Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Dita, aciu smile.gif O akis - mano pasizaidimas su epoksidine (na, uzkabino ji mane, nebegaliu sustoti lieti lotuliukas.gif ) ax.gif

Kiek ieskojau, tai melchioro yra tik Rusijoj, Baltarusijoj... Bandziau dometis melchioro lakstais Baltarusijoje, tai jie parduoda tik didelius kiekius, bet beda ne tik dideliame kiekyje, bet laksto storyje... Lakstas yra maziausiai 1 cm storio doh.gif Su tokiu nelabai ka padarysi...
Atsakyti
Padarysi, tik ilgai valcuot reiktų biggrin.gif
Atsakyti
Jooo... laaaabai ilgai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na labai jau graži akis žiedo. Dar kartą grįžau į tą psl. pažiūrėti. Ir aš kažką norėčiau sau panašaus padaryti(čia aš vis apie akį žiedo)
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 08 30, 23:03)
as turiu vaikiska rock tumbler, barabanas is plastmases, aiskiai ne sratams, o naudoju jau kokius 2 metus (tfiu tfiu tfiu biggrin.gif ) ir dirba, tik labai garsiai lotuliukas.gif bet as ji rusyje padedu ir uzmirstu porai valandu biggrin.gif naudoju stainless steel mix. yra steel, bet ji po kiekvieno naudojimo reikia sausai isvalyti ir sausai lakyti , kad nesurudytu, kaina skiriasi nedaug, o kankynes daug biggrin.gif kada maisytos formos, geriau/ivairiau apvalys, nes visur preis. vienas dalylkas-jei dedamas tusciaviduris daiktas su skylemis, reikia jas uzkisti, nes adateles sulenda, o tada -ilga kelione kopose, as dedu i tuscia tumbler (kai uzmirstu skyles uzkisti) ta detale ir paleidziu, zodziu, kuo susirgai, tuo ir gydaisi biggrin.gif kaip taisykle dienos gale iskrenta visos adatos biggrin.gif
kitu mediju nebandziau, nors turiu maisa riesutu kevalu is gyvunu parduotuves, kazkada zadejau pabandyti, bet taip ir neprisiruosiau rolleyes.gif
Melchiora zinau, bet irgi niekur nemaciau pirkti g.gif

mane juvelyrų parduotuvėj bandė įtikint, kad adatėlės tinka tik magnetiniam poliruokliui, atseit maniškiam tiks tik plieniniai šratai ir niekas kitas. Aš išmąstau tik tokią priežastį - gal adatėlės kenkia guminiam būgno vidui?

ir dar įdomu, kaip ten su tais skysčiais.. kokių tik nerandu instrukcijų - tai keturi chemikalų etapai, tai paprasčiausias vanduo.. parduotuvėj bandė įsiūlyt visokiausių priedų tam tumbleriui, o kainos nemažos, nesinori bet ko prisipirkti.
Atsakyti
QUOTE(paukštelis @ 2012 09 01, 02:01)
mane juvelyrų parduotuvėj bandė įtikint, kad adatėlės tinka tik magnetiniam poliruokliui, atseit maniškiam tiks tik plieniniai šratai ir niekas kitas. Aš išmąstau tik tokią priežastį - gal adatėlės kenkia guminiam būgno vidui?

ir dar įdomu, kaip ten su tais skysčiais.. kokių tik nerandu instrukcijų - tai keturi chemikalų etapai, tai paprasčiausias vanduo..  parduotuvėj bandė įsiūlyt visokiausių priedų tam tumbleriui, o kainos nemažos, nesinori bet ko prisipirkti.

nezinau, del adateliu tik magnetiniui, bet visose juvelyrikos priemoniu parduotuvese (online)maciau visokiu, ir man atrodo mix-pats optimaliausias g.gif
del tu skysciu/priedu, tai tikriausiai priklauso, ka norit daryti, kaip grubiai ar svelniai nupoliruoti g.gif mano molio darbai ir patys grubus, tai man grubaus pavirsiaus nereikia daryti biggrin.gif o jei tik nuvalyti ir nupoliruoti tai tik mulo reikia g.gif as dedu tik vandeni ir laseli indu muilo Dawn (jis skaitosi pats svelniausiai/neutraliausias)
http://www.youtube.c...h?v=CyBa-y3fEjY
http://chemistry.abo...mblejewelry.htm
Atsakyti
važiuosiu penktadienį parsivežti melchioro, gal kas norite. Rašykite man į paštą
Atsakyti
Jei tureciau kuo ji apdoroti, tai labai noreciau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas žinote Kaune juvelyrų, kurie priimtų mokytis? Bent šiokių tokių pagrindų. 4u.gif
Atsakyti
naca, gi melchiorą galima apdoroti lygiai tomis pačiomis priemonėmis kaip ir žalvarį arba sidabrą.
Atsakyti
Kates akis, as perku skardas, vielas, neturiu valcu, nelydau schmoll.gif
Atsakyti
Vajetus, aš tai neįsivaizduoju kaip reiktų be valco gyvent.
Atsakyti