Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Chenelle @ 2012 04 03, 13:20)
Man vis dar atrodo, kad as nepastojau. Po pirmo tiek ilgai laukto vaikelio - bac ir netycia, kazkaip nesitiki. Reikia apsiprasti su ta mintim. Man pastojimas buvo tapes kazkokiu sunkiu ir ilgu procesu  rolleyes.gif  Jau buvau nusiteikus ilgam planavimui, itin nesisaugojom, nes patirtis buvo kartoka. Tuo labiau, kad ana menesi tik nujunkinau. Tai vat kaip buna. Sedziu ir nesuprantu kas vyksta  blink.gif

Tai juk kuo mažiau planuoji, tuo lengviau gaunas, bėk pas ginę ir džiaukis savo žirniuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 03, 12:18)
Man mėnesinės visuomet susijusios su vidurių užkietėjimu ir dažnesniu tuštinimusi. Apskritai turiu jautrią šalinimo sistemą - bet koks stresas mane varo į WC. Na, ir mėnesinių pradžia - matyt, vienas iš stresų smile.gif

aš jau maniau kad pas mane kažkas negero su žarnynu doh.gif prieš ir pirmą dieną mmm būna toks nemalonus jausmas kai ištisai atrodo nori į tualetą ir tenka sėdėti vos ne kas valandą doh.gif tai gerai jei namie,o jei dirbti reikia tai pusę dienos tulikę prasėdi doh.gif juokas pro ašaras.
aš pradedu jau naują ciklą tai kad vėl iš naujo unsure.gif jau atrodė kad bus viskas gerai,bet kai vėl pamatai kad viskas veltui,svyra rankos verysad.gif bet reik kažkaip vis vieną laukti to stebuklo,o gal ir pas mane jis ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 03, 12:24)
aš jau maniau kad pas mane kažkas negero su žarnynu  doh.gif prieš ir pirmą dieną mmm būna toks nemalonus jausmas kai ištisai atrodo nori į tualetą ir tenka sėdėti vos ne kas valandą  doh.gif tai gerai jei namie,o jei dirbti reikia tai pusę dienos tulikę prasėdi  doh.gif juokas pro ašaras.
aš pradedu jau naują ciklą tai kad vėl iš naujo unsure.gif jau atrodė kad bus viskas gerai,bet kai vėl pamatai kad viskas veltui,svyra rankos  verysad.gif bet reik kažkaip vis vieną laukti to stebuklo,o gal ir pas mane jis ateis  smile.gif

Tikrai ateis,nenukabink nosies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2012 04 03, 13:20)
Man vis dar atrodo, kad as nepastojau. Po pirmo tiek ilgai laukto vaikelio - bac ir netycia, kazkaip nesitiki. Reikia apsiprasti su ta mintim. Man pastojimas buvo tapes kazkokiu sunkiu ir ilgu procesu  rolleyes.gif  Jau buvau nusiteikus ilgam planavimui, itin nesisaugojom, nes patirtis buvo kartoka. Tuo labiau, kad ana menesi tik nujunkinau. Tai vat kaip buna. Sedziu ir nesuprantu kas vyksta  blink.gif

Na, būna ir taip, matai wink.gif būna ir paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 03, 12:27)
Tikrai ateis,nenukabink nosies  4u.gif

dėkui 4u.gif daugumai čia mūsų reikia 4u.gif

nežinau ,kaip neužsiciklinti ant to planavimo ir laukimo,juk sako kaip ir Chenelles istorijoje ji neplanavo ir nelaukė ir įvyko ,kaip save įtikinti kad negalvoti apie tai ir nelaukti ??gal žinote kokių būdų ?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 03, 12:30)
dėkui  4u.gif daugumai čia mūsų reikia  4u.gif

nežinau ,kaip neužsiciklinti ant to planavimo ir laukimo,juk sako kaip ir  Chenelles istorijoje ji neplanavo ir nelaukė ir įvyko ,kaip save įtikinti kad negalvoti apie tai ir nelaukti ??gal žinote kokių būdų ?

Ir aš norėčiau kokio patarimo kaip negalvoti apie tai,bet kadangi man pati pradžia tai manau tai neišvengiama lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jūsų 4u.gif Planuojam ir BT matuoju pirmą ciklą, sausį turėjau persileidimą verysad.gif Šį kartą kaip niekad aiškiai jaučiu ovuliaciją: nuo vakar maudžia pilvą ir kartais šiek tiek labiau suskausta dešinę kiaušidę. OT ir šiandien rodo labai ryškias II g.gif Tikiuosi ryt jau kilsiu ir galbūt pavyks iš pirmo ciklo ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2012 04 03, 13:09)
testas rodo II ryskius net po pietu...

Labai sveikinu. Bet jeigu sakai, kad mylėjotės 3 dienos iki O, tai nieko ypatingai keisto, jog galėjai pastoti...

Man jau 3-ią dieną labai maudžia pilvą, bet mm neateina. Anksčiau taip nebuvo. Pradėdavo skaudėt mėnesinių dieną. Nusipirkau testą, bandysiu ištverti iki rytojaus ryto...
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2012 04 03, 13:01)
Ach kaip viskas viduje sumise  doh.gif

tuoj sumišimas praeis ir liks tik didžiulė laimė mirksiukas.gif sveikinuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2012 04 03, 07:03)
As tai matuoju tuo paciu metu, kad ir pasivarcius, svarbu nepavaiksciojus. Gali pabandyt pamatuot atsibudus ir po to pusvalandzio pagulejimo. Gali buti, kad temp bus tokia pati  4u.gif

Na, va, as siandien taip ir matavausi, nubudau anksciau, bet prasivarciau iki to laiko, kada matuoju BT. Beje, sveikinu nuosirdziai! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 03, 11:22)
Manau, kad taip. Labai aiškios dvi fazės.

Tikrai?! bigsmile.gif Siandienos temp.gali buti, jog nera tiksloka, truputi nusileidau... Cia jau turbut nieko gero... Man pirmas matavimo menuo, tai nelabai ka nutuokiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perliux*: 03 balandžio 2012 - 13:43
QUOTE(Chenelle @ 2012 04 03, 14:20)

nuosirdziausi sveikinimai smile.gif nesijaudink viskas bus gerai smile.gif
mes kai pirma planavom, jau laukiau menesiniu ir kaip tik mano gimtadienis ispuile pasidariau NT ryskus I buvo, tai ka galvojau dar galiu pabaliavot ir viskas smile.gif juk is pirmo karto nerealu kad gausis, ir ka jus manot dar taip prisibaliavojus nebuvau.... o pasirodo jau buvau nestuke.gif ir nieko gime sveikas ir grazus berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2012 04 03, 12:01)
Taigi nuejau padariau NT ir negaliu patiket juostele net bordine  unsure.gif  Bet gi as geriau stiprius vaistus  cry.gif  Ach kaip viskas viduje sumise  doh.gif

Sveikinimai nuosirdus wub.gif

o man tai krutine maudzia, spenelius dilgcioja, atrodo kas is vidaus suktu ratu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orlyte: 03 balandžio 2012 - 13:52