Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

labas rytas merginos 4u.gif
jungiuosi ir aš į BT matavimo gretas smile.gif
matuoju pirmą mėnesį ir labai norėčiau jūsų komentarų

mano grafikėlis čia - http://tevu-darzelis...057@12031395a55
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Aš irgi varau į viršų, tuoj 37 pasieksiu biggrin.gif Kad dabar ir laikytūsi taip, tai būtų super thumbup.gif

GRAFIKAS

Papildyta:
Mergaitės, o kaži ką reiškia negausios, bet vandeningos, netąsios, balkšvos/gelsvos išskyros, net nežinau kaip jas žymėt. Kaip jau pastebėjau man dažnokai tokios būna, bet tokių nėra žymėjime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 03 29, 23:14)

Na, panikuot tai dar ir anksti - mano mėnesinės manęs dar nepavedinėjo, ateina su visa ginkluote lygiai po 28 dienų. Taip kad rytojus (t. y. - jau šiandiena) - joms rezervuotas, ir pilvą jau maudena, iki vakaro ateis.  irnesakyk.gif

Supratau console.gif na panasu, kad greit abi pradesim nauja cikla.. o gaila, aisku.. ax.gif

QUOTE(ikea @ 2012 03 30, 07:44)
labas rytas merginos  4u.gif
jungiuosi ir aš į BT matavimo gretas smile.gif
matuoju pirmą mėnesį ir labai norėčiau jūsų komentarų

mano grafikėlis čia - http://tevu-darzelis...057@12031395a55

Labai grazus grafikelis. O manau ir buvo 10-11CD wink.gif

QUOTE(Mifi @ 2012 03 30, 07:47)

Aš irgi varau į viršų, tuoj 37 pasieksiu  biggrin.gif Kad dabar ir laikytūsi taip, tai būtų super  thumbup.gif

GRAFIKAS

Sauniai kyli! Linkiu pasiekus 37 ten ir pasilikt thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
rodausi:
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikutės, jau antra diena kai matau šviesią antrą juostelę. Turiu traukt protinį dantį tiksliau pjaut jį, po to sakė antibiotikus išrašys ir teks gerai kankantis. Gal kentėt kol padėtis mano visiškai neaiški? Ar kuo skubiau darytis? gal laukt? baisiai neskauda
ka manote?
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 03 30, 08:20)
sveikutės, jau antra diena kai matau šviesią antrą juostelę. Turiu traukt protinį dantį tiksliau pjaut jį, po to sakė antibiotikus išrašys ir teks gerai kankantis. Gal kentėt kol padėtis mano visiškai neaiški? Ar kuo skubiau darytis? gal laukt? baisiai neskauda
ka manote?

aš bent jau tokiu atveju eiciau hcg tyrimą pasidaryti ir viskas bus aišku smile.gif nes su tais vaiduokliais as esu porą kart apsigavus. Yra vienos firmos NT kasetės, kurios man kelis kart vaiduoklius parodė, bet nėštumo nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2012 03 30, 09:28)
aš bent jau tokiu atveju eiciau hcg tyrimą pasidaryti ir viskas bus aišku smile.gif nes su tais vaiduokliais as esu porą kart apsigavus. Yra vienos firmos NT kasetės, kurios man kelis kart vaiduoklius parodė, bet nėštumo nebuvo  schmoll.gif

aš visai skirtingų firmų dariausi NT, mm turėtų būt po 6 dienu, gal dėl to vaiduoliuoja, ar ne anksti darytis HCG?
pilvą maudžia apačioj šiek tiek daugiau kaip ir nieko nejaučiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 30 kovo 2012 - 08:34
QUOTE(ikea @ 2012 03 30, 08:28)
aš bent jau tokiu atveju eiciau hcg tyrimą pasidaryti ir viskas bus aišku smile.gif nes su tais vaiduokliais as esu porą kart apsigavus. Yra vienos firmos NT kasetės, kurios man kelis kart vaiduoklius parodė, bet nėštumo nebuvo  schmoll.gif

o kokios firmos buvo tos kasetes? g.gif nes man irgi rodo kazka, bet p laiko, nu niekaip nesuprantu...negi visi jie brokuoti ir rodo tik ta zyma kur turetu but antra juostele? nes siaip jie kazkaip tai ir neryskeja, tik kad atsiranda greiciau, siandien pasirode po pusvalandzio kokio, o vakar tik po kokiu 2 geru valandu tepamaciau g.gif mmmm turejo 27 diena but, ju nera...bet manau kad ryt poryt sulauksiu tada irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 03 30, 08:33)
aš visai skirtingų firmų dariausi NT, mm turėtų būt  po 6 dienu, gal dėl to vaiduoliuoja, ar ne anksti darytis HCG?
pilvą maudžia apačioj šiek tiek daugiau kaip ir nieko nejaučiu

oho kaip anksti jau vaiduokliauja g.gif tokiu atveju tikrai tyrim a siulyciau pasidaryt. mergaites gal pakomentuos, kada jis daromas anksciausiai, nes pati su tuo nesusidurus..

QUOTE(sunflowerr @ 2012 03 30, 08:36)
o kokios firmos buvo tos kasetes? g.gif  nes man irgi rodo kazka, bet p laiko, nu niekaip nesuprantu...negi visi jie brokuoti ir rodo tik ta zyma kur turetu but antra juostele? nes siaip jie kazkaip tai ir neryskeja, tik kad atsiranda greiciau, siandien pasirode po pusvalandzio kokio, o vakar tik po kokiu 2 geru valandu tepamaciau g.gif mmmm turejo 27 diena but, ju nera...bet manau kad ryt poryt sulauksiu tada  irnesakyk.gif

na, kol mmm neatkeliavo, yra viltis wink.gif laikau kumscius thumbup.gif
man va pvz, tai net nevaiduokliauja verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(ikea @ 2012 03 30, 08:44)
labas rytas merginos  4u.gif

Labai graziai pakilai. Tvarkingas grafikelis

QUOTE(olinka @ 2012 03 30, 09:20)
ka manote?

As tai pakenteciau , jei imanoma
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 03 30, 09:36)
o kokios firmos buvo tos kasetes? g.gif  nes man irgi rodo kazka, bet p laiko, nu niekaip nesuprantu...negi visi jie brokuoti ir rodo tik ta zyma kur turetu but antra juostele? nes siaip jie kazkaip tai ir neryskeja, tik kad atsiranda greiciau, siandien pasirode po pusvalandzio kokio, o vakar tik po kokiu 2 geru valandu tepamaciau g.gif mmmm turejo 27 diena but, ju nera...bet manau kad ryt poryt sulauksiu tada  irnesakyk.gif

viena pirkau eurovaistinej juostelė raudonas uzrasas ant nedidelio balto ipakavimo, esat mte tikrai, berots 3,89 sumokejau, kita tai dabar nepasakysiu smile.gif
pamačiau irgi viena gal po 5 min, kita diena kitą gal po 15 min
darysiuos pirmadieni koki t.y. po 4 dienu gal labiau ryskesnis bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 30 kovo 2012 - 08:43
na as tai dariaus after 10 g.gif BT buvo kelias dienas pries 37,3, o sian jau 37,2, tai jei ryt dar krisiu, vadinas mmm pareina unsure.gif nes jei kas butu manau tikrai jau rysket bent jau turetu, o dabar nieko smile.gif
Atsakyti