Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Deimiliux @ 2012 03 19, 13:13)
Na buvau jau labaratorijoj, tai atsakymai tik rytoj bus, ech kaip nervina tas laukimas  ax.gif O vaiduokliai su fotiku fotkinant nelabai matysis, tik realiai matos puikiai, tiek, kad vos vos ryškumas, bet forma viskas tvarkinga  bigsmile.gif O mano BT šnd 37,1, šiaip beveik kasdien buvo 37,3-37,2, negali reikšt, kad mm ateina  g.gif ?

Oi, ne, virš 37 - yra poovuliacinės fazės arba nėštumo temperatūra, pakritimas per 0.1 nieko nereiškia, normalus svyravimas. Tylūs sveikinimai 4u.gif

Skraido, kokios trukmės paprastai tavo ciklas? Kol kas nieko baisaus lyg nesimato, tik ovuliacija kol kas dar neįvykusi.
Papildyta:
O pas mane pirmą kartą tokia aiški ovuliaciją, ir ją, panašu, mudu pražiopsojom... Na, šį ciklą kaip ir reikėjo pražiopsoti, nuo kito darbuosimės. blush2.gif

http://www.fertility...com/home/3909ee
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 19, 16:02)
Skraido, kokios trukmės paprastai tavo ciklas? Kol kas nieko baisaus lyg nesimato, tik ovuliacija kol kas dar neįvykusi.

Papildyta:
O pas mane pirmą kartą tokia aiški ovuliaciją, ir ją, panašu, mudu pražiopsojom... Na, šį ciklą kaip ir reikėjo pražiopsoti, nuo kito darbuosimės.  blush2.gif

Vidutiniškai 31 diena. Bet spalį-lapkritį buvo po 35, o gruodį 27. Sausį-vasarį apie 31 g.gif Nežinau, ar čia normalūs svyravimai? Šiaip niekad nesiskundžiau ciklo sutrikimais, kažkiap kas mėnesį anksčiau ar vėliau mm sulaukdavau, o dabar tie kelių dienų svyravimai nebenormalūs atrodyt ėmė biggrin.gif

Aha, tikrai graži O buvo wink.gif lauksiu ir aš tokios biggrin.gif
Atsakyti
http://www.talpykla.com/?di=HVLZ

mokinuosi ikelti paveiksleli blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 19, 16:02)
Oi, ne, virš 37 - yra poovuliacinės fazės arba nėštumo temperatūra, pakritimas per 0.1 nieko nereiškia, normalus svyravimas. Tylūs sveikinimai  4u.gif

Papildyta:
O pas mane pirmą kartą tokia aiški ovuliaciją, ir ją, panašu, mudu pražiopsojom... Na, šį ciklą kaip ir reikėjo pražiopsoti, nuo kito darbuosimės.  blush2.gif

Ale rimtai kaip aiskiai matosi ovuliacija, vat del to man ir kyla itarimas, ar pas mane si menesi is vis ji buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugyte: 19 kovo 2012 - 15:35
QUOTE(Skraido @ 2012 03 19, 16:17)
Vidutiniškai 31 diena. Bet spalį-lapkritį buvo po 35, o gruodį 27. Sausį-vasarį apie 31  g.gif Nežinau, ar čia normalūs svyravimai? Šiaip niekad nesiskundžiau ciklo sutrikimais, kažkiap kas mėnesį anksčiau ar vėliau mm sulaukdavau, o dabar tie kelių dienų svyravimai nebenormalūs atrodyt ėmė biggrin.gif

Svyravimai, kiek žinau, yra visiškai normalūs. Na, jeigu labai neramu - galima su ginekologe pasikonsultuoti, hormonus išsitirti, bet nemanau, kad kas negero būtų. O ciklas yra gana ilgas, tad kažkur pie šį laiką ir turėtų įvykti ovulicija, jeigu ji apskritai vyksta, to ir linkiu 4u.gif

Jeigu po 2-3 dienų temperatūra nebus ženkliau pakilusi, patarčiau bėgti pas ginekologę ir parodyti grafiką. Galima išsitirti hormonus, ir jeigu kas negerai - yra priemonių sutvarkyti. Bet kol kas nesimato dar priežasčių nerimauti. Manau, ne už kalnų temperatūros šuolis.
Papildyta:
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 19, 16:37)
http://www.talpykla.com/?di=HVLZ
mokinuosi ikelti paveiksleli blush2.gif
Papildyta:

Ale rimtai kaip aiskiai matosi ovuliacija, vat del to man ir kyla itarimas, ar pas mane si menesi is vis ji buvo g.gif

Moliugyte, nesimato paveikslėlio... sad.gif Tu gal gali fertilityfriend puslapyje rasti mygtuką "Sharing", ir ten yra poskyris "Setup". Pasuadus išmes lentelę, kurios viršuje bus nuoroda. Ta nuoroda ir nuvestų į tavo grafiką kitas.
Atsakyti
http://www.fertility...com/home/29057a

nu dar karta bandau, jetus, kazkokia nemoksa as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 03 19, 13:54)
Aš jau rimtai imu nerimauti  doh.gif pirmas ciklas, kurį matuoju BT.

http://www.talpykla.com/?di=J76N

jei ryt nepakrisi, gali buti, kad O ivyko CD17 wink.gif nerimauti, sakyciau, dar nera reikalo.

vylabusle -> ar gali paaiskint man, kokios yra tos poovuliacines fazes? ax.gif

moliugyte -> pavyko! thumbup.gif graziai kopi! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 19 kovo 2012 - 15:50
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 19, 16:49)
jei ryt nepakrisi, gali buti, kad O ivyko CD17 wink.gif nerimauti, sakyciau, dar nera reikalo.

vylabusle -> ar gali paaiskint man, kokios yra tos poovuliacines fazes?  ax.gif

moliugyte -> pavyko!  thumbup.gif graziai kopi! wink.gif

Bet ar tai normalu, kad po truputi temperatura kyla? g.gif neturetu is karto soktelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 19, 16:56)
Bet ar tai normalu, kad po truputi temperatura kyla?  g.gif  neturetu is karto soktelti blush2.gif

Nebūtinai, įvairiai būna. Pas mane pirmą kartą gyvenime ryškus šuolis gavosi (matuoju 6-ą ciklą), o dažniausiai kopia pamažu. smile.gif
Gražus grafikas ir labai gražiai įkėlei nuorodą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 19, 16:49)
vylabusle -> ar gali paaiskint man, kokios yra tos poovuliacines fazes?  ax.gif

Ai, čia ša taip mandrai vadinu laiką po ovuliacijos, ir tiek. Yra ikiovuliacinis laikas, yra poovuliacnis, jokių paslapčių daugiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 19 kovo 2012 - 16:52
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 19, 16:46)
Svyravimai, kiek žinau, yra visiškai normalūs. Na, jeigu labai neramu - galima su ginekologe pasikonsultuoti, hormonus išsitirti, bet nemanau, kad kas negero būtų. O ciklas yra gana ilgas, tad kažkur pie šį laiką ir turėtų įvykti ovulicija, jeigu ji apskritai vyksta, to ir linkiu  4u.gif

Jeigu po 2-3 dienų temperatūra nebus ženkliau pakilusi, patarčiau bėgti pas ginekologę ir parodyti grafiką. Galima išsitirti hormonus, ir jeigu kas negerai - yra priemonių sutvarkyti. Bet kol kas nesimato dar priežasčių nerimauti. Manau, ne už kalnų temperatūros šuolis.

Kad tai būtų taip lengva čia pas ginekologą pakliūti doh.gif aš nelietuvoj, o čia privačių gydytojų kabinetų nėra ir reikia eit pas šeimos gydytoją visais atvejais doh.gif tai jeigu ji išvis neturės supratimo apie ką aš čia, lieps eit išsimiegot ir nesąmonių neprisigalvojus ateit po metų jeigu nepastosiu doh.gif

Bet aš dar kantriai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 19 kovo 2012 - 17:03
QUOTE(Skraido @ 2012 03 19, 18:02)
Kad tai būtų taip lengva čia pas ginekologą pakliūti  doh.gif  aš nelietuvoj, o čia privačių gydytojų kabinetų nėra ir reikia eit pas šeimos gydytoją visais atvejais doh.gif tai jeigu ji išvis neturės supratimo apie ką aš čia, lieps eit išsimiegot ir nesąmonių neprisigalvojus ateit po metų jeigu nepastosiu  doh.gif

Bet aš dar kantriai laukiu biggrin.gif

Na, tuomet galima taip pat darytis ir ovuliacijos testus, ir matuotis BT, ir jeigu nei tas, nei kitas ovuliacijos nerodys - tai tikrai svarus pagrindas eiti pas ginekologę. Tiesa, pas jus "nelietuvoje" yra pilna vaisingumo klinikų, tikrai-tikrai, internetas sako wink.gif

Tačiau jumi kol kas nėra priežasčių nerimauti. wink.gif Patarčiau įsigyti ovuliacijos testų, ir pažaisti, kol pamatysit aiškų teigiamą ir nusiraminsit.
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 19, 15:56)
Bet ar tai normalu, kad po truputi temperatura kyla?  g.gif  neturetu is karto soktelti blush2.gif

nors matuoju tik 2 cikla, bet manau tikrai normalu wink.gif O linija grafikas brezia kai 3 dienas issilaiko kazkiek aukstesne tempa nuo pries tai nurodytu..

QUOTE(vylabusle @ 2012 03 19, 16:53)
Ai, čia ša taip mandrai vadinu laiką po ovuliacijos, ir tiek. Yra ikiovuliacinis laikas, yra poovuliacnis, jokių paslapčių daugiau  blush2.gif

aaa, maniau jau ko nezinus doh.gif tai po ovuliacijos nebutinai tempa siekia 37 iskart, bet galiausiai tai tikrai..

as isvis pasimetus su isskyrom, nu sian man vel rodos, kad yra tasiu permatomu lyg kiausinio baltymas blink.gif ar reiktu vadovautis tik rytinemis isskyromis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 19 kovo 2012 - 19:06
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 19, 18:08)
Na, tuomet galima taip pat darytis ir ovuliacijos testus, ir matuotis BT, ir jeigu nei tas, nei kitas ovuliacijos nerodys - tai tikrai svarus pagrindas eiti pas ginekologę. Tiesa, pas jus "nelietuvoje" yra pilna vaisingumo klinikų, tikrai-tikrai, internetas sako wink.gif

Tačiau jumi kol kas nėra priežasčių nerimauti. wink.gif Patarčiau įsigyti ovuliacijos testų, ir pažaisti, kol pamatysit aiškų teigiamą ir nusiraminsit.

Ta mano uodegytė ir taip jau auksinė... kiek pinigėlių padėta gydant visokius uždegimukus... smile.gif

Yra tai yra, bet baisu ir pagalvot, kiek tai kainuoja... Bet matyt toms poroms, kurios jau praradusios bet kokią viltį, nėra nieko brangiau už kūdikėlį 4u.gif

Šį mėnesį jau visu OT išnaudojau turėtus, daugiau nepirksiu... smile.gif jeigu ką, gal kitą ciklą...

Beje, ačiū už patarimus, jaučiuosi, kaip kokia nesusitupėjusi perekšlė, kuriai kiaušiniai nesirita biggrin.gif
Atsakyti