QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 14:19)
buurbuuli aš nežinau kas gaunasi kai maišomi plaukų dažai... iš mano eksperimentų, kartais pakanka įpilt vandens ir nusidažo plaukai visai kita spalva, tarim dark broun gavosi mėlsvai pilkai. Mano kirpėja visada ten kažką maišo, maišo... ir gauna spalvą kokios aš prašiau, pavyzdžiui išsirenki va tokią, tik tamsesnę, ar tokią, tik pilkesnę... ir padaro. Bet nemanau, kad ten kaip guašą sumaišai ir gauni ko nori
Nu maniškė lygiai taip pat maišo, jeigu kažkokios noriu, o ji neturi tos, tai sumaišo ten kitokias ir vistiek gauna tokią, kokios aš noriu
o dabar aš rinkausi spalvą iš šviesesnių ir buvo dvi analogiškos, tik viena skaitėsi šilta, kita šalta (man ta šilta buvo gražesnė), o ji sakė, kad man turbūt netiks, tai tipo per pusę sumaišė tą šiltą su ta analogiška šalta

tai galvoju kokie dabar galutiniam rezultate tie plaukai, šilti/šalti ar išvis kokie neutralūs
nr.3 yra beveik juodi, iš esmės beveik niekas neatskiria, kartais ir kirpėjos iš pirmo žvilgsnio pasako, kad juodi, o juos uždažyti toks pats vargas kaip ir juodus, žodžiu niekam nepatarčiau. nr. 4 iš esmės irgi nesiskiria beveik nieko nuo to 3. dazant ilgiau lygiai taip pat patamseja ziauriai, o jei nedazyti per visus vis kas kiek laiko, tai vistiek ima lysti toks negrazus ryzumas.. nu bet vistiek man jai tamsus plaukai niekaip