Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

Mifi - aciu! pasirodo zliba as :lens lotuliukas.gif
va manasis
TD grafikas

Papildyta:
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 27, 13:02)
Nu zinok as matau ta vaiduokliuka, bet cia esme tame, ar jis turi nors kiek rausvo atspalvio ,ar ne ? g.gif  Jeigu turi tos pacios firmos testuka, tai butinai rytoj pakartok ir tada manau tikrai jau turetu buti nors kiek ryskesnis thumbup.gif

ne, tokio nebeturiu, turiu tik is SM mamytes pirktas juosteles, kurios iki siol net po sitiekos laiko tuscios buvo ax.gif tai bijau, kad jos ir toliau nerodys nieko man doh.gif na laikysiu cia kaip ispejima tikrai pas dantiste sian be jokiu nuskausminamu doh.gif

ir taip, vaiduoklio spalva kaip ir kontrolines - bordo /violetine ax.gif
bet ai, tikrai ziauriai blanki ta juostele.. aisku, iziuriu, bet vyras jauciu tikrai nematytu doh.gif nu belieka laukt rytdienos.. ir BT bei naujo NT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 27 kovo 2012 - 13:11
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 27, 14:07)
Mifi - aciu! pasirodo zliba as :lens  lotuliukas.gif
va manasis
TD grafikas

Papildyta:

ne, tokio nebeturiu, turiu tik is SM mamytes pirktas juosteles, kurios iki siol net po sitiekos laiko tuscios buvo  ax.gif tai bijau, kad jos ir toliau nerodys nieko man  doh.gif na laikysiu cia kaip ispejima tikrai pas dantiste sian be jokiu nuskausminamu  doh.gif

ir taip, vaiduoklio spalva kaip ir kontrolines - bordo  ax.gif

ojeiiiii wub.gif tai tada labai labai daug sansu, kad jau isitaises sedi zirniukas wub.gif nesbuna ,kad vaiduokliauja testukai, bet tas vaiduokliukas buna toks tiesiog technines vietos pazymejimas, kur turetu buti ta rausva juostele....kaip faina, rytoj jau manau abi tiksliai zinosim viska aiskiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 27, 13:12)
ojeiiiii wub.gif  tai tada labai labai daug sansu, kad jau isitaises sedi zirniukas wub.gif  nesbuna ,kad vaiduokliauja testukai, bet tas vaiduokliukas buna toks tiesiog technines vietos pazymejimas, kur turetu buti ta rausva juostele....kaip faina, rytoj jau manau abi tiksliai zinosim viska aiskiau drinks_cheers.gif

bliam, pamacius ta vaiduoklensiju ir skrandis sustojo doh.gif nu tikrai! ale kokia galinga jega yra mintis (!) blush2.gif nors tas skrandis jau kuris laikas keistas.. ech, dziugu, kad dar kazkas lauks su manim ax.gif tongue.gif
Atsakyti
erdeige:), lauksim gerų žinių iš tavęs smile.gif Linkiu, kad ryt būtų du ryškūs brūkšneliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 27, 14:16)
bliam, pamacius ta vaiduoklensiju ir skrandis sustojo  doh.gif nu tikrai! ale kokia galinga jega yra mintis (!)  blush2.gif nors tas skrandis jau kuris laikas keistas.. ech, dziugu, kad dar kazkas lauks su manim  ax.gif  tongue.gif

Per anksti dar simtomams smile.gif

Laikom kumscius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 27, 12:51)
o gali man paaiskinti, kaip tevu-darzelio grafikeli pavyko ikelt, nes ir ten vedu duomenis, bet neissiaiskinau dar kaip padaryt, kad visos matytu  ax.gif nes ten skiriasi nuo FF grafiko, ta prasme, O diena skirtinga  smile.gif
sunku dar ka ir pasakyti, butu gerai, kad kitom dienom kiltum  g.gif

o jus izvelgiat blanku blanku vaiduokli?  ax.gif (lengviau matosi per pc kai is apacios ziurima).. aisku, isryskeziau zyyyyymiai veliau, per ta laika, jau ir ismest NT reikejo  blush2.gif na bet mergaites sako, kad sis easy test grybauti megsta ..user posted image

įžvelgiu ir aš, tik siūlau pasidaryti kitos firmos, mano šį mėn. irgi toks buvo vaiduokliukas, bet deja mmm atėjo su trenksmais doh.gif Bet kaip ten bebuvę linkiu, kad tavo vaiduokliukas būtų tikras 4u.gif

Atsakyti
Linkiu teigiamų atsakymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2012 03 27, 14:17)
Per anksti dar simtomams  smile.gif

na, nemanau, kad per anksti.. per pirmaji nestuma, tai neatejus mmm dienai, labai gardziai pavalgius salotu issivemiau (keptos zuvies kvapas supykino) ir supratau, kad jau nestuke.gif

QUOTE(Zemyna32 @ 2012 03 27, 14:52)
įžvelgiu ir aš, tik siūlau pasidaryti kitos firmos, mano šį mėn. irgi toks buvo vaiduokliukas, bet deja mmm atėjo su trenksmais doh.gif  Bet kaip ten bebuvę linkiu, kad tavo vaiduokliukas būtų tikras 4u.gif

vava, to ir bijau, ba labai ilgai ryskejo, ir reik testuka ardyt, kad ka pamatyt doh.gif
siaip dar pora kaseciu nusipirkau, net neklausiau kiek kainuoja, bet kai uz abi 20lt sumokejau, tai gerules turetu but lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 27, 18:10)
na, nemanau, kad per anksti.. per pirmaji nestuma, tai neatejus mmm dienai, labai gardziai pavalgius salotu issivemiau (keptos zuvies kvapas supykino) ir supratau, kad jau  nestuke.gif
vava, to ir bijau, ba labai ilgai ryskejo, ir reik testuka ardyt, kad ka pamatyt  doh.gif
siaip dar pora kaseciu nusipirkau, net neklausiau kiek kainuoja, bet kai uz abi 20lt sumokejau, tai gerules turetu but  lotuliukas.gif

Koks pazistamas tas pamisimas biggrin.gif Ryt ar poryt kartosi?
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2012 03 27, 17:25)
Koks pazistamas tas pamisimas  biggrin.gif  Ryt ar poryt kartosi?

tuoj uzsibaigs tas pamisimas lotuliukas.gif jei ryte BT nekris, tai ir pasidarysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 27, 18:28)
tuoj uzsibaigs tas pamisimas  lotuliukas.gif jei ryte BT nekris, tai ir pasidarysiu tongue.gif

Tai tau balionelis, kad nesileistum 4u.gif , lauksim rytdienos rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip gi čia ramu ax.gif Nagi siandienos rekordininkes, uzkopusios i olimpines virsunes, rodomes bigsmile.gif
Atsakyti