Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2012 03 21, 14:56)
Man tai nieko ten neatsdaro. O ir sunku butu angliskai tiksliai susigaudyti, galiu tik apgraibomis  doh.gif

ten atsidaro langas su tema o apacioje nuoroda i pdf (as tau pasiunciau i yahoo)
Atsakyti
Ziit labai gražu
Atsakyti
Vyrai -gyvenimo balastas biggrin.gif biggrin.gif Ziuriu tai jiems igimta- jei blogai, tai pirstu durti i zmona, jei gerai - i save biggrin.gif

O i juvelyrikos tema- dabar kalieka esu ,nepaeinu, sanarys su visama paejo ,tai tik gulineju, kai dariau -ka tik suvirinta apyrankes karkasa pagriebiau su savo kaire (darbo ) ranka, tai pusleta dar vis vaiskcioju biggrin.gif . Apyranke is vario, tai dabar visaipo issidirbineju, kaitalioju, bandau vis kitaip padatyti, nes to gerio turiu daug -negaila.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 03 22, 04:21)
Vyrai -gyvenimo balastas  biggrin.gif  biggrin.gif  Ziuriu tai jiems igimta- jei blogai, tai pirstu durti i zmona, jei gerai - i save  biggrin.gif

O i juvelyrikos tema- dabar kalieka esu ,nepaeinu, sanarys su visama paejo ,tai tik gulineju, kai dariau -ka tik suvirinta apyrankes karkasa pagriebiau  su savo kaire (darbo ) ranka, tai pusleta dar vis vaiskcioju  biggrin.gif . Apyranke is vario, tai dabar visaipo issidirbineju, kaitalioju, bandau vis kitaip padatyti, nes to gerio turiu daug -negaila.

geras thumbup.gif thumbup.gif
va va as irgi, kai su sidabru dirbu, kiekviena dulkele surinkinejiu biggrin.gif o su spalvotais, tai save laisvai jauti, daug lengviau issidirbineti biggrin.gif
del apdegimo, neseniai gavau e-mail, ten buvo receptas amerikos kareiviu vietname - miltai, dar geriau salti miltai. As nebandziau, bet ten rase, kad veikia stebuklingai, nei pusliu nei randu. cia visiems, jeigu prireiks. as tuo atveju laikau namuosae kalanchoja (liaudiskai prostitute biggrin.gif ) irgi labai gerai.
o kas tau su sanariais? karsto parafino vonios/kompresai labai gerai, pusu ekstrakto vonios arba tarybiniais laikais buvo tepalas su gyvates nuodais.
Atsakyti
Dita ,kiek galima prasyti? Mygom tik idedi aprasyma su nuotraukomis kaip darai apsidabravima biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, prisijungiu ir aš prie jūsų. Savo gaminių kol kas nelabai noriu parodyt, jie tokie menki palyginus su jūsiškiais, kad net gėda rodyti biggrin.gif
dabar truputuką mokausi pas vieną juvelyrą, tai gal vėliau kažką gražaus pavyks pagaminti
Atsakyti
Tai jau nera cia ko gedytis mirksiukas.gif Visi nuo kazko pradejom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštelis @ 2012 03 27, 21:05)
Labas vakarėlis, prisijungiu ir aš prie jūsų. Savo gaminių kol kas nelabai noriu parodyt

Rodyk, rodyk, nesigedyk. friends.gif
Atsakyti
štai mano paprasti darbukai smile.gif
mėgstu "švarią" juvelyriką, neįmantrias formas ir ypač matinius paviršius

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Juk tai ne tokie ir paprasti darbeliai bigsmile.gif . Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
paukšteli, sveika prisijungus smile.gif
Kokie šaunūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
nesilauzyk nesilauzyk lotuliukas.gif Man 1 ir 4 labai faini, ir 1 nuotrauka meniska gavosi biggrin.gif thumbup.gif ziedas 'nugeltonavo" kaip suprantu mirksiukas.gif

tiesa vis norejau paklausti cia dirbanciu, jus daugiausia su zalvariu dirbat?! todel, kad pigiausia ar, kad lengviau pasiduodantis? bet juk varis minkstesnis? o bronza? zinau, kad ji labai "kieta"; bet juk lydimosi temperatura jos zemesne? o ar taip labai sunku su jos lakstu dirbti?
Atsakyti