Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

sakykit, o ka vaikaqi veikai su tuo rock tumbler??? g.gif neturiu dar mazo, kuris galetu paaiskinti... del tu pagaliuku - juk viskas priklauso nuo rotary instrument, jei greitis reguliuojamas ir yra funkcija dirbti mazom apsukom, manau viskas turetu gautis, mano ir yra toks planas..smile.gif
0 zalvaris gali buti labai labai skirtingai atrodyti. as is tos pacios vietos pirkau, tai stora viela buvo tamsiai zalia, plona beveik visa i balta, tik vos i gelsvuma. Sake lydinys tas pats. Kai viska sulitavau ir nusveiciau, skirtumo visiskai nesimato.
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 04 05, 17:06)
nu taip , normalus tumbler labai sunkus ir siuntimo kaina didele gaunasi, todel as ir nepirkau e-bay, nes su siuntimy beveik tas pats iseitu
bet vat radau vaikiska, siuncia i Lietuva, nu bet vistiek brangiai gaunasi, nors tie vaikiski ir lengvi, bet deze visgi didele. g.gif

http://www.ebay.com/...=item1c2571e16d
http://www.ebay.com/...=item2a176191ef
http://www.ebay.com/...=item588af1b57a

paziurejau UK, tai kainos tokios pat o siuntimas net brangesnis, nu ir nesamones rolleyes.gif
http://www.ebay.co.u...=p3286.c0.m1538

reik pasidomet variantu kai nusiperki UK, as ten turiu tolima giminaite ir kai buna mikruskes tases parveza uz kazkiek i LT, tai gal apsimoketu taip ir atsisiusti... g.gif
Atsakyti
Dabar aiškuma. Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 04 10, 10:19)
reik pasidomet variantu kai nusiperki UK, as ten turiu tolima giminaite ir kai buna mikruskes tases parveza uz kazkiek i LT, tai gal apsimoketu taip ir atsisiusti...  g.gif

Vidutiniskai 30 svaru dar paklosi uz tases pravezima. Papigiai nieks neveza biggrin.gif Brangiai mums atseina dovanos Lietuvai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 10 balandžio 2012 - 09:21
O pas mus visada vienodas tas zalvaris, tik kartais jis buna oksidavesis, kartais lakuotas..

Languota muse, su rock tumbler poliruojama, tik jis sukasi, galima su sratais ar su kokiu smeliu( ar kazkuo panasiu )
o tam su pagaliukais greitis ne toks ir svarbus, Ziit turejo omenyje, kad tiesiogiai ant dreles koki indeli uzmauti. Gal ir yra letesniu dreliu, bet musiske letomis apsukomis vistiek labai greita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 04 10, 14:27)
O pas mus visada vienodas tas zalvaris, tik kartais jis buna oksidavesis, kartais lakuotas..

Languota muse, su rock tumbler poliruojama, tik jis sukasi, galima su sratais ar su kokiu smeliu( ar kazkuo panasiu )
o tam su pagaliukais greitis ne toks ir svarbus, Ziit turejo omenyje, kad tiesiogiai ant dreles koki indeli uzmauti. Gal ir yra letesniu dreliu, bet musiske letomis apsukomis vistiek labai greita doh.gif

naca ir pas mus yra įvairių markių žalvario,skiriasi jų sudėtis ir spalva,lydosi skirtingai. Vienus gali išlydyti kitų ne( čia kalbu apie žalvarį)
Atsakyti
mat kaip. Tikrai dabar prisiminiau, kad karta turejau zalvario vielos, kuri po litavimo pasidarydavo trapi. prisnervinau su ja, gerai, kad nedaug teturejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 04 18, 12:45)
mat kaip. Tikrai dabar prisiminiau, kad karta turejau zalvario vielos, kuri po litavimo pasidarydavo trapi. prisnervinau su ja, gerai, kad nedaug teturejau doh.gif

tikriausiai dau vario joje buvo, greiciausia ir spalva raudonesne. As tai net nebededu variniu vielos daliu, jei reikia i peciu kisti, luzta atrodo tik prilietus doh.gif jei kepu viela su moliu, tai tik bronzine viela naudoju rolleyes.gif

visai visos persimetet i FB biggrin.gif nieko cia neberodot. verysad.gif naca nu bet tas apyrankes gintaras doh.gif karsta.gif swoon.gif jis irgi is Palangos turgelio? biggrin.gif
Atsakyti
Ziit, jo spalva buvo lygiai tokia kaip ir kito kur turejau, tikrai ne raudona schmoll.gif

Tas apyrankes gintaras kaip tik paprastesnis, ne is brangiuju, neatrode jis toks grazus be metalu. Jis ne is turgelio, na bet esmes nekeicia biggrin.gif

Ziit, nepersimetem i FB. ten tik pardavimas, o ne bendravimas (bent jau man. Tiesiog man tai truksta naujoviu, todel neturiu ne ka parodyti. O gilintis dabar i kazka nauja neturiu laiko (namas atima) doh.gif . Nezinau, ko cia kiti taip aptilo g.gif
Atsakyti
Na galiu aš savo paskutinį darbelį parodyt.

user posted image
Atsakyti
Wow, grazus darbas wub.gif
Atsakyti
Oho... koks nuostabus darbelis... Labai orginalus, idomus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 04 19, 08:36)
Na galiu aš savo paskutinį darbelį parodyt. 

thumbup.gif nu patinka man tie "neaptasyti"darbai nors tu ka lotuliukas.gif tu nepyk, gal tau tas skamba, kaip negatyvas, bet as cia tik pozityvas is mano puses biggrin.gif o is ko tai daryta?
Atsakyti