Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(olinka @ 2012 03 27, 12:54)
ka tik uzsirasiau pas savo ginekologe, eisiu po numatomu sekanciu mmm
jau per ilgai teko laukt eisiu ir prasysiuos issitirti, nes manau jei nepastoji po 1-2 men tau jau kazkas byloja
o OT patikimi? tai siom dienom temperatura turetu tik kilt?

Nezinau as nelabai pasitikiu OT , nes jie man rode ovuliacija o ginekologe mano ovuliacija patvirtino kur kas veliau , dar turiu kelis kai bus naujas ciklas dar panaudosiu , bet daugiau nepirksiu , mano nuomone , patikimiausia yra BT ir ginekologes patvirtinimas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš naujokė BT matavime, pirmas mėnuo kai ją matuoju, todėl iškilo šiektiek klausimų smile.gif

Pirmą ciklo pusę BT buvo apie 36.2, o šiandien šoktelėjo iki 36.6 ,manau, jog tai dėl ovuliacijos. Taigi mano klausimai:

* Kada būna toji ovuliacijos diena? Ar šiandien ji prasideda, ar jau vyksta, ar dar tik prasidės paros ar kelių parų eigoje? Kada daryti ND kai pamatai jog pakilo BT? Ar jau ne per vėlu daryti ND? smile.gif

* Kelias pastarasias dienas išskyros buvo gausesnės, kreminės, tąsios, bet šiandien jos skystokos, vandeningos ir balkšvos. Ar tai ovuliacinės išskyros?
Jos turėtų būti tąsios, panašios į kiaušinio baltymą.

Va su tokiomis problemomis susidūriau matuojant BT smile.gif Gal ir kvailoki mano klausimai, bet gal kas nors atsakys blush2.gif Planuojam leliuką metus, buvau pastojusi kartą, bet nesėkmingai.. Tikiuosi pavasaris mums bus laimingas metas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2012 03 27, 12:31)
Sveikos,

Visada geriausia ideti grafikeli 4u.gif

Ovuliacija galima speti ivykus, kai bent 3 pakilusios temp. Jei ir toliau bus auksta temp, tai O buvo, paskutine zema temp. Jeigu O jau tikrai ivyko ND galima dar suskubti (kiausinelis buna gyvybingas apie 24 val), bet is esmes, jau ka padaret ta.

Vaisingiausios isskyros buvo tasios.

Sekmes pastojant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 27 kovo 2012 - 11:39
16CD grafikas

Sveikos visos 4u.gif 4u.gif

Na va mano šiandienos grafikėlis,kol kas laukausi smile.gif

Sveikos prisijungusios visos naujokės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2012 03 27, 12:37)
Visada geriausia ideti grafikeli  4u.gif

Ovuliacija galima speti ivykus, kai bent 3 pakilusios temp. Jei ir toliau bus auksta temp, tai O buvo, paskutine zema temp. Jeigu O jau tikrai ivyko ND galima dar suskubti (kiausinelis buna gyvybingas apie 24 val), bet is esmes, jau ka padaret ta.

Vaisingiausios isskyros buvo tasios.
Sekmes pastojant  4u.gif

o kas tai ND? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Chenelle 4u.gif

Jeigu BT pakilusi laikysis dar keletą dienų, reikš, kad ovuliacija įvyko ir ji įvyko paskutinę žemos temperatūros dieną. Turbūt taip supratau smile.gif

Čia mano grafikas ---> http://www.tevu-darz...l...7&sig=25636
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 03 27, 12:46)
o kas tai ND? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ND- namu darbai. Taip nuo senu laiku merginos vadino lytinius santykius 4u.gif

QUOTE(Mifi @ 2012 03 27, 12:47)
Jeigu BT pakilusi laikysis dar keletą dienų, reikš, kad ovuliacija įvyko ir ji įvyko paskutinę žemos temperatūros dieną. Turbūt taip supratau smile.gif

Čia mano grafikas ---> http://www.tevu-darz...l...7&sig=25636

Labai graziai pakilai. Ir as manau, kad vakar galejo buti O ( labai jau ryskus ir tvirtas pakilimas) Del visa ko, siandien ND atlikit uztvirtinimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2012 03 27, 11:52)

Labai graziai pakilai. Ir as manau, kad vakar galejo buti O ( labai jau ryskus ir tvirtas pakilimas) Del visa ko, siandien ND atlikit uztvirtinimui  thumbup.gif

Reikės šiandiena pasidarbuoti biggrin.gif Ir laukti gerų rezultatų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 03 27, 11:45)
16CD grafikas
Sveikos visos  4u.gif  4u.gif

Na va mano šiandienos grafikėlis,kol kas laikausi  smile.gif
Sveikos prisijungusios visos naujokės  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2012 03 27, 11:47)

o gali man paaiskinti, kaip tevu-darzelio grafikeli pavyko ikelt, nes ir ten vedu duomenis, bet neissiaiskinau dar kaip padaryt, kad visos matytu ax.gif nes ten skiriasi nuo FF grafiko, ta prasme, O diena skirtinga smile.gif

QUOTE(San* @ 2012 03 27, 12:06)

sunku dar ka ir pasakyti, butu gerai, kad kitom dienom kiltum g.gif

o jus izvelgiat blanku blanku vaiduokli? ax.gif (lengviau matosi per pc kai is apacios ziurima).. aisku, isryskeziau zyyyyymiai veliau, per ta laika, jau ir ismest NT reikejo blush2.gif na bet mergaites sako, kad sis easy test grybauti megsta ..user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 27 kovo 2012 - 12:53
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 27, 12:51)
o gali man paaiskinti, kaip tevu-darzelio grafikeli pavyko ikelt, nes ir ten vedu duomenis, bet neissiaiskinau dar kaip padaryt, kad visos matytu  ax.gif nes ten skiriasi nuo FF grafiko, ta prasme, O diena skirtinga  smile.gif

Po grafiku yra užrašas "dalintis šio ciklo grafiku" ir nuoroda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mifi: 27 kovo 2012 - 13:00
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 27, 13:51)

o jus izvelgiat blanku blanku vaiduokli?  ax.gif (lengviau matosi per pc kai is apacios ziurima).. aisku, isryskeziau zyyyyymiai veliau, per ta laika, jau ir ismest NT reikejo  blush2.gif na bet mergaites sako, kad sis easy test grybauti megsta ..

Nu zinok as matau ta vaiduokliuka, bet cia esme tame, ar jis turi nors kiek rausvo atspalvio ,ar ne ? g.gif Jeigu turi tos pacios firmos testuka, tai butinai rytoj pakartok ir tada manau tikrai jau turetu buti nors kiek ryskesnis thumbup.gif
Atsakyti