O aš, beje, persidažiau plaukus ir dabar jau visai nebesuprantu, kas per mano tipas... Į žiemas nepretenduočiau jau niekaip- "nebepavežu" tų ryškių grynų spalvų. Ir kol kas net nežinau, kas ir betiktų- praktiškai visas spintos turinys atrodo kaip kito žmogaus. Taigi, nesiūlau niekam kardinaliai keisti plaukų spalvos, kol nesusiruošėt pakeisti viso spintos turinio

QUOTE(popelka @ 2012 03 14, 12:25)
Graziai jusu plaukus dazai nukando, cia vien tik su chna dazet?
Toks i rausvuma man atspalvis matosi, as kazkada kai nusidaziau su gryna chna, tai man toks geltonai ryzas net i zalsvuma atspalvis buvo, visai man netiko.

Taip, tik su chna

Olivia Palermo be makiažo ne tokia ryški/kontrastinga. Užtat man jos makiažo principas patinka žemės, neutralios spalvos,tik aišku padauginta
plaukai natūralūs jos ir ne tokia ryškūs rudi..

Anose nuotraukose, kur ruaodė labai ji, tai po atostogų, bet tos foto gan senos (metų-dviejų senumo). Gal ji ruduo
kontrasto be makiažo/sutvarkytų plaukų mažai.. Kartas nuo karto permetu akimis jos nuotraukas (mėgstu jos aprangos, stiliau pajautimą), jai labai tinka visos samaninės, rudos, šilti atspalviai.

Anose nuotraukose, kur ruaodė labai ji, tai po atostogų, bet tos foto gan senos (metų-dviejų senumo). Gal ji ruduo

QUOTE(Tendre @ 2012 03 14, 16:17)
Olivia Palermo be makiažo ne tokia ryški/kontrastinga.
. Gal ji ruduo
kontrasto be makiažo/sutvarkytų plaukų mažai.. Kartas nuo karto permetu akimis jos nuotraukas (mėgstu jos aprangos, stiliau pajautimą), jai labai tinka visos samaninės, rudos, šilti atspalviai.
. Gal ji ruduo

To pacio sezono/tipo kontrastingumas gi gali skirtis. Man ji ruduo, visgi siltumas aiskus, ir be makiazo

Matet sita zaisliuka

http://yandex.ua/yan...
Sveikos
skaitinejau, kad taip aktyviai diskutuojate apie tipus, o daugelis apie tai net nesusimasto... Esu tamsiai rudu akiu ir tamsiai rudu plauku, siaip oda balta, bet vasara idegu tikrai gan rudai, ir siaip megstu pasirudinti.. tai priklausomai nuo makiazo pritaikau sau visas patinkancias spalvas...nuo ryskiu iki pasteliniu, nuo kuklios pilkos iki ryskios geltonos
vadovaujuosi ne paletemis, o tiesiog nuojauta
kam taip apsunkinti sau gyvenima tomis taisyklemis...

QUOTE(Shana @ 2012 03 14, 18:42)
To pacio sezono/tipo kontrastingumas gi gali skirtis. Man ji ruduo, visgi siltumas aiskus, ir be makiazo 

Tikrai taip

Papildyta:
QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 19:38)
Sveikos
skaitinejau, kad taip aktyviai diskutuojate apie tipus, o daugelis apie tai net nesusimasto... Esu tamsiai rudu akiu ir tamsiai rudu plauku, siaip oda balta, bet vasara idegu tikrai gan rudai, ir siaip megstu pasirudinti.. tai priklausomai nuo makiazo pritaikau sau visas patinkancias spalvas...nuo ryskiu iki pasteliniu, nuo kuklios pilkos iki ryskios geltonos

Na būna tokių,kurios neturi tokios "savaiminės juslės" kokios spalvos, ar jų tonai tinka. Man viena pažįstama yra pasiskundusi,kad jai "išvis jokios spalvos netinka". Bet gi taip ir būti negali

Asmeniškai aš jau anksčiau esu prisiskyrusi sof autumn tipui, net nenustebau kažkaip,kad spintoje pagrinde mano tipui tinkančios spalvos, mano atveju tikrai tas skirstymas paletėmis veikia-man tikrai tinka mano potipio spalvos.
QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 19:38)
Sveikos

Man kaip tik tos taisyklės palengvino, kaip sakot, gyvenimą. Nors tikriausiai intuityviai jaučiau, kurios spalvos man tinka (nes vyravo pastelinės), tačiau peržiūrėjus paletes, paskaičius kitų merginų nuomones apie man tinkančias spalvas, atradau ir naujų, kurios maniau, kad netinka

Aisku
turbut ir pati del idomumo pabandysiu apsirengti butent mano tipui tinkanciomis spalvomis is paleciu
gal ir poziuris pasikeis

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 14, 14:26)
O aš, beje, persidažiau plaukus ir dabar jau visai nebesuprantu, kas per mano tipas... Į žiemas nepretenduočiau jau niekaip- "nebepavežu" tų ryškių grynų spalvų. Ir kol kas net nežinau, kas ir betiktų- praktiškai visas spintos turinys atrodo kaip kito žmogaus. Taigi, nesiūlau niekam kardinaliai keisti plaukų spalvos, kol nesusiruošėt pakeisti viso spintos turinio 

O kaikurios gali sau tai leisti, nes pavyzdžiui man sakė, kad aš niekur su kitokiais plaukais ir neperkeliausiu

QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 18:38)
Sveikos

Sutinku

QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 20:28)
Aisku
turbut ir pati del idomumo pabandysiu apsirengti butent mano tipui tinkanciomis spalvomis is paleciu
gal ir poziuris pasikeis 

Bet reikia nepamiršti, kad ir tos paletės yra "abstrakčios" ir visos spalvos tikrai netiks, gali tikti spalvos ir iš kito tipo palečių

QUOTE(Babi* @ 2012 03 14, 19:54)
Bet reikia nepamiršti, kad ir tos paletės yra "abstrakčios" ir visos spalvos tikrai netiks, gali tikti spalvos ir iš kito tipo palečių 

Na tai ar nesigauna tas pats? Vistiek nuo to nieks nepasikeičia, iš vienos tinka, iš kitos netinka, tas pats kas ir šiaip vienos spalvos tinka, kitos ne