Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Tikrai jau, galima desine paspausti uz toki darba thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū visoms, padaryta tai iš žalvario, akmenukai tai nefritas ir žalias granatas.
Atsakyti
kazkodel man nerodo, jau kelinta karta bandau pamatyt unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinote kur galima įsigyti kaltukų? g.gif (skaičiukų/raidelių/lapelių ar pan.)
Atsakyti
Etsy daug maciau
Atsakyti
Įkeliu dar vieną, to pirmo ir man kažkodėl neberodo.

user posted image
Atsakyti
katėsakis, labai šaunūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 04 19, 14:21)
kazkodel man nerodo, jau kelinta karta bandau pamatyt  unsure.gif

man atrodo, kad foto "sunkus", daug laiko praeina, kol is nuorodos i foto pavirsta (bent jau man taip buvo) as nuspaudziau nuoroda, niekas neatsidare, o paskui foto zinuteje pasirode.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 04 19, 21:42)

Darbas grazus ir nuotraukos labai geros.
Atsakyti
Na tikrai labai grazu, Katesakis thumbup.gif .

As vs laukiu, kad galesiu pasijungti normalu degikli ir aplydyti zalvariui krastelius ax.gif
Atsakyti
O as nezinau kada ka padarysiu. Keiciu gyvenima, keiciu supratima apie save, kaip apie zmogu. Dezese sukrauti irankiai guli, laukia savo laiko . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 04 21, 05:01)
O as nezinau kada ka padarysiu. Keiciu gyvenima, keiciu supratima apie save, kaip apie zmogu. Dezese sukrauti irankiai guli, laukia savo laiko . biggrin.gif

Viskam savo laikas. Viskas ateina ir praeina. Svarbu buti komforte su savim, tada ir aplink ir galvoj bus komfortiska biggrin.gif tada ir pasidarys tai, kas turi pasidaryti. Irankiiai valgyt nepraso biggrin.gif jie palauks savo laiko ir tavo muzos biggrin.gif menas (vaizduojamasis ar taikomasis) - tai emocijos, kartais jos tylios, kartais jos garsios smile.gif
O mes palauksim nacos pazaidimu su nauju degikliu biggrin.gif
Atsakyti