Na jo, mano bernuzelis fotografas tai visokiu gudrybiu mane ismoke, kaip savo darbus nusifotkint. Dabar muilines gana kokybiskai fotkina, tik reik geros sviesos, o sviesa jau sakiau, galima pasidaryt.
Paprasciau kai kazkas pamoko, o pati juk zinai kiek laiko beturi kazka darydamas
As dziaugiuosi net kai nuotrauka gaunasi puse bedos

sveikutes.kaip gerai kad tokia temuke yra galiu paklausti ..gal zinote kur galeciau isigyti juvelyro darbo stala na noretusi tokio kaip foto ,o gal zinot kas galetu padaryti toki stala ir kiek kainele??

QUOTE(burbanti @ 2012 09 16, 11:57)
Is tikro, tai as neisivaizduoju kam reikia pirkti valdiskus brangius stalus. Gi galima patiems pasidaryti. Stai mano stalas sukaltas is beleko, iskaitant duris
. Tik dar neturejau progos prie jo normaliai prisesti, nors jis jau stovi keleta menesiu.

Kokia jauki darbo vietele, ir as noreciau tureti, bet, kolkas dirbu virtuveje
)

QUOTE(ziit @ 2012 09 16, 20:22)

Papildyta:
QUOTE(Invisible @ 2012 09 16, 21:28)
Kadangi, kaip pasakojau, mano sodo nameliui -aleliuja, tai persirausciau i sklepa.
Gal kas praktikavosi su medziu? Turiu raudonmedzio palange (buvusia

QUOTE(burbanti @ 2012 09 16, 14:52)
Noreciau, kad tiktu slifavimo popierius apie 240, bet jauciu jis per silpnas medziui 

240 kazkur i pabaiga, nors priklauso, kaip blizganciai" nori, gali ir iki 1000 eiti, jei poliruoto nori

QUOTE(burbanti @ 2012 09 16, 17:57)
Is tikro, tai as neisivaizduoju kam reikia pirkti valdiskus brangius stalus. Gi galima patiems pasidaryti. Stai mano stalas sukaltas is beleko, iskaitant duris
. Tik dar neturejau progos prie jo normaliai prisesti, nors jis jau stovi keleta menesiu.

burbanti, kaip fainai viskas atrodo. turėtų būt labai patogu.

Yra Vilniuja kur jais prekiauja,bet jie nepigūs. Man tai vyras padarė ir aš labai džiaugiuosi
QUOTE(hidargy @ 2012 09 17, 11:10)
burbanti, kaip fainai viskas atrodo. turėtų būt labai patogu.
O kaip ten su ventiliacija? Yra kažkoks litavimo kampas su ištraukimu, ar be ventiliacijos apseini?

Su ventiliacija pas mane viskas tvarkoj, kaip visada -jokios ventilacijos. Skersapute ir tiek

Bert tai kaip ramu cia p[asidare .Sulindot i FB ir viskas . Man tai ten nepatinka- as turiu kantrybes tik pirmiems 50 nuotrauku paziureti. Todel nepykit jei kartais nepamatau jusu idetu nuotrauku.
QUOTE(burbanti @ 2012 09 21, 09:41)
Su ventiliacija pas mane viskas tvarkoj, kaip visada -jokios ventilacijos. Skersapute ir tiek
Bert tai kaip ramu cia p[asidare .Sulindot i FB ir viskas . Man tai ten nepatinka-...

Bert tai kaip ramu cia p[asidare .Sulindot i FB ir viskas . Man tai ten nepatinka-...