinti kaktusa, kuris jau 3m. miega ir nepaaugo ne per nago juodyma.
gal jau laikas atsisveikinti?

kad jis isbujojes, grazus, kleckas.
tik kaip ant vietos, taip ant vietos.
ne susitraukes, nieko.
laistau, persodinau. saknys sveikos, viskas ok. tik neauga, o toks grazus, jei neklystu mamiliaria.
tik kaip ant vietos, taip ant vietos.
ne susitraukes, nieko.
laistau, persodinau. saknys sveikos, viskas ok. tik neauga, o toks grazus, jei neklystu mamiliaria.

QUOTE(Ortija @ 2012 03 07, 14:32)
iEVA, PAEGINK LAISTYTI STIMULIATORIUI, JEI JIS NEPADVĖSĘS.