Siaip pilvas tai graziai atrodo, randas grazus, nu bet del bambos tai eiciau aiskintis, taip nepalikciau. Su tokiu lediniu pilvu tik ir vaiksciot pleze su bikiniu, jei ne bamba. Sorry uz atviruma
Juna, o tau ne perzemai bamba isiuvo? Man kazkoks idubimas virs bambos matosi, toks jausmas, kad ten ji turi buti
Gal cia tik foto taip atrodo? Bet abieuose
Siaip pilvas tai graziai atrodo, randas grazus, nu bet del bambos tai eiciau aiskintis, taip nepalikciau. Su tokiu lediniu pilvu tik ir vaiksciot pleze su bikiniu, jei ne bamba. Sorry uz atviruma
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 11:15)
Gal žodžiais "kaip reikiant" kiek pagražinau
Jei atvirai, tai ir man ta Junos bamba viską gadina
QUOTE(ingutia @ 2012 03 08, 09:35)
Gal žodžiais "kaip reikiant" kiek pagražinau
Prisiviriau žolių arbatos, pasveiksiu. Labai geri ir man labai padeda Gelomyrtol, bet sunku suprast pagal anotaciją. Sudėtis kaip ir žolinė pagrinde, bet rašo, kad gali būt kraujotakos sutrikimų
Ai, žolių arbatom pasigydysiu.
aš manau kad galima Gelomyrtolį, anotacijoj viską surašo apsidraudimui, nors tikimybė - vienas atvejis iš milijono
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 08, 09:40)
aš manau kad galima Gelomyrtolį, anotacijoj viską surašo apsidraudimui, nors tikimybė - vienas atvejis iš milijono
tikrai negalima kraują skystinančių. gal šeimos gydytojas ar koks pažįstamas gydytojas patartų? vaistinėj paklaust? 
Na kadangi Gelomyrtol'is skystina gleives, tai gal turi tokį pat poveikį ir kraujui
Papildyta:
Šiaip nuo slogos anksčiau visada vartodavau sinupretą, jei spėdavau pačioj pradžioj pradėt, tai sloga net neįsibėgėdavo, baigdavos neprasidėjus. Bet pastaruoju metu atradau dar veismingesnį vaistą - cinnabsin. Sloga praeina per porą dienų. Kiti dar giria coryzalia.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 08, 11:40)
tikrai negalima kraują skystinančių. gal šeimos gydytojas ar koks pažįstamas gydytojas patartų? vaistinėj paklaust? 
QUOTE(Enita @ 2012 03 08, 11:44)
Na kadangi Gelomyrtol'is skystina gleives, tai gal turi tokį pat poveikį ir kraujui

Manau, kad apsidraudimui nerizikuosiu, užteks liepžiedžių arbatų su medum. Sloga man nesukliudys
Ne ne ne, viskas bus gerai.
QUOTE(ingutia @ 2012 03 07, 13:28)
Su komplikacijom ir korekcijom čia nenuspėsi, tiek vienur, tiek kitur nėra garantijos, kad jų neprireiks.
QUOTE(ingutia @ 2012 03 07, 15:15)
Sita ir turejau omeny
Leila, bet pripazink, kad pas B buvo siurpiu rezultatu
Beprasmiska aiskintis kieno pilvas graziausias. Aisku mano
Pasiziurejau albuma, man Junos08 bamba keistai kol kas atrodo
Alvydos jau vien del to kad striju nera
Ingutia sveik
Mergaites, visas jus su moteriska svente

Katrix, tau šonų nesiurbė?
QUOTE(ingutia @ 2012 03 08, 09:43)
Labas rytas.
Nu ką.. Sloga kaip reikiant. Turiu 4,5 dienos pasveikti.
Ryt tyrimų atsakymai.
Išeisiu iš proto
Nu ką.. Sloga kaip reikiant. Turiu 4,5 dienos pasveikti.
Ryt tyrimų atsakymai.
Išeisiu iš proto
mane ismoke ligoninej kaip nosi issiplaut. i svirksta fiziologino vandens ar kokio nugazuoto vytauto. susvirksti i nosi. tik svirksti reikia sedint, jokiu budu neuzversti galvos. turi ryti ta vandeni. labai gerai nosis isiplauna, as vaikam taip darau, tai labai liux, jokie humeriai taip neisvalo nosiuyciu.
QUOTE(Katrix @ 2012 03 08, 10:57)
Nu negaliu pripazinti, nes nzn tu siurpiu rezultatu, juo labiau del jo kaltes. Gal ivardintum?
Labas rytas 
Su Tarptautine moters diena, merginos

Matyti, kad pilnatis stojus, barniai barniai gincai gincai
As dideliu reikalavimu nekeliu, nevaziuociau i kita meista, kai specas pasonej, bamba nebuvo pas mane duobute niekad, tad jai didelio reikalavimo nekeliu ir man panasu, kad po op. ji butu grazesne nei naturali, del striju, visu nenupjaus, tai kazin ar as isdrsiciau vientisa detis maudymuka isvis ir po op. as tik noriu, NORMALAUS PLOSKCIO PILVUKO
Su Tarptautine moters diena, merginos

As dideliu reikalavimu nekeliu, nevaziuociau i kita meista, kai specas pasonej, bamba nebuvo pas mane duobute niekad, tad jai didelio reikalavimo nekeliu ir man panasu, kad po op. ji butu grazesne nei naturali, del striju, visu nenupjaus, tai kazin ar as isdrsiciau vientisa detis maudymuka isvis ir po op. as tik noriu, NORMALAUS PLOSKCIO PILVUKO
QUOTE(anila:) @ 2012 03 08, 11:29)
Labas rytas 
Jokiu barniu cia nera, greiciau diskusija.
Jeigu nekeli, tai puiku, esi gydytoju svajone
Galesi uzsidet atskira maudoma, as paziuriu merginu foto ir i save, tai drasiai deduosi, nes tos strijos likusios nera baisios ar labai pastebimos
Mergaitės, kaip o jūs randus prižiūrite? kuo tepate?
Mano pilvukas tai toks gana kietokas, sakė, ten mano pilvo presas toks. o kaip pas jus? ar jau atslūgo patinimas?
Mano pilvukas tai toks gana kietokas, sakė, ten mano pilvo presas toks. o kaip pas jus? ar jau atslūgo patinimas?