Perskaičiau šitą ir prieš tai buvusią temas ir noriu jums pasakyti, kad visos esat nerealios.

Kaip jus sugebat atskirti visus tuos tipus ir atspalvius.
Deja, supratau liudną dalyką, kad aš pati nepriklausau jokiam tipui.

Aš, kaip kažkas praeitoj temoj rase, išdarkiau savo tipą (perdažiau plaukus) ir nežinau ką dabar daryti.
Mano oda tikriausia yra šalto atspalvio, šviesi, taciau akys tamsiai - vidutiniškai rudos. Plaukai iššviesinti, o tikra spalva tam siai ruda. Tai nebežinau ką dabar daryti. Prieš tai kai nieko nežinojau apie tuos tipus, galvojau, kad reikes tiesiog pakeisti plaukų atspalvi į kitą, bet dabar galvoju gal reikia atsiaugnti savo buvusia spalva? Kad būčiau bet jau kažkoks tipas ir žinociau nuo ko pradeti.
žinau, kad tikrai nesu ruduo, nes man netinka rudens spalvos ir veidas greiciausiai saltas. Netureciau buti ir žiema, nes netinka nei juoda, nei fukciju rozine, taciau jei persidažysiu plaukus tamsiai ruda, kad tada būciau? Vasarai per tamsi del akių ir plaukų, žiema netinka, tai va, dabar žiūrineju lenteles ir bandau ka nors sugalvoti, nes esu labai pasimetusi.
Beje, praeitoj temoj kazkas klause, bet nepastebejau atsakymo. Ar gali taip būti, kad kūno oda yra šilta, o veido šalta? nes mano veido oda yra papilkejusi ir kiek paraudusi ir skiriasi nuo kuno.