Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Aš tai viršutinį sluoksnį nulupu , ten kur nėra šaknų, ties kaktuso apačia, o visą šaknų gniužulą pamaigau, patrupinu ir sodinu tokį, išbyra koks trečdalis tų durbių, kolkas viskas gerai būdavo, nes išsisakoja savaime šaknys į naujas žemes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2012 03 06, 15:32)
Kai kurios tos dėmės tai gali būti ne medėjimas , o  gal koks grybelis ar dar kas. Turiu irgi kelis gymnus apėjusius gana aukštai tom dėmėm. Bet neturiu laiko nei sąlygų užsiimti su kokia chemija , tai ir stovi taip.

dėkoju.

gali būt ir grybelis doh.gif eisiu vario sulfatu prausti tuos grybus, nes kažkaip keistai puolė atsiradinėti man ant dar žiemojančių kaktusų doh.gif doh.gif
Atsakyti
Yra dar viena nenatūralaus medėjimo, išdžiūvusių dėmių priežastis - tai per šaltas žiemojimas.
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2012 03 06, 21:29)
Aš tai viršutinį sluoksnį nulupu , ten kur nėra šaknų, ties kaktuso apačia, o visą šaknų gniužulą pamaigau, patrupinu ir sodinu tokį, išbyra koks trečdalis tų durbių, kolkas viskas gerai būdavo, nes išsisakoja savaime šaknys į naujas žemes. smile.gif

As labai panasiai darau, kartais dar atmirkinu, jei labai jau ten neimanoma nupurtyt.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 03 06, 10:54)
Wilmaw gal trūko nuo drėgmės trūkumo  g.gif  Nežinau,lygiai taip pat suskilus buvo ir mano viena sena mamkė.Čia gal dėl taip vadinamao medėjimo  g.gif  Bet nelaidok jo pirma laiko. Tik žiūrėk ,kad vanduo į plyšiuką nepatektų.

Tikrai nelaidosiu anksciau laiko schmoll.gif Del vandens trukumo gali manau buti, nes pirkau maximoi, o ten savaime aisku nelabai ten juos priziuri. Nesenai persodinau, tai vos iskrapsciau is vazono, nes buvo saknys labai prilipe ar pridziuve prie vazono blink.gif tai kiek isejo tiek nuimiau tas durpes... Ziuresiu kaip toliau jam seksis gyventi rolleyes.gif
Atsakyti
Labai graziai atrodo atskirti kaktusiukai, bet sakykit kaip su po laistymu nubegusiu vandeniu i padekla, kad ji ispiltumet visus iskraustinejat, ispilat ir vel sukraustinejat? rolleyes.gif
Atsakyti
Lieju su 10ml svirkstu.tad nelabai nubega daug.....laseliai,o tai nepakenks tikiu.
Atsakyti
Laba,
kaip prabudinti kaktusa, kuris jau 3m. miega ir nepaaugo ne per nago juodyma.
gal jau laikas atsisveikinti? g.gif
Atsakyti
iEVA, PAEGINK LAISTYTI STIMULIATORIUI, JEI JIS NEPADVĖSĘS.
Atsakyti
Man taip pat reikes stimuliatoriaus, g.gif yra vienas ir pas mane nei gyvas, nei mires, susitraukes - stovi keleta metu schmoll.gif
Atsakyti
kad jis isbujojes, grazus, kleckas.
tik kaip ant vietos, taip ant vietos.
ne susitraukes, nieko.
laistau, persodinau. saknys sveikos, viskas ok. tik neauga, o toks grazus, jei neklystu mamiliaria. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva7776: 07 kovo 2012 - 15:50
QUOTE(Ortija @ 2012 03 07, 14:32)
iEVA, PAEGINK LAISTYTI STIMULIATORIUI, JEI JIS NEPADVĖSĘS.

bigsmile.gif kas tas yra ,ne trasos g.gif blush2.gif
Atsakyti