Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Stada @ 2012 03 06, 12:08)

pasirodau savo laimingaji grafika:
http://www.fertility...com/home/30ea30

wow! thumbup.gif koks grazus wub.gif nuo siol 13DPO bus pirma diena, kai NT gadinsiu bigsmile.gif na jei BT nepriestaraus tam
Atsakyti
Sveikutės, su mūsų diena visas bis.gif
Pasirodau ir aš, tikiuosi su ND užtaikėm +- arti tiesos, nes kolkas nebenusimato blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kornelija88 @ 2012 03 08, 09:50)
Sveikutės, su mūsų diena visas  bis.gif
Pasirodau ir aš, tikiuosi su ND užtaikėm +- arti tiesos, nes kolkas nebenusimato  blush2.gif
user posted image

taip panasu, kad O ivyko 13CD, bet ar uzteks vieno ND, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Kovo 8 aja!!! clap.gif thumbup.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 03 08, 10:29)
taip panasu, kad O ivyko 13CD, bet ar uzteks vieno ND, pamatysi mirksiukas.gif

g.gif šiandien popiet pasidariau OT tai nenuneikiamai teigiamas biggrin.gif
Atsakyti
pasirodau,kazko dar nenori kilti smile.gif
http://www.talpykla.com/?di=O7AC
Atsakyti
As neseniai pradejau matuoti, si savaitgali kaip ir turetu buti O, bet mano temperatura visada 35.8-35.9 (matuoju burnoj). Niekada nemaciau, kad pas kitas panas butu tokia zema. Ar cia normalu? Gal as kazka ne taip darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2012 03 09, 23:12)
As neseniai pradejau matuoti, si savaitgali kaip ir turetu buti O, bet mano temperatura visada 35.8-35.9 (matuoju burnoj). Niekada nemaciau, kad pas kitas panas butu tokia zema. Ar cia normalu? Gal as kazka ne taip darau? g.gif

Jei matuoji burnoj nemanau kad ji bus aukstesne , patikimiausia BT matuo dupcej arba makstyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 09, 21:16)
Jei matuoji burnoj nemanau kad ji bus aukstesne , patikimiausia BT matuo dupcej arba makstyje  mirksiukas.gif

aisku bus. na nebent miegi issiziojus biggrin.gif man lb patogu buvo bt matuot burnoj, ir viskas tikrai tikslinga buvo, nes kelias dienas matavau ir ten ir ten tai galejau palygint, tiek kad burnoj zemesne bt siek tiek.
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2012 03 11, 16:59)
aisku bus. na nebent miegi issiziojus  biggrin.gif  man lb patogu buvo bt matuot burnoj, ir viskas tikrai tikslinga  buvo, nes kelias dienas matavau ir ten ir ten tai galejau palygint, tiek kad burnoj zemesne bt siek tiek.

Niu tai va , burnoj matuojant BT zemesne biggrin.gif
Atsakyti
Aš pradėjau matuoti makštyje, ir pas mane temperatūra visada svyruoja tarp 35,9-36,00. Pradėjau matuoti CD4, dabar CD11, o temp nuo CD 7 kaip buvo žemiau 36 taip ir yra.

Tai manau nuo kiekvienos individualiai priklauso, nes aš atrodo ir teisingai matuoju, t.y. bent po 3 valandų miego (iš viso miegu 5-6), o šiandien pamatavau tik 15 min po prabudimo (atsargiai apsiverčiau kartą ant kito šono), o ji vistiek 35,9.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 03 12, 09:09)
Aš pradėjau matuoti makštyje, ir pas mane temperatūra visada svyruoja tarp 35,9-36,00. Pradėjau matuoti CD4, dabar CD11, o temp nuo CD 7 kaip buvo žemiau 36 taip ir yra.

Tai manau nuo kiekvienos individualiai priklauso, nes aš atrodo ir teisingai matuoju, t.y. bent po 3 valandų miego (iš viso miegu 5-6), o šiandien pamatavau tik 15 min po prabudimo (atsargiai apsiverčiau kartą ant kito šono), o ji vistiek 35,9.

4u.gif

jeigu BT nekyla 0.4 laipsnio, vadinasi ovuliacijos nebuvo ax.gif
Atsakyti