Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 19, 16:49)
jei ryt nepakrisi, gali buti, kad O ivyko CD17 wink.gif nerimauti, sakyciau, dar nera reikalo.

Na ką, belieka tikėtis, kad pavyko.... Nes kai 0,5 laipsnio nuleidziu sios dienos temp. rodo CD 15 g.gif o taip tiksliai nematau kartais ant termometro doh.gif

http://www.fertility...com/home/28e81b

Keista, kad OT buvo neigiami. na gal kiek vaiduokliavo, bet ryškios juostelės nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 20 kovo 2012 - 11:41
QUOTE(Smilgera @ 2012 03 20, 12:16)
paspausk kairej pusej apacioje grafiki smile.gif

Aha, radau blush2.gif As tai manyciau, kad 18 cd buvo O, gaila, kad 19 cd nematavai BT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2012 03 20, 10:53)
Manau, kad O vis tik buvo vakar, t.y. 15CD. Turiu vilties, kad gal vakar velai ta O buvo,nes nedidelis suolis palyginus BT, paprastai po O man stipriai sauna virsun.Tai viliuosi, kad gal siandienos rytinis ND bus rezultaytvus..

Aciu uz komentara  4u.gif

Matau, 13CD ND tures daugiau itakos mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2012 03 20, 11:07)
Matau, 13CD ND tures daugiau itakos mirksiukas.gif  ax.gif

Kufu, na ir reabilitacija bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2012 03 20, 12:11)
Kufu, na ir reabilitacija  bigsmile.gif  thumbup.gif

Ir jau pradejo tept.. mirksiukas.gif sakiau, kad nieko nebus sikart.. mm kaip laikroduks pareina.. vakar Bt matyt krito del to, kad temperatura su skyscius varancia arbata musiau.. o siaipman buna mm ir prie 37,3 pareina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 20, 12:42)
Aha, radau blush2.gif As tai manyciau, kad 18 cd buvo O, gaila, kad 19 cd nematavai BT mirksiukas.gif

Ir aš taip galvoju, bet kad ir būčiau 19 cd matavus ji butų bevertė-naktis buvo praktiškai be miego...
Atsakyti
Na va aš šiandien su nekokiais rezultatais, kraujo tyrimas rodo <1,00 U/l, tai tikrai ne nėštumas, nors pati nesupratau, sakė, kad nustato nėštumą, nuo 3,3 sav. o tai čia po implantacijos kaži ar nuo paskutinių mm g.gif O dar ir BT pakrito iki 37, tai tikriauisia mm pareina, nes maudžia visą pilvą ir gimdos kaklelį toks jausmas, kad ten kažkas daros, matyt mėnesinės bando prasibraut biggrin.gif darėtės gal hch sopro labaratorijoj? Gal jūs žinot, kaip su tuo nustatymu čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 03 20, 16:36)
Na va aš šiandien su nekokiais rezultatais, kraujo tyrimas rodo <1,00 U/l, tai tikrai ne nėštumas, nors pati nesupratau, sakė, kad nustato nėštumą, nuo 3,3 sav. o tai čia po implantacijos kaži ar nuo paskutinių mm  g.gif  O dar ir BT pakrito iki 37, tai tikriauisia mm pareina, nes maudžia visą pilvą ir gimdos kaklelį toks jausmas, kad ten kažkas daros, matyt mėnesinės bando prasibraut biggrin.gif darėtės gal hch sopro labaratorijoj? Gal jūs žinot, kaip su tuo nustatymu čia ax.gif

is kraujo nustato nuo implantacijos berods.. cia siaip gines nuo paskutiniu mm skaiciuoja.. 4u.gif
Atsakyti
Na tai tada juk be šansų, kad būtų 3,3sav, nes jei ir būtų, tai maximum antra savaitė eitų po implantacijos, bet tai jie juk nežino kada ji man buvo g.gif

QUOTE(kufu @ 2012 03 20, 17:38)
is kraujo nustato nuo implantacijos berods.. cia siaip gines nuo paskutiniu mm skaiciuoja.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 03 20, 16:40)
Na tai tada juk be šansų, kad būtų 3,3sav, nes jei ir būtų, tai maximum antra savaitė eitų po implantacijos, bet tai jie juk nežino kada ji man buvo  g.gif

Na <1, tai aisku, kad nestumo nera.. O ka jie ten apie savaites sako, tai velnias zino., na HCG gi nuo implantacijos gaminas..
Atsakyti
Tai vat ir sakau nesąmonė kažkokia..

QUOTE(kufu @ 2012 03 20, 17:42)
Na <1, tai aisku, kad nestumo nera.. O ka jie ten apie savaites sako, tai velnias zino., na HCG gi nuo implantacijos gaminas..

Atsakyti
Deimiliux truputi ne i tema.. tai tu Turkijoj, ar Lietuvoj bazuojies..? blush2.gif
Atsakyti