Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.13, tęsiam

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 08, 11:04)
Katrix, tau šonų nesiurbė?

Nesiurbe, pasake nera ko siurbti 4u.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 11:22)
Nu negaliu pripazinti, nes nzn tu siurpiu rezultatu, juo labiau del jo kaltes. Gal ivardintum?

M.A. rezultatas mane labai nuvyle ir netgi isgasdino. Nu pagadino jis ten reikala. Aisku istaisys, bus grazu, bet ji ir pati sake, kad ne vienos korekcijos reikes. Ilgas kelias...Tai minusas ir labai didelis.
Is anksto atsiprasau sitos merginos, nepatinka man linksniuoti zmogu, kuris temoj nelabai dalyvauja 4u.gif
Tu aisku pasakysi, kad ten ne nuo gydytojo priklause ir bet kuriam tai galejo nutikti... Bet nebuvo tokio atvejo pas M (aisku kalbu tik apie musiskes) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 11:35)
Galesi uzsidet atskira maudoma, as paziuriu merginu foto ir i save, tai drasiai deduosi, nes tos strijos likusios nera baisios ar labai pastebimos 4u.gif

O kaip suprasti, jeigu nepažiūrėtum, tai nesidėtum ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 03 08, 11:35)
Mergaitės, kaip o jūs randus prižiūrite? kuo tepate?
Mano pilvukas tai toks gana kietokas, sakė, ten mano pilvo presas toks. o kaip pas jus? ar jau atslūgo patinimas?

Siandien pastebejau, kad pilvas labai suminkstejo. "Savesnis" pasidaro. Kaip minejau dermatix man netiko, istepu taukmiedzio sviestu, kai nepamirstu 4u.gif
Atsakyti
nebepamenu kuri rašėt, kad turit kontaktus masažistės masažams po op. gal teko lankytis?
kaip vaikams paaiškinat, kur važiuojat, kodėl blogai jaučiatės, negalit kelti ir pan?
mąstau, ką sakyt keturmetei g.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 03 08, 11:35)
Mergaitės, kaip o jūs randus prižiūrite? kuo tepate?
Mano pilvukas tai toks gana kietokas, sakė, ten mano pilvo presas toks. o kaip pas jus? ar jau atslūgo patinimas?

Dar po poros menesiu nebus toks kietas 4u.gif

QUOTE(Katrix @ 2012 03 08, 11:36)

Tu aisku pasakysi, kad ten ne nuo gydytojo priklause ir bet kuriam tai galejo nutikti... Bet nebuvo tokio atvejo pas M (aisku kalbu tik apie musiskes) 4u.gif

O iskur tu zinai, kad KM nebuvo tokio atvejo? Arba kitokio?
O del MA, tai ji net pleistrams alergiska, reiskia kazkas su odos gyjimu ne taip, tai logiskai mastant, ka KM geriau butu padares? O siaip, tai MA pilvukas ledinis, tik bamba sutvarkys ir viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(MONĖLĖ @ 2012 03 08, 11:40)
O kaip suprasti, jeigu nepažiūrėtum, tai nesidėtum ar kaip g.gif

Netaip turbut parasiau. Turejau minty, kad pati deduosi ir nematau priezasciu, kodel kitos negali detis 4u.gif
Atsakyti
Su moters diena ! pasisaldinkime hihihi.gif

user posted image

QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 08:22)
Nu negaliu pripazinti, nes nzn tu siurpiu rezultatu, juo labiau del jo kaltes. Gal ivardintum?

bent 3 zmonem pas B buvo rimtu komplikacijos.vardu nevardinsiu,o kam? bet tavo atvejis toks liudnesnis,jis atsisake daugiau tave operuoti,nors ir sumoketi norejai? tai kodel pas ji griztum noretum biggrin.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 08:35)
Galesi uzsidet atskira maudoma, as paziuriu merginu foto ir i save, tai drasiai deduosi, nes tos strijos likusios nera baisios ar labai pastebimos 4u.gif

va matai,teisingai -visi turi savo nuomone,as paziurejus i kitas merginas tai ,tikrai, tavo vietoj ,nesijausciau gerai su atskiru .

Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 08, 08:49)
nebepamenu kuri rašėt, kad turit kontaktus masažistės masažams po op. gal teko lankytis?
kaip vaikams paaiškinat, kur važiuojat, kodėl blogai jaučiatės, negalit kelti ir pan?
mąstau, ką sakyt keturmetei  g.gif

mano keturmete zino,kad vaziuos mamyte pilvuka gydyti,mat jis toks didelis,nes visi ten gyveno hihihi.gif ji galvoja ,kad ir tetutis ten gyveno laugh.gif zodziu - as visus seimos dalyvius pati sau susikonstravau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 08 kovo 2012 - 11:01
QUOTE(liomi @ 2012 03 08, 12:00)
Su moters diena  ! pasisaldinkime hihihi.gif

*bent 3 zmonem pas B buvo rimtu komplikacijos.vardu nevardinsiu,o kam? bet tavo **atvejis toks liudnesnis,jis atsisake daugiau tave operuoti,nors ir sumoketi norejai? tai kodel pas ji griztum noretum  biggrin.gif
***va matai,teisingai -visi turi savo nuomone,as paziurejus i kitas merginas tai ,tikrai, tavo vietoj ,nesijausciau gerai su atskiru .

* Tu ispradziu pasidomek komplikacijom, del ko jos atsiranda.
**Kada jis manes atsisake operuoti? Kiek zinau operavo g.gif
*** O as deduosi, abidna ne biggrin.gif Ir jauciuosi gerai, nes pilvas lygus ir plokscias ir bamba tokia, kokios norejau biggrin.gif O kojas skara paslepiu ir vaikstau papludimiu laiminga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 08, 12:49)

Mano keturmetis labai daug supranta, nelabai jam ir reikia kažką aiškinti. Matė jis mano pilvą ir sakė, kad labai negražus. Jau prieš pusmetį nereikėjo aiškinti, kad skauda po operacijos. Va ką su mažąja reikės daryti, neįsivaizduoju unsure.gif

QUOTE(liomi @ 2012 03 08, 13:00)
mano keturmete zino,kad vaziuos mamyte pilvuka gydyti,mat jis toks didelis,nes visi ten gyveno hihihi.gif ji galvoja ,kad ir tetutis ten gyveno laugh.gif zodziu - as visus seimos dalyvius pati sau susikonstravau  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Paieškosiu nuotraukos "prieš", gal kažkur kokia ir yra atsitiktinai nutraukta... Pamatytumėt, kad aš jos visai neturėjau, šiaip bambos išvarža man buvo... Ir negaliu su niekuo palygint, nes visos prieš operacijas turėjot bambas...
Man bamba irgi nelabai mano, bet galvoju, gal čia dėl tos išvaržos, nes natūraliai tai tikrai duobę turėjau. Aišku, dabartinis vaizdas po to gumbo vietoj bambos daug geriau atrodo, bet tikrai ne taip, kaip norėčiau idealiai blink.gif

Ingutia, nuo slogos labai gerai Sinupretas, o prie to ideliai ir nerealiai padeda imbiero arbata. Sublenderiuok dalį imbiero šaknies, visą citriną, užzipilk karštu vandeniu į kokį termosą ir gerk visą dieną. Dar medaus įsidėk gerdama, super daiktas mirksiukas.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 10:31)
Juna, o tau ne perzemai bamba isiuvo? Man kazkoks idubimas virs bambos matosi, toks jausmas, kad ten ji turi buti g.gif Gal cia tik foto taip atrodo? Bet abieuose g.gif

Siaip pilvas tai graziai atrodo, randas grazus, nu bet del bambos tai eiciau aiskintis, taip nepalikciau. Su tokiu lediniu pilvu tik ir vaiksciot pleze su bikiniu, jei ne bamba. Sorry uz atviruma 4u.gif

Ačiū už atvirumą smile.gif Eisiu aš kovo pabaigoj, aiškinsiuos bet kokiu atveju, nes vis tiek reikės bambaskario vietoj korekciją daryt.
O dėl žemumo, tai man nėra jausmo, kad per žemai, atrodo, kad ten ir buvo buvusi bambos vieta. Ojėzau, kaip aš seniai turėjau savo bambą, neprisimenu net, kaip atrodė, reikia eit nuotraukų paieškot doh.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 08, 11:49)

Aš sakau, kad pilvelį "taisė", kad dar nesugijo ir kad negaliu dar kelti. Tiesiai šviesiai. Paprašė parodyti, tai parodžiau. Ką čia dar išmąstysi, keturmečiai jau daug supranta ax.gif

Su moterų diena, moterys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 09:06)
* Tu ispradziu pasidomek komplikacijom, del ko jos atsiranda.
**Kada jis manes atsisake operuoti? Kiek zinau operavo g.gif
*** O as deduosi, abidna ne biggrin.gif Ir jauciuosi gerai, nes pilvas lygus ir plokscias ir bamba tokia, kokios norejau biggrin.gif O kojas skara paslepiu ir vaikstau papludimiu laiminga wub.gif

*gal Klaipedoj bermudu trikampis yra g.gif

** na taip operavo,bet lyg su nusiurbimais nebesiderejo g.gif
*** ne ne,vel piktai,aisku neabidna,sako - turek baisia drauge,kad pati grazi atrodytum ,tai tas pats ir pliaze laugh.gif laugh.gif as uz savimi pasitikincias moteris ,uz tolerantiskas irgi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 03 08, 11:49)

As turiu, paieskosiu ir imesiu tau 4u.gif
Maniskei 7 m, bet per daug nesidomejo. Pasakiau, kad del sveikatos reikia ir nesigilinom daugiau 4u.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 03 08, 11:55)
O iskur tu zinai, kad KM nebuvo tokio atvejo? Arba kitokio?
O del MA, tai ji net pleistrams alergiska, reiskia kazkas su odos gyjimu ne taip, tai logiskai mastant, ka KM geriau bu.tu padares? O siaip, tai MA pilvukas ledinis, tik bamba sutvarkys ir viskas bus gerai 4u.gif

As juk parasiau, kad is musiskiu niekam taip nebuvo. Aisku, negaliu zinoti apie visus atvejus. O pleistrams ir as pasirode esu ziauriau alergiska, gerai kad laiku pastebejo, tai buvau tik su merliukais 4u.gif Bet su gyjimu nebuvo problemu. Man tai nera ledinis jos pilvas, buciau i teisma padavus, rimtai 4u.gif
Man kaip gydytojas M labai patinka, bet pripazistu, kad pas ji yra trukumu. Keista kad tu nepripazisti akivaizdziu B trukumu. Turi jis ju, vis delto. Kaip bet kuris gydytojas. Nebuna idealiu 4u.gif
Mes jau diskutavom sia tema, bet vienos nuomones nepriejom. Tegu naujokes pacios atrenka, kas joms yra geriau ir linkiu nenusivilti rezultatu, kad ir pas koki gydytoja darytu. Juk tai yra svarbiausia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2012 03 08, 12:00)
ji galvoja ,kad ir tetutis ten gyveno laugh.gif

lotuliukas.gif
Liomi, vel sausainiai biggrin.gif As vis dar grikiu laukiu lotuliukas.gif
Juna, man sake prie op jokiu imbieru ir cesnaku, nepamenu kodel, gal krauja skystina g.gif
Atsakyti
ir citrinu tikrai negalima schmoll.gif
Atsakyti