Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Ziuokute @ 2012 03 02, 11:42)
miegancios mano kiauside uztat tokie ilgi ciklai  mirksiukas.gif sia labai issitese, siaip 48CD buna  mirksiukas.gif tikiuosi bus laimingas, nes tiek laukus ir geru rezultatu nematyti....  doh.gif  lotuliukas.gif

O kas tai lemia? Man VK sakė mano kiaušidės cistuotos, bet visada buvo reguliarus ciklas 33 CD, ir dabar išilgėjo iki 37-40 dienų, bet gydytoja pasakė, kad jei ciklas ilgesnis nei 35 CD tai rodo nelabai gerai vykstančią O g.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 03 02, 11:54)
O kas tai lemia? Man VK sakė mano kiaušidės cistuotos, bet visada buvo reguliarus ciklas 33 CD, ir dabar išilgėjo iki 37-40 dienų, bet gydytoja pasakė, kad jei ciklas ilgesnis nei 35 CD tai rodo nelabai gerai vykstančią O  g.gif

nezinau, tik vat kai buvau pries O pas gine, sako tavo kazkokios miegancios kiausides (apie cistas nieko nekalbejo) bigsmile.gif o va treciadieni dariausi PRG tai atsakymai buvo 50.02 cia SM'e panos sake gerai, nes klinikutej toj jos nieko nezino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2012 03 02, 11:57)
nezinau, tik vat kai buvau pries O pas gine, sako tavo kazkokios miegancios kiausides (apie cistas nieko nekalbejo)  bigsmile.gif o va treciadieni dariausi PRG tai atsakymai buvo 50.02 cia SM'e panos sake gerai, nes klinikutej toj jos nieko nezino  schmoll.gif

Labai gerai 4u.gif tikrai panašu į nėštumą

jeigu PRG yra iki 15 - tai O neįvyko,
jeigu 15-25 tai O nepilnavertė
Jeigu virš 25 - O įvyko, o nuo 50 jau galima įtarti nėštumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 03 02, 11:59)
Labai gerai  4u.gif tikrai panašu į nėštumą

jeigu PRG yra  iki 15 - tai O neįvyko,
jeigu 15-25 tai O nepilnavertė
Jeigu virš 25 - O įvyko, o nuo 50 jau galima įtarti nėštumą  4u.gif

pirmadieni bandysiu ir HCG ir PRG priduoti, ziuresiu ka rodys blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės,

dar vienas kvailas klausimas. Kaip giliai gyvsidabrio termometrą dedate į makštį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 02, 11:32)
na tai matyt kazkuria diena tarp 12-17d  g.gif butu dar aiskiau, jei ir isskyras zymetumeis..

isskyros buvo 23 CD
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 03 02, 12:04)
dar vienas kvailas klausimas. Kaip giliai gyvsidabrio termometrą dedate į makštį?  blush2.gif

na as neziuredavau kiek ikisu, nes patasiais, po kaldra..... lotuliukas.gif siaip pastumdavau, bet zinoma per gerkle nelysdavo lauk lotuliukas.gif siaip merginos sakydavo galiuka, o kiek tas galiukas tai nezinau schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2012 03 02, 12:27)
na as neziuredavau kiek ikisu, nes patasiais, po kaldra.....  lotuliukas.gif siaip pastumdavau, bet zinoma per gerkle nelysdavo lauk  lotuliukas.gif siaip merginos sakydavo galiuka, o kiek tas galiukas tai nezinau  schmoll.gif  blush2.gif

o koks buda yra tiksliausias?
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 03 02, 14:37)
o koks buda yra tiksliausias?

man priimtiniausias makstyje, nes galiu ir pasnausti (nors dabar su elektriniu kai matuoju ner kada pasnausti), o kai po liezuviu matavau tai ant itampos laikydavau ta termometra kad nepamest is dantu lotuliukas.gif pabandyk viena cikla po liezu, kita makstyje ar uodegyteje ir paziurek kuris tau priimtiniausias thumbup.gif
Atsakyti
labutis,pasirodau ir as

http://www.talpykla.com/?di=3YJ8
Atsakyti
stradalinau, stradalinau, ar atsigauna ciklas po nelaimės, ir štai - tarsi nieko nebuvę, lygiai po 28 dienų - vėl pradžios taškas...

http://www.fertility...com/home/3909ee
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 02, 23:31)
stradalinau, stradalinau, ar atsigauna ciklas po nelaimės, ir štai - tarsi nieko nebuvę, lygiai po 28 dienų - vėl pradžios taškas...

http://www.fertility...com/home/3909ee

drinks_cheers.gif su manim tas pats tongue.gif tikiuos uzteko vieno ciklo, kad pasimokyciau nestradalint anksciau laiko ax.gif
Atsakyti