Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(erdeige:) @ 2012 03 30, 09:39)
oho kaip anksti jau vaiduokliauja  g.gif tokiu atveju tikrai tyrim a siulyciau pasidaryt. mergaites gal pakomentuos, kada jis daromas anksciausiai, nes pati su tuo nesusidurus..
na, kol mmm neatkeliavo, yra viltis wink.gif laikau kumscius  thumbup.gif
man va pvz, tai net nevaiduokliauja  verysad.gif

tai kad ff raso kad siandien 15DPO, o jau nuo vakar rodo
temperatura kila
p.s. man irgi praeitus mes nevaiduokliavo

imetu grafikėlį šiandienos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 03 30, 09:48)
temperatura kila

user posted image

Sveikos 4u.gif
Nu nezinau, man cia kazkas nesueina g.gif jeigu dabar jau 15 DPO, o mmm turi tik po 6 dienu buti g.gif , tai jau per ilgas tarpas DPO gaunasi unsure.gif kazkas cia ne taip, ar as klystu? Turbut O zymiai veliau buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 30, 10:03)
Sveikos 4u.gif
Nu nezinau, man cia kazkas nesueina g.gif  jeigu dabar jau 15 DPO, o mmm turi tik po 6 dienu buti g.gif , tai jau per ilgas tarpas DPO gaunasi unsure.gif  kazkas cia ne taip, ar as klystu? Turbut O zymiai veliau buvo g.gif

tiesiog gal O vyko anksti 9CD
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2012 03 30, 11:03)
Sveikos 4u.gif
Nu nezinau, man cia kazkas nesueina g.gif  jeigu dabar jau 15 DPO, o mmm turi tik po 6 dienu buti g.gif , tai jau per ilgas tarpas DPO gaunasi unsure.gif  kazkas cia ne taip, ar as klystu? Turbut O zymiai veliau buvo g.gif

As manyciau, kad O anksciau buvo, tuomet ir mm data atsikelia g.gif nes juk ciklo ilgumas priklauso nuo to kada O buna g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

pries kokias 10 dienu buvau cia uzsukusi pasiklausti, ar imanoma pastoti su tokiais skurdziais ND ax.gif atejau pasirpdyti- galbut suteikti kazkam vilties 4u.gif

grafikiukas liniuotej blush2.gif

P.S.ups, kazko stringa FF, na gal atsigaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 30 kovo 2012 - 09:13
QUOTE(Selva @ 2012 03 30, 10:11)
Sveikos merginos  4u.gif

Labas Selva 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu tave cia sutikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 03 30, 08:48)
temperatura kila

siaip tai labai grazus grafikiukas wub.gif
bet sutinku su Moliugyte, DPO per ilgas tarpas iseina, tai O bent jau CD11 galejo but g.gif bet kokiu atveju, jau tyliai sveikinu tave! wub.gif

Selva - kaip smagu del Jusu! thumbup.gif wub.gif oi tikiuosi kita cikla ir as sugrisiu su tokiom naujienom tongue.gif

mat sis ciklas nurasomas, pamaciau rausvo kraujuko jau... o kitus 2 ciklus vyras i komandiruote isvaro, ir susimatysim tik savaitgaliais (gal ne visais), ir kaip tycia, vaisingu dienu per juos nelabai ir ispuola doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 30 kovo 2012 - 09:23
QUOTE(Chenelle @ 2012 03 30, 08:16)
Labas Selva  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Smagu tave cia sutikti  thumbup.gif

ka padarysi- amzina BT fane doh.gif biggrin.gif Jus irgi ziuriu planuojat non stop? bigsmile.gif
Atsakyti
erdeige:), del ND tu tai nepergyvenk, gi nebutina per pacia O mirksiukas.gif , pas mus ND buvo : 9, 11,13 c.d., o O buvo 15 c.d. mirksiukas.gif , taigi visos galimybes jums yra, auksciau nosyte 4u.gif

Beje.....pas mane tik vienas kiausintakis yra, kitas pasalintas per negimdimini nestuma unsure.gif , BT matuoju pirma cikla, OT darau beveik 2 metus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugyte: 30 kovo 2012 - 09:31
QUOTE(Selva @ 2012 03 30, 10:26)
ka padarysi- amzina BT fane  doh.gif  biggrin.gif  Jus irgi ziuriu planuojat non stop?  bigsmile.gif

Aga gi reikia broliuko ar sesytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 03 30, 10:09)
As manyciau, kad O anksciau buvo, tuomet ir mm data atsikelia  g.gif nes juk ciklo ilgumas priklauso nuo to kada O buna  g.gif

praeita men pas mane rode O 23CD, si 9CD, o ciklas reguliarus 28 dienos Ūpraeita tai 30dienu buvo)
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 03 30, 11:45)
praeita men pas mane rode O 23CD, si 9CD, o ciklas reguliarus 28 dienos Ūpraeita tai 30dienu buvo)

kiek dienu po O buna paprastai? g.gif
jei O 23cd o ciklas 30d tai gaunasi tik 7DPO g.gif
Pas mane DPO 13-14d buna, nesvarbu kada buna O, jei O kokia 10cd+14d=24dciklas ir t.t g.gif g.gif
Atsakyti