Ivyko kai kas neplanuoto

Pirmo vaikelio pastojimo laukem +- metus. Vyro spermiukai nebuvo patys greiciausi ir gyvybingiausi

Dabar kovo pirmomis dienomis tik nutraukiau maitinima. Po keliu savaiciu pamaciau vaisingas gleives. Savo kuna labai pazistu. Per pacias vaisingiausias nesimylejom. Speju paskutiniai ND buvo 3 dienos iki O. Kadangi ND neisejo, tai nusprendziau susitvarkyti po pirmo gimdymo likusia beda -
padidejusius hemarojaus mazgelius . Tai vyko savaite po O. Man labai skaudejo sugeriau visas 10 ketanov tableciu (per 2 paras, daktaras israse) ir tai nakti nemiegojau is skausmo

Buvo daug streso skausmo ir tt. Pagal mano nustatymus siandien +- 18 DPO. Sestadieni mane truputi supykino, liepiau sau nesvaigti, nes pykinimas buvo lb svelnus. Pasikartojo sekmadieni. Pas mane buna 15 DPO, pilva jau savaitgali maude kaip pries mmm, visa sestadienio nakti pramaude. Sekmadieni jau vaiksciojau su paketu, nes buvau isitikinus, kad pramus. Nieko panasaus. Atejo pirmadienis. Popiete vel pilva pamaude ir praejo. Sia nakti sapnavau, kad labai rimtai kazkam aiskinu, kad turiu 2 vaikus

Atsikeliu ir galvoju, kaip as taip susisvaigau sapnuodama. Pilvo maudimas dinges. Popiet ( ka tik) nuejau i vaistine ir nusipirkau NT. Taip taip, pykstu ant saves, nes per anuos bandymus pastoti ju prigadinus begale. Dabar neleidau sau ne pagalvot. Zinau kaip kvailai jautiesi kai eilini karta pamatai riebia I. Bet kazkas kirbejo. Taigi nuejau padariau NT ir negaliu patiket juostele net bordine

Bet gi as geriau stiprius vaistus

Ach kaip viskas viduje sumise